Maestro Inez2503 Napisano 8 Maja 2013 Maestro Napisano 8 Maja 2013 Robiłam niemal 2 lata temu,czas powtórzyć 1. Sytuacja wyjściowa - jaka siła panuje obecnie w moim życiu? Rydwan - moje zycie jest szybki, ciągle w ruchu, ciagle coś, w kazym razie zaczęłam się mocno rozwijać zarówno intelektualnie jak i mentalnie 2. Emocje - jakie uczucia dominują teraz w moim życiu? -Kochankowie miłość,wsparcie 3. Pomoc z królestwa aniołów - jaka siła mi pomaga? 8 kielichów 3 kielichów- dla mnie to karta rozstań i powrotów, chyba chodzi o to, że wracają do mnie te relacje, które sama porzucam,odcinam się , poza tym patrzę z nadzieją w przyszłość 4. Partnerstwo i miłość - jaka siła ma wpływ na moje związki z innymi ludźmi? 4 buław- jestem wesoła, towarzyska,pomocna 5. Moc i siła woli - jaka siła uwidacznia się u mnie w sposób szczególny?Świat - otwarcie na ludzi 6. Witalność -jaka siła jest źródłem mojej chęci do życia?Umiarkowanie - odnalazłam złoty środek w sobie samej, wyciszyłam emocje 7. Ukryte zdolności - które z moich sił muszę jeszcze poznać?Moc - chyba tak do końca nie mam świadomości jak bardzo jestem silna 8. Samokontrola -które z moich sił są mi obecnie szczególnie potrzebne? Śmierć/4 denarów - no chyba czas coś zmienic i się zamknąc w swoim światku, jak najmniej mówić innym o sobie 9. Duchowa mądrośći oświecenie - jakie siły zapewniają mi oświecenie i zrozumienie? 8 mieczy/6 denarów - dzięki moim lekom, dzieki ich opanowywaniu uczę się siebie, ponadto jestem bardziej asertywna, już taka szczodra nie jestem 10.Odzwierciedlenie twojej siły twórczej - jaka siła kieruje moim rozwojem? 2 mieczy - poprzednio miałam w tym miejscu Asa Mieczy...to karta pokoju przywróconego, na pewne sprawy przestałam zwracać uwagę Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 1. Sytuacja wyjściowa - jaka siła panuje obecnie w moim życiu? Rydwan - Widać,że coś się dzieje,dążysz do celów,ale Rydwan to nie tylko to są to również decyzje które podejmujemy badz należy podjąć. Ty prowadzisz ten Rydwan, dwa zupełnie inne kobie które są odrębnością. Jak dlugo uda Ci się utrzymać dwie sprzeczności same z sobą które targają tobą,ile jeszcze dasz rade? 2. Emocje - jakie uczucia dominują teraz w moim życiu? -Kochankowie - Emocje są skrajne,z pozytywnych w mega smutek. Serce które tutaj odgrywa glówną rolę w kierowani się uczuciami czasem zostaje spychane/odrzucane przez rozum. 3. Pomoc z królestwa aniołów - jaka siła mi pomaga? 8 kielichów 3 kielichów- Myślę,że siła która Ci pomaga to możliwość wrócenia wstecz do jakiś innych poprzednich sytuacji losowych czy ludzi ,gdzie możesz wyjaśnić pewne sprawy,los daje Ci rozwiązywać te sprawy do końca chociaż nie zawsze godzi się to z tym czego ty własciwie pragniesz i jak dana sytuacje oceniasz. 4. Partnerstwo i miłość - jaka siła ma wpływ na moje związki z innymi ludźmi?4 buław- s tabilizacja i twoja równowaga,taka rzekłabym rodzinna kobieta z ciebie,dajesz wiele ciepła i zrozumienia. Czasami zdarza Ci się zamknąć w sobie 5. Moc i siła woli - jaka siła uwidacznia się u mnie w sposób szczególny?Świat - Potrafisz zaczynać ale i również konczyć,podejmować wyzwania w życiu i dążyć do swoich celów 6. Witalność -jaka siła jest źródłem mojej chęci do życia?Umiarkowanie - potrafisz spojrzeć z dystansu i boku. Myśleć o swojej przyszłości ,patrzec na terazniejszość i analizować skrupulatnie przeszłość. 7. Ukryte zdolności - które z moich sił muszę jeszcze poznać?Moc - Ja myślę,że musisz odkryć zdolność tego ,że potrafisz wyjsc ze stanów bezsilności,gdy wydaje Ci się,że nie masz możliwości ruchu a tak na prawde to walka z naszymi lekami i obawami 8. Samokontrola -które z moich sił są mi obecnie szczególnie potrzebne? Śmierć/4 denarów - Powinnaś bardziej spojrzeć na siebie,troche egoizmu 9. Duchowa mądrośći oświecenie - jakie siły zapewniają mi oświecenie i zrozumienie? 8 mieczy/6 denarów - świadomość tego,że masz pole do popisu bo poczucie uwiezienia lub strachu jest naszym ludzkim ograniczeniem a tutaj trzeba wyjsc poza nie(6 denarów) aby przyszedł wzrost do naszego życia 10.Odzwierciedlenie twojej siły twórczej - jaka siła kieruje moim rozwojem? 2 mieczy - wymiana informacji ,rozmowy z innymi ludzmi,pragnienie rozwijania się. Skutki naszej reakcji i naszych działan Cytuj
Kędry Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 1. Sytuacja wyjściowa - jaka siła panuje obecnie w moim życiu? Rydwan - Życie nabrało tempa, być może niektóre sprawy dzieją się za szybko i możesz odczuwać w związku z tym obawy, ze coś moze się nawet wymakać spod kontroli. 2. Emocje - jakie uczucia dominują teraz w moim życiu? -Kochankowie Jest i miłość i rozterki na polu uczuciowym - serduszko domaga się spełnienia. 3. Pomoc z królestwa aniołów - jaka siła mi pomaga? 8 kielichów 3 kielichów- Odetniesz się od tego wszystkiego co sprawiało zawód, było powodem rozterek, rozczarowań - nadchodzi czas radosći, ciekawych spotkań - pozytywnych relacji. 4. Partnerstwo i miłość - jaka siła ma wpływ na moje związki z innymi ludźmi? 4 buław- jesteś taka ostoją dla innych, dajesz im poczucie spełnienia, zadowolenia, harmonii. 5. Moc i siła woli - jaka siła uwidacznia się u mnie w sposób szczególny?Świat - potrafisz kończyć kolejne etapy w swoim życiu i jednocześnie otwierać się na nowe. Jesteś otwarta na wszelkie nowości, znajomości, jesteś ciekawa świata. 6. Witalność -jaka siła jest źródłem mojej chęci do życia?Umiarkowanie - spokój, opanowanie, optymizm, harmonijny rozwój duchowy jest Twoją siłą napędową. 7. Ukryte zdolności - które z moich sił muszę jeszcze poznać?Moc - Jesteś bardzo silną kobietą, która umie pokazać pazur, gdy trzeba - ponadto umiesz zwalczać negatywne emocje u siebie, pracować nad swoim wnętrzem - doskonalić się duchowo. 8. Samokontrola -które z moich sił są mi obecnie szczególnie potrzebne? Śmierć/4 denarów - Mobilizujesz siły do gruntownej transformacji swojego życia - pragniesz się wyzwoić z obecnej struktury. 9. Duchowa mądrośći oświecenie - jakie siły zapewniają mi oświecenie i zrozumienie? 8 mieczy/6 denarów - po mrokach zawsze przychodzi światło dnia, mimo iż wymaga to ogromnej pracy, hartu ducha i samozaparcia. 10.Odzwierciedlenie twojej siły twórczej - jaka siła kieruje moim rozwojem? 2 mieczy - Przed Tobą jeszcze ciagle wybory, dywagacje, którędy iść, ale starasz się zachować równowagę i neutralnie, bez emocji podążać na przód 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 1. Sytuacja wyjściowa Rydwan - coraz bardziej wierzysz w swoje możliwości i w to że możesz dokonać zmian, nadajesz tempo swojemu życiu ale tylko decyzje mogą spowodować w którym kierunku się ono potoczy. 2.Emocje - Kochankowie - chcesz kochać i być kochaną, cieszyć się tym uczuciem wspólnie, jednak ciągle kłaniają się te decyzje, podejmując które należy kierować się nie tylko emocjami ale i rozumem. 3.Pomoc z królestwa aniołów 8 kielichów 3 kielichów - docierają ich podszepty do Ciebie poprzez Twoje wnętrze, prowadzą Cię do radości, szczęścia ale poprzez przekraczanie bram w swoim życiu, by wejść w niego już z doświadczeniem i pewnością, że chcesz tych zmian. 4.Partnerstwo i miłość 4 buław - siła, która ma wpływ na relacje z innymi jest Twoja chęć cieszenia się życiem, spełnienia. 5.Moc i siła woli - Świat - jesteś niezmordowana, otwarta na nowe , nieznane, tajemnicze, wyzwania, które sobie stawiasz i dążysz do ich realizacji są motorem w Twoim życiu, który nie gaśnie. 6.Witalność Umiarkowanie - źródłem chęci do zycia jest cierpliwość w dążeniu do osiągnięcia równowagi, pomiędzy ciałem, duszą i umysłem. 7.Ukryte zdolności Moc - prawdopodobnie szybko potrafisz odrodzić się na nowo, mimo różnych zawirowań życiowych co możę świadczyć o Twojej mocnej psychice. Powinnaś popróbować pracy z energiami. 8.Samokontrola Śmierć/4 denarów - szczególnie jest Ci potrzebna umiejętność wykorzystania zmian zachodzących w Tobie właśnie głównie dla dobra Twojego, zatrzymanie przy sobie tego co osiągniesz. 9.Duchowa mądrości oświecenie 8 mieczy/6 denarów - poprzez doświadczenia życiowe osiągasz wewnętrzną równowagę zwłaszcza w dawaniu i braniu, zaczynasz wymagać, wiesz już co reprezentujesz swoją osobą, pewniej stoisz na nogach i to jest ten atut, który uważam popchnie Twoje życie do przodu w wielu dziedzinach. 10.Odzwierciedlenie Twojej siły twórczej 2 mieczy - Twoja już zdobyta mądrość życiowa, umiejętność osiągnięcia spokoju, talent dyplomatyczny no i oczywiście tutaj pokazuje się podjęcie drugiego nurtu nauki. Ty chcesz triumfować nad przeciwnościami losu i to Ci się udaje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 9 Maja 2013 7.Ukryte zdolności Moc - prawdopodobnie szybko potrafisz odrodzić się na nowo, mimo różnych zawirowań życiowych co może świadczyć o Twojej mocnej psychice. Powinnaś popróbować pracy z energiami. Anez, strzał w dziesiątkę Rzeczywiście odradzam się bardzo szybko:) Co do pracy z energiami to zastanawiałam się nad tym,bo muszę mieć chyba ogólnie dużo witalności w sobie. Przynajmniej tak czuję... 4.Partnerstwo i miłość 4 buław - siła, która ma wpływ na relacje z innymi jest Twoja chęć cieszenia się życiem, spełnienia. Tak,mam ogromna chęć cieszenia się życiem i naprawdę się nim cieszę 9.Duchowa mądrości oświecenie 8 mieczy/6 denarów - poprzez doświadczenia życiowe osiągasz wewnętrzną równowagę zwłaszcza w dawaniu i braniu, zaczynasz wymagać, wiesz już co reprezentujesz swoją osobą, pewniej stoisz na nogach i to jest ten atut, który uważam popchnie Twoje życie do przodu w wielu dziedzinach. Masz rację,zaczynam wymagać, bo dotąd dawałam za wiele.Teraz juz tyle ile trzeba:) 10.Odzwierciedlenie Twojej siły twórczej 2 mieczy - Twoja już zdobyta mądrość życiowa, umiejętność osiągnięcia spokoju, talent dyplomatyczny no i oczywiście tutaj pokazuje się podjęcie drugiego nurtu nauki. Ty chcesz triumfować nad przeciwnościamilosu i to Ci się udaje. Masz rację, co do talentu dyplomatycznego,to coś w tym jest...Wiele razy przydało mi się to w mojej pracy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi