Gość bakea Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 AURA MIESIĄCA : WIEŻA no super hehe lepszej aury się nie spodziewałam... widać miesiąc zapowiada się niezbyt ciekawie i mysle ze tu w kazdej kwestii bedzie lipton :/ chyba chyba ze ... zmienie myslenie ..zawalenie sie starego swiatopogladu.... czeka mnie trzesienie zeimi ..... transformacja? FINANSE : 9 MIECZY uuuups w finansach takze lipa bede miala sporo zmartwien i nieprzespanych nocy jak zwiazac koniec z koncem ...... bede lamentowala ... UCZUCIA : ŚMIERĆ ( zaczynam sie juz smiac ... z kart jakie wyjelam ) cholera zeby mi sie w maju nie rypło małżenstwo ... albo przejdziemy jakas zmiane w malzenstwie , transformację albo hmm ktos sie pojawi i narobi zamieszania .... ZDROWIE : 10 KIELICHÓW - powinnam zwrocic uwagę na krążenie , opuchlizny i płyny w organizmie.... hormony... OTOCZENIE : 2 DENARÓW - otoczenie tak sobie nic szczegolnego zmienne humorki .... DOM RODZINA : KRÓL MIECZY - no to mój mąż ... tutaj on pałeczkę przejmie co do spraw rodzinnych .... NIESPODZIANKA : AS BUŁAW - hm coś mnie zaskoczy pozytywnie mam nadzieje ... moze podejme jakas decyzje co do np wypadu naglego nieoczekiwanego a krew zacznie mi szybciej krazyc ? CO ROBIC : 3 BUŁAW - hm spotykać się ze znajomymi... wychodzic wiecej z domu>? CZEGO NIE ROBIC : RYCERZ KIELICHÓW - nie rozklejać i nie rozczulać się nad sobą nie być jak rozkapryszony dzieciak RADA : KAPŁANKA - więcej czasu poswiecic rodzinie , dzieciom, wyciagnac wnioski z popelnianych bledow byc podpora dla bliskich i wsparciem.... tutaj tez powinnam kierowac sie swoja intuicja... Cytuj
azkan Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 AURA MIESIĄCA : WIEŻA no super hehe lepszej aury się nie spodziewałam... widać miesiąc zapowiada się niezbyt ciekawie i mysle ze tu w kazdej kwestii bedzie lipton :/ chyba chyba ze ... zmienie myslenie ..zawalenie sie starego swiatopogladu.... czeka mnie trzesienie zeimi ..... transformacja? FINANSE : 9 MIECZY uuuups w finansach takze lipa bede miala sporo zmartwien i nieprzespanych nocy jak zwiazac koniec z koncem ...... bede lamentowala ... UCZUCIA : ŚMIERĆ ( zaczynam sie juz smiac ... z kart jakie wyjelam ) cholera zeby mi sie w maju nie rypło małżenstwo ... albo przejdziemy jakas zmiane w malzenstwie , transformację albo hmm ktos sie pojawi i narobi zamieszania .... ZDROWIE : 10 KIELICHÓW - powinnam zwrocic uwagę na krążenie , opuchlizny i płyny w organizmie.... hormony... OTOCZENIE : 2 DENARÓW - otoczenie tak sobie nic szczegolnego zmienne humorki .... DOM RODZINA : KRÓL MIECZY - no to mój mąż ... tutaj on pałeczkę przejmie co do spraw rodzinnych .... NIESPODZIANKA : AS BUŁAW - hm coś mnie zaskoczy pozytywnie mam nadzieje ... moze podejme jakas decyzje co do np wypadu naglego nieoczekiwanego a krew zacznie mi szybciej krazyc ? CO ROBIC : 3 BUŁAW - hm spotykać się ze znajomymi... wychodzic wiecej z domu>? CZEGO NIE ROBIC : RYCERZ KIELICHÓW - nie rozklejać i nie rozczulać się nad sobą nie być jak rozkapryszony dzieciak RADA : KAPŁANKA - więcej czasu poswiecic rodzinie , dzieciom, wyciagnac wnioski z popelnianych bledow byc podpora dla bliskich i wsparciem.... tutaj tez powinnam kierowac sie swoja intuicja... 1.Aura nie najlepsza,a moze to czas by odrzucic cos co niepotrzebne? 2.Finanse-blada rozpacz,niespodziewana strata..Uwaga na wszelkie inwestycje i pozyczki 3.Uczucia-tu moze zabolec,mozecie oddalic sie od siebie,co prawda Smierc to transformacja,ale dla zwiazkow to nie za dobra karta,chyba ze zwiazek jest do bani,wtedy Arkan 13 to wybawieniw 4.Zdrowie-Uwaga na cisnienie 5.Otoczenie-zmienne,w maju nie masz co liczyc na czyjas pomoc 6.Dom rodzina-wieje chlodem,brrr 7.Niespodzianka-Dobry poczatek,okazja ktorej sie nie marnuje,w przypadku uczuc wskazuje na nowy romans 8.Co robic-3 Bulaw-Korzystac z nadarzajacych sie okazji,ta karta tu silnie podkresla wartosc Asa Bulaw,ale tez wszystko zaplanowac,3Bulawy to rowniez karta planowania 9. Czego nie robic?-Nie patrzec na sentymenty,kieruj sie rozumem,a nie emocjami Rada-Sluchaj swej intuicji,nawet kiedy podpowiada irracjonalne decyzje,pamietaj o dyskrecji,unikaj plotkowania Tak to widze,pozdrawiam Cytuj
Gość bakea Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 super interpretacja i faktycznie tak sie zapowiada poza tym z cisnieniem chyba zauwazylam ze mam cos nie haloo bede czujna dzieki Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Ogólnie w uczuciach, relacji w domu i finansach będą trudności w tym miesiącu. Będą nagłe zaskakujące wydarzenia w zwiazku,zapewne kłótnie (być może o pieniążki), które mogą być dość ostre. Otoczenie nie będzie ingerować i wtrącać się. Powinnaś działać, starać się wybrnąć z trudnych sytuacji,jakie nadejdą...3 bulaw zaleca szukanie rożnych możliwości...jakie jeszcze nie wpadły Ci do głowy...może zmiana podejścia,poglądów jest potrzebna?Albo postarać się patrzęć nieco odmiennie na pewne sprawy...z partnera punktu widzenia? Edytowane 12 Maja 2013 przez Daffne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi