Skocz do zawartości

Wizja -na próbę

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Wypróbowuję rozkład, który dała Daffne. Na niczym konkretnym się nie skupiałam, założyłam okres 3 - miesięczny.

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?Świat 8 buław pierwszy impuls stanowią liczne kontakty na odległośc, dość intensywny okres

2. Dokąd zmierzasz? 6 mieczy Sprawiedliwośc nastąpi we mnie zmiana,realnie ocenie moje zycie, może los mi cos wynagrodzi

3. Jak realizujesz ten cel? Królowa Kielichów dzięki moim uczuciom

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 5 mieczy Słońce mam iśc uparcie do celu, bo go osiągnę

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)?Królowa Denarów ja sama, troska o moje dobre samopoczucie

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)?Diabeł pokusy, ograniczenia

7. Co w rezultacie osiągniesz? Rycerz Kielichów Głupiec 4 buław luźny romansik

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 10 kielichów Pustelnik Paź Denarów Rycerz Buław- tu tak dziwnie, boi jest karta spełnienia, rodziny nawet, ale w połączeniu z Pustelnikiem to dla mnie odejście od ego co mam na rzecz czegoś nowego, intensywnego

Napisano

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?Świat 8 buław -

ogólnie przyśpieszenie wejdzie w Twoje życie - przypływ energii zaowocuje podjęciem różnych nowych decyzji, również grono znajomych - netowych i nie tylko może się poszerzyć

2. Dokąd zmierzasz? 6 mieczy Sprawiedliwośc -

zostaniesz sprawiedliwie potraktowana przez los - nadchodzą lepsze czasy.

3. Jak realizujesz ten cel? Królowa Kielichów -

poprzez uczucie - twórczość i piękno Twoje jako kobiety

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)?

5 mieczy Słońce - dostrzec jasną przyszłośc i wyruszyć na jej podbój

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)?Królowa Denarów

Oczywiście, ze Ty sama jesteś dla siebie źródłem spełnienia, wewnętrznego bogactwa i stabilizacji.

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)?Diabeł - jakieś blokady jeszcze są w Tobie.

7. Co w rezultacie osiągniesz? Rycerz Kielichów Głupiec 4 buław - jakaś bardzo sielankowa znajomość na horyzoncie, w kazdym razie nowa.

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 10 kielichów Pustelnik Paź Denarów Rycerz Buław- t

Do spelnienia dojdziesz poprzez dokładną analizę sytuacji, w której się znajdziesz, dojdziesz do wniosku że warto zaryzykować

• Maestro
Napisano
1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?Świat 8 buław -

ogólnie przyśpieszenie wejdzie w Twoje życie - przypływ energii zaowocuje podjęciem różnych nowych decyzji, również grono znajomych - netowych i nie tylko może się poszerzyć

2. Dokąd zmierzasz? 6 mieczy Sprawiedliwośc -

zostaniesz sprawiedliwie potraktowana przez los - nadchodzą lepsze czasy.

3. Jak realizujesz ten cel? Królowa Kielichów -

poprzez uczucie - twórczość i piękno Twoje jako kobiety

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)?

5 mieczy Słońce - dostrzec jasną przyszłośc i wyruszyć na jej podbój

Oczywiście, ze Ty sama jesteś dla siebie źródłem spełnienia, wewnętrznego bogactwa i stabilizacji.

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)?Diabeł - jakieś blokady jeszcze są w Tobie.

7. Co w rezultacie osiągniesz? Rycerz Kielichów Głupiec 4 buław - jakaś bardzo sielankowa znajomość na horyzoncie, w kazdym razie nowa.

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 10 kielichów Pustelnik Paź Denarów Rycerz Buław- t

Do spelnienia dojdziesz poprzez dokładną analizę sytuacji, w której się znajdziesz, dojdziesz do wniosku że warto zaryzykować

Dziękuje Ci bardzo:) Program nie pozwala mi na przyznanie Ci punktów, na które zasłużyłaś, ale nie zapomnę:)

Napisano

Inezko kochana... wieczorem na pewno zajrze do rozkladu. Bardzo fajny jest.

• Maestro
Napisano
Inezko kochana... wieczorem na pewno zajrze do rozkladu. Bardzo fajny jest.

Poczekam cierpliwie;)

Napisano
1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?Świat 8 buław ---> VII Rydwan; HB XI Sprawiedliwosc

Widac, ze cos sie u Ciebie dzieje. Otwierasz sie na nowo, masz duzo pomyslow, ped do dzialania. Teraz wazne, zeby umiec umiejetnie na siebie popatrzyc, ocenic swoje mozliwosci i potem je bez wahania realizowac.

2. Dokąd zmierzasz? 6 mieczy Sprawiedliwośc ---> XIV Umiarkowanie; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Na calkiem nowe obszary zycia. Przed Toba cos calkiem nowego. Wazne, aby wchodzac tam, umiec pociagnac do uzytku to, co niesie ze soba Twoja przeszlosc, jednoczesnie nie zapetlajac sie w to. To, co pozytywne wykorzystac, ale nie pozwolic, aby to uwiezilo Cie i nie dalo pojsc do przodu. Takze tzw. zloty srodek tutaj i wychodzic poza wszystko, co mogloby sprawiac, ze uwiezilabys sie sama np. w swoich jakis wyobrazeniach czy tez ciasnych opiniach.

3. Jak realizujesz ten cel? Królowa Kielichów

Przede wszystkim kierujac sie swoja intuicja, mocno rozwinieta, ale takze pozwalajac sobie na czucie. Nie wypierasz sie swojej emocjonalnej i wrazliwej strony.

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 5 mieczy Słońce ---> II Kaplanka; HB VI Kochankowie

Aby pomimo nieciekawych doswiadczen przezyc, nadal nie tracic pogody ducha i ufnosci. Moze nie, zeby wierzyc na wszystko i wszystkim, ale jednak wiecej tu trzeba otwartosci, kierowania sie sercem. Intuicja, ktora masz dosc mocno rozwinieta (Krolowa Kielichow) moze byc tu bardzo pomocna (Kaplanka w podsumie). Wazne, abys umiala sie jej sluchac, nie zagluszala jej glosu i umiejetnie z niego korzystala w zyciu.

Tak, Ty sama. Przede wszystkim swiadomosc siebie, tego, co juz wypracowalas, podstaw, ktore posiadasz i bogactwa, ktore soba prezentujesz. Wiedzac, co masz, wiesz, co na tym mozesz budowac.

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)?Diabeł

Wszelkiego rodzaju ograniczenia powiedzialabym. Tu moze tez byc niewiara w siebie, swoje mozliwosci, czy nie do konca tak dopuszczanie do siebie mysli, ze stac Cie na to czy ze na to czy tamto zaslugujesz.

7. Co w rezultacie osiągniesz? Rycerz Kielichów Głupiec 4 buław ---> XVII Gwiazda; HB VIII Sprawiedliwosc

Tak, widac tu znajomosc z jakism przystojnym bardzo podobajacym Ci sie panem, jednak bez wiekszych zobowiazan. Taka tu i teraz znajomosc, satysfakcjonujaca, jednak po pewnym czasie zajdzie potrzeba wyklarowania tego, takze i kwestia, co dalej z ta znajomoscia. W tej formie za dlugo nie pociagnie. Tzn. w tej takiej plytkiej.

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 10 kielichów Pustelnik Paź Denarów Rycerz Buław ---> IV Cesarz; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

To, o czym wyzej pisalam. Znajomosc dojdzie do punktu, ze bedziesz (bedziecie) zastanawiac sie, co dalej. I tu wlasnie Eremita po 10 Kielichach to takie to zastanawianie sie, czego ja chce od tej znajomosci, co dalej? Kim dla mnie jest ten czlowiek? I dalej w Paziu Monet... albo ciaza... albo Wasze zblizenie sie do siebie. Rycerz Bulaw... moze byc dosc goraco i namietnie.

W podsumach jest zacheta, aby spojrzec na te znajomosc uwaznym okiem. Pomimo, ze zacznie sie dosc luzacko, moze z czasem wykazac potencjal. Wazne, aby byc uwaznym i nie przegapic tego momentu. Traktowac znajomosc o tyle na luzie, aby nie wprowadzac jakis niepotrzebnych spinek... ale i dzialac na biezaco tak, zeby bylo dobrze.

Gość gość5
Napisano

Wypróbowuję rozkład, który dała Daffne. Na niczym konkretnym się nie skupiałam, założyłam okres 3 - miesięczny.

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?Świat 8 buław pierwszy impuls to kontakty z ludzmi, ktorych nie ma obok Ciebie- wygląda na kontakty netowe.... :)

2. Dokąd zmierzasz? 6 mieczy Sprawiedliwoścto bedzie krok do przodu, cos co pozwoli Ci szukac nowych dla siebie ścieżek/rozwiązań

3. Jak realizujesz ten cel? Królowa Kielichów hm... z pewnościa duzą rolę odegraju tu uczucia

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 5 mieczy Słońce pokonania słabosci, wyzbycia sie lęków o to czy dasz radę, karty pokazuja, że jestes na pólmetku w drodze do szczęścia

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)?Królowa Denarówchyba rodzi się coś trwałego w Twoim zyciu

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)?Diabeł odczuwanie pewnych sytuacji jako "muszę".... to tylko twój wybór co zrobisz, czy musisz czy tez nie..............

7. Co w rezultacie osiągniesz? Rycerz Kielichów Głupiec 4 buław oj ... miłą relacje z panem

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 10 kielichów Pustelnik Paź Denarów Rycerz Buław-wprowadzi troche ruchu i nowe doznania w Twoje życie

Napisano (edytowane)

Inez, moze trafi Ci se nieplanowany w tej chwili wyjazd zagranice, z panem lub na zaprosznie jakiegos milego znajomego, w miare Ci bliskiego (lubisz go)

moze bedzie to powiazane z zarobkowaniem - z pracy obecnej lub niezaleznie od niej

decyzja bedzie trudna, moze wyjazd bedzie na wiecej niz 2-3 tygodnie...

EDIT :

Krolowa monet czasem oznacza u mnie wydatki, ale tutaj raczej bym widziala dobre ustawienie finansowe, moze na dluzej (nie zawsze MUSI byc praca)

co do 6 mieczy i nizej Krolowej pucharow mozna zaryzykowac twierdzenie, ze bedziesz rozwazac zostawienie obecnego partnera - co niekoniecznie jets rownoznczne z podjeciem takiej decyzji, ale wyjazd na dluzej jest mozliwy

Edytowane przez alathea
liter.
Napisano

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?Świat 8 buław pierwszy impuls stanowią liczne kontakty na odległośc, dość intensywny okres

Zaczniesz relizować siebie. Zamkniesz coś starego,otworzysz sie na nowe

2. Dokąd zmierzasz? 6 mieczy Sprawiedliwośc nastąpi we mnie zmiana,realnie ocenie moje zycie, może los mi cos wynagrodzi

ku tej nowej drodze w twoim życiu. Bądz uważna na czyny i prawo karmy.

3. Jak realizujesz ten cel? Królowa Kielichów dzięki moim uczuciom

pójdziesz za głosem swojego serca. Bedą również dni w których możesz trochę zwątpić w siebie i pomazgaić się sama przed sobą,ale pamietaj,że łzy oczyszczają naszą duszę

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? 5 mieczy Słońce mam iśc uparcie do celu, bo go osiągnę

Mimo wygrania tej walki może pojawić się poczucie porażki w którymś momencie i ponowne ogarniecie siebie w garsc. Takie zwycięstwo pyrrusowe

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)?Królowa Denarów ja sama, troska o moje dobre samopoczucie

Twoje ciepło,ale również to ,że jesteś odpowiedzialna i systematyczną osobą

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)?Diabeł pokusy, ograniczenia

może w niektórych momentach samobiczowanie siebie,uleganie swoim słabościom.

7. Co w rezultacie osiągniesz? Rycerz Kielichów Głupiec 4 buław luźny romansik

Myślę,że pozostaniesz w swoich czterech kątach i tutaj obierzesz całkowicie inne podejscie do sytuacji-bardziej pozytywne

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 10 kielichów Pustelnik Paź Denarów Rycerz Buław- tu tak dziwnie, boi jest karta spełnienia, rodziny nawet, ale w połączeniu z Pustelnikiem to dla mnie odejście od ego co mam na rzecz czegoś nowego, intensywnego

pozostaniesz przy domu,choć czasem bedziesz odczuwała samotnośc bedziesz to spychała na rzecz swojej realizacji pomysłow zawodowych-na tym skupisz całkowitą swoją energie
  • Maestro
Napisano
Inez, moze trafi Ci se nieplanowany w tej chwili wyjazd zagranice, z panem lub na zaprosznie jakiegos milego znajomego, w miare Ci bliskiego (lubisz go)

moze bedzie to powiazane z zarobkowaniem - z pracy obecnej lub niezaleznie od niej

decyzja bedzie trudna, moze wyjazd bedzie na wiecej niz 2-3 tygodnie...

EDIT :

Krolowa monet czasem oznacza u mnie wydatki, ale tutaj raczej bym widziala dobre ustawienie finansowe, moze na dluzej (nie zawsze MUSI byc praca)

co do 6 mieczy i nizej Krolowej pucharow mozna zaryzykowac twierdzenie, ze bedziesz rozwazac zostawienie obecnego partnera - co niekoniecznie jets rownoznczne z podjeciem takiej decyzji, ale wyjazd na dluzej jest mozliwy

Wyjazd mi sie nie szykuje, tym bardziej za granicę, choć jak to mówią nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo przecież co tam czai się za rogiem:)

Na pewno zweryfikuję jak przyjdzie czas:)

• Maestro
Napisano

GTI:

Co do przedostatniego i ostatniego punktu, to nie sądzę:)) Głupiec przy Rycerzu Kielichów i Głupcu nie mówi o domu rodzinnym;) Inaczej widzę moje karty.Na pewno zweryfikuję:) Dziekuję:)

Napisano
Wyjazd mi sie nie szykuje, tym bardziej za granicę, choć jak to mówią nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo przecież co tam czai się za rogiem:)

a masz znajomego pana zagranica? np. pisujecie do siebie ?

• Maestro
Napisano
a masz znajomego pana zagranica? np. pisujecie do siebie ?

Owszem mam i pisujemy do siebie,ale ani nie mam chęci, ani nie ma na to szans z różnych powodów:)