Gość Linkinia Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Hej Jest trzeci dzień Juwenaliów, wracamy z koleżankami po 50 min na piechotę do domu i one już wymiękają. W związku z tym pytam: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wybiorę się dzisiaj na koncert? Cesarzowa, Kochankowie, 10 denarów, Sprawiedliwość --> suma H.B. Cesarzowa Mam dwie opcje: pójdę z koleżankami, które za moją namową zbiorą siły. Nie pójdę, bo mi odmówią wieczorem. Jak myślicie? Cytuj
fiore86 Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Moim zdaniem pierwsza opcja ale to taki mój strzał i może być nie celny Cytuj
fiore86 Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) A kto dziś gra? Pewnie to czy pójdą zależy od programu dzisiejszego dnia Juwenaliów. Z tego co pamiętam w piątki i soboty były najlepsze imprezy myślę, że je przekonasz. Edytowane 11 Maja 2013 przez fiore86 Cytuj
Trida Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 hmm wg mnie pójdziesz i bedziesz zadowolona ze swojej siły 'namawiania innych' Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Dzisiaj grają Muchy i Akurat, na koniec Enej (tego nie słucham), a jutro Dżem (idą na pewno) i Strachy Na Lachy <3 Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Hej Jest trzeci dzień Juwenaliów, wracamy z koleżankami po 50 min na piechotę do domu i one już wymiękają. W związku z tym pytam: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wybiorę się dzisiaj na koncert? Cesarzowa, Kochankowie, 10 denarów, Sprawiedliwość --> suma H.B. Cesarzowa Mam dwie opcje: pójdę z koleżankami, które za moją namową zbiorą siły. Nie pójdę, bo mi odmówią wieczorem. Jak myślicie? ja tu widze spełnienie planów. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Maja 2013 Maestro Napisano 11 Maja 2013 Wg mnie wszystko zalezy od Ciebie.Karty mówią, że spełni się to co postanowisz, zatem jeśli chcesz iść na koncert to pójdziecie. Możliwe, że TY sama możesz bawić się gdzie indziej i sama z koncertu zrezygnujesz na rzecz drugiej opcji. Cytuj
alathea Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 moze pojdziesz sama? jesli Ci zalezy na tych koncertach, jesli uwazasz, ze warto - to pojdziesz, nawet na przekor - sama Cesarzowa - Kochankowie - 10 monet -Sprawiedliwosc - pods. (Starowieyska) Diabel ........Pustelnik...........Cesarz........Kochankowie ..................Smierc............Kolo F. .............................Mag no chyba, ze masz faceta, ktory Cie przekona do innej opcji, np. zebys zostala Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Widac, ze masz w czym wybierac, przebierac i zgadzam sie z tym, co napisala Inez, w sumie od Ciebie zalezy, czy z tego skorzystasz czy nie. Mozliwosci, zeby dobrze sie bawic, sa. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Weryfikacja Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wybiorę się dzisiaj na koncert? Cesarzowa, Kochankowie, 10 denarów, Sprawiedliwość --> suma H.B. Cesarzowa Zrobiłam tak: napisałam do dwóch innych koleżanek, jedna mi nie odpisała, druga nie mogła, bo ma inne plany. To pomyślałam o koledze, któremu się podobam i który zna te zespoły. Zgodził się z ochotą. On zgarnął naszego wspólnego kolege z roku, a ten swojego współlokatora - wpadł mi w oko Spędziliśmy super czas, siedząc na trawce na górce, mając przed sobą w oddali scenę... Słuchaliśmy i rozmawialiśmy. Dodatkowo od tego jednego słyszałam komplementy, więc już w ogóle ) Dziękuję wam bardzo za wszystkie odpowiedzi Cytuj
alathea Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 To calkiem jak w tej bajce, co to czlowiek mial przyjsc i przyjechac jenoczesnie (byl na osiolku, ale odpychal sie od ziemi nogami) - bylas na koncercie i nie bylas fajnie, ze milo spedzilas czas jak ladnie sie ten komplementujacy kolega pokazal w Magu z pionowej piramidki Cytuj
Gość Linkinia Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Właśnie tak, jak piszesz - byłam i nie byłam. Szkoda mi trochę, że nie stalam pod sceną i nie śpiewałam i nie bawiłam się, no ale ten czas na górce też miał swój klimat Dzisiaj poszaleję na Strachach Na Lachy ) Cytuj
fiore86 Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 ale ten czas na górce też miał swój klimat - pewnie, że ma swój klimat można porozmawiać i muzykę słychać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi