SacralNirvana Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Jakis czas temu mialam zamiar przejsc na RAW, czyli odzywianie sie tylko i wylacznie owocami, warzywami, surowymi... wtedy nie przeszlo, wymieklam po ok. 2 tygodniach. Teraz rozpoczelam na nowo... jest slonce, cieplo, swieze warzywa i owoce... ziola, wszelkie zielsko na wyciagniecie reki. Takze i ochota i mozliwosci sa. Poczatek taki, ze mam kope energii i 3 kilo nawet w sposob niezamierzony spadlo na dol. Jak bedzie dalej... Jak bedzie sie realizowalo moje trwanie w tej diecie? - XXI Swiat, XII Wisielec, 7 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz Albo znowu zawisne i przestane... albo wykazuje, ze bede tu szla poprzez ciemno i straszno, ale wytrwale i uparcie. Jakie efekty mi ona przyniesie? a) w ciagu m-ca? - IV Cesarz, Paz Kielichow, Paz Mieczy ---> II Kaplanka; HB IV Cesarz He... nie mam pojecia. W kontekscie odzywiania... jako efekty. Hmm... moze ze efekty beda namacalne w tym Cesarzu. Bede sie czula mlodziej, energiczniej. Chyba dobrze bedzie. do konca wakacji (czyli licze do konca sierpnia)? - 9 Kielichow, Krol Mieczy, Rycerz Monet ---> I Mag, HB IX Eremita A tu to nie wiem... Chyba bede chciala ciagnac to poza wakacje... ? Cytuj
Kędry Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Będziesz otwarta na stosowanie diety - która całkowicie odmieni Twoje życie (wygląd zewnętrzny, samopoczucie) - łatwo nie będzie, czasamoi możesz mieć chwile zwątpienia - ale wytrwasz Co przyniesie a. odżyjesz, poczujesz się bardziej lekka, mniej przytłoczona - taka świeża b. tutaj będą bardziej dalekosiężne plany i co za tym idzie stabilniejsze rezultaty - w tym magu to być może zmodyfikujesz stosowaną dietę i zdecydujesz się ją na dłużej wdrożyć 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 Dziekuje Kedry... Ogolnie czuje, ze teraz jest duzo korzystniejszy czas na takie odzywianie. Automatycznie czlowiek siega po to, co swieze... i przychodzi teraz w sezonie. Teraz sezon tez na duzo lesnych roslin... lakowych... pokrzywa, mniszek, itd... Tylko siegac. Cytuj
Erza Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Jak bedzie sie realizowalo moje trwanie w tej diecie? - XXI Swiat, XII Wisielec, 7 Monet ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz sama dieta w sobie jest zdrowa i dobra dla Ciebie; myślę, że uda Ci się w niej wytrwać, ale Wisielec i Cesarz sugerują, aby zachować dyscyplinę i czujność, aby nie poddać się pokusie i zwrócić do starych nawyków; 7 monet monet odczytywałabym jako wytrwałość, natomiast Księżyc jako coś co nie wiadomo do końca jak długo będzie trwało, wszystko zależy od Ciebie jako Cesarza jak to sobie ułożysz i na jak długo stanie się to Twoim "Światem" Jakie efekty mi ona przyniesie? a) w ciagu m-ca? - IV Cesarz, Paz Kielichow, Paz Mieczy ---> II Kaplanka; HB IV Cesarz być może jeszcze parę kilo zejdzie, dodatkowo poprawi się Ci się stan skóry, będziesz wyglądać młodziej i promienniej; dieta ta wpłynie dobrze na Twoje samopoczucie, dostarczy Ci niezbędnych witamin, odżywi ciało do konca wakacji (czyli licze do konca sierpnia)? - 9 Kielichow, Krol Mieczy, Rycerz Monet ---> I Mag, HB IX Eremita tutaj widzę kontynuację diety, 9 kielichów odczytuje jako radość z tej diety, być może ona na tym etapie wakacyjnym po prostu wejdzie Ci w nawyk, stanie się rutyną, jednak mogą być momenty, kiedy trzeba będzie spojrzeć na siebie krytycznie (Król mieczy) i surowo ocenić swoje działania, czy aby na pewno jest zdrowo, czy coś nie uległo małej modyfikacji mam wrażenie, że Ty zostaniesz na długo przy tym sposobie odżywania (Rycerz monet), bo jest Ci on właściwy (Mag) i jest to świadomy i przemyślany wybór (Pustelnik) 1 Cytuj
Kędry Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Oczywiście że warto spróbować, ja sama się teraz oczyszczam naprzemiennie własnoręcznie przyrządzonymi sokami z owoców i warzyw, a także świeżą wodą brzozową. Zbawienne efekty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi