Skocz do zawartości

Wybuch jądrowy, kosmodrom...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Smyczkers
Napisano

Prosiłbym o próbę interpretacji tego ciekawego snu:

Przygotowanie do walki czy nadejścia inwazji, na mój dom jednorodzinny, Chińczyków(?). Zbiór arsenału (m.in. 5 słabych granatów wybuchowych). Mój ojciec rzuca granat blisko za oknem, by pokazać jak słabe są te granaty i że "nadają się do ogłuszania". Wychodzę po schodach (z piwnicy [?]) z matką (nie wiem skąd tam się nagle wziąłem). Obserwuję ją i resztę mojej rodziny, a także jednego chińczyka, który pomaga podlewać benzyną świeżo zaorane i zasiane pole. Cały proceder przerywa wybuch atomowy widziany z daleka. Biegnę z matką w jakimś nieokreślonym kierunku. Docieram na kosmodrom. Widzę lecący samolot z miejsca eksplozji. Nie jest to myśliwiec, raczej duży transportowiec odrzutowy należący do muzeum z pobliskiego miasta, w kolorach: brązowym ze złotym emblematem i napisem(?). Robi on beczkę z 200 metrów nad ziemią (tak duży samolot by się rozbił po wykonaniu takiej ewolucji, na takiej wysokości). Śledzę jego lot. Samolot znika za kompleksem z wyrzutnią rakiet. Rozglądam się. Widzę wyrzutnię rakiet balistycznych i kosmicznych. Obserwuję przygotowanie startu wahadłowca. Ostrzegam matkę o tym, by nie biegła w tamtym kierunku, bo będzie bardzo głośno i że zatkanie uszu nie wystarczy. Koniec snu.

Ktoś może mi wyjaśnić, co to ma oznaczać? Ten wydawał się bardzo realistyczny dla mnie do czasu kiedy obudziłem się. Zdałem wtedy sobie sprawę, że ten sen jednak był kompletnie nierzeczywisty (no bo gdzie w POLSCE leży na środku pola kosmodrom? :hahahaha:, no i skąd nasi mieli atom :ojejku:).