Skocz do zawartości

Nów od 10 maja - Linkinia

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Będę bardzo wdzięczna, jeżeli pomożecie :bukiet:

1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 5 buław

Nie powinnam zabiegać o kontakt, wdawać się w konflikty, dyskusje bez sensu, nie chcieć za wszelką scenę dopiąć swego.

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Wisielec, Królowa kielichów

Kobietę, z którą nie miałam długo kontaktu. Ewentualnie cierpliwość i zrozumienie, gdy ktoś będzie się trochę izolował ode mnie.

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz buław

To, że wiem, czego chcę i staram się to osiągnąć, dynamiczność, gotowość do działania, entuzjazm.

4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – Umiarkowanie

Sprawia, że jestem spokojna, nie martwię się, czuję się bezpiecznie, zadowolona z tego, co jest.

5. Co możesz i musisz dać innym? – 5 kielichów

Czas i możliwość bycia samemu, przemyśleń, smutku. A także zrozumienie i empatię.

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 5 mieczy, Kapłan, 7 buław --> suma H.B. Gwiazda, Siła

Mogę trochę kombinować, jak osiągnąć cel… Ale też może mi się kompletnie nie udać z powodu zabiegów innych osób.

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – Król kielichów

Hm. Powinnam wykazać się empatią, zrozumieniem cierpliwością dla innych i ich problemów, nie nalegać na kontakt, zostawić sprawy ich biegowi.

• Maestro
Napisano

Natłok ludzi obok Ciebie,także natłok facetów. Ponadto niepotrzebne nerwy i myśli,które mogą Ci podnieść ciśnienie

Kieruj sie sercem, zachowuj dojrzale i odpowiedzialnie, nie zabiegaj o kontakty z mężczyznami

Męzczyzna, który krąży, bądź zacznie krążyć koło Ciebie

Wyciszasz się dzięki niemu, masz w sobie dużo harmonii i luzu

Pokazać im realia, nie omamiać..

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 5 mieczy, Kapłan, 7 buław --> suma H.B. Gwiazda, Siła

Uważaj na plotki i nieczyste zagrywki, ktos może Ci przeszkadzać w życiu,wkurzać Cie

Poczujesz jak to jest,gdy mężczyzna za Toba szaleje,a Ty go odrzucasz:)

Gość Amfora
Napisano

Ogarnąć się moja droga, bo myśli Ci szaleją w każdym kierunku, nadszedł czas kiedy jesteś bardziej podatna na impulsy i bardziej emocjonalnie reagujesz na otoczenie. Odpuścić dobie gdybanie, zaakceptować samą siebie.

Przyjaciółkę,matkę, kobiete która trwa przy Tobie zawsze, jednak Ty chyba nie zawsze to doceniasz. Chętną do pomocy, która pomoże przetrwać i odrzucić negatywy od siebie.

Chęć i wola walki, realizacji swoich planów. Otworzyłaś się na nowe rzeczy, niezbyt pewnie mimo, ze Rycerz zwykle jest pewny siebie i bierze sprawy w swoje ręce:) Trzymaj sie pewności Rycerza :)

Nijakie, ani nie pomaga szczególnie, ani szkodzi, harmonia jest zachowana i to jest najwazniejsze.

Wyrozumiałość, współczucie, dobrą rade i wolę walki. Możesz pokazać im coś czego oni sami nie zauważają, pokazać światełko w tunelu.

Staniesz się pewniejsza, będziesz bardziej zabiegać o upragnione rzeczy, cele będą bliższe realizacji, a Ty sama będziesz bardziej... waleczna? Nie dasz sobie w kaszę dmuchać.

Stanowczość, która do czegoś doprowadzi, nie upadanie pod lekkim naporem, ale dążenie do realizacji marzeń, tym samym nie można być egoistą i warto pamietac o innych, zwłaszcza, ze masz to cos co powoduje, ze ludzie czują się przy Tobie lepiej

Pozdrawiam