Gość Linkinia Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Będę bardzo wdzięczna, jeżeli pomożecie 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 5 buław Nie powinnam zabiegać o kontakt, wdawać się w konflikty, dyskusje bez sensu, nie chcieć za wszelką scenę dopiąć swego. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Wisielec, Królowa kielichów Kobietę, z którą nie miałam długo kontaktu. Ewentualnie cierpliwość i zrozumienie, gdy ktoś będzie się trochę izolował ode mnie. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz buław To, że wiem, czego chcę i staram się to osiągnąć, dynamiczność, gotowość do działania, entuzjazm. 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – Umiarkowanie Sprawia, że jestem spokojna, nie martwię się, czuję się bezpiecznie, zadowolona z tego, co jest. 5. Co możesz i musisz dać innym? – 5 kielichów Czas i możliwość bycia samemu, przemyśleń, smutku. A także zrozumienie i empatię. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 5 mieczy, Kapłan, 7 buław --> suma H.B. Gwiazda, Siła Mogę trochę kombinować, jak osiągnąć cel… Ale też może mi się kompletnie nie udać z powodu zabiegów innych osób. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – Król kielichów Hm. Powinnam wykazać się empatią, zrozumieniem cierpliwością dla innych i ich problemów, nie nalegać na kontakt, zostawić sprawy ich biegowi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Maja 2013 Maestro Napisano 11 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 5 buław Natłok ludzi obok Ciebie,także natłok facetów. Ponadto niepotrzebne nerwy i myśli,które mogą Ci podnieść ciśnienie 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Wisielec, Królowa kielichów Kieruj sie sercem, zachowuj dojrzale i odpowiedzialnie, nie zabiegaj o kontakty z mężczyznami 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz buław Męzczyzna, który krąży, bądź zacznie krążyć koło Ciebie 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – Umiarkowanie Wyciszasz się dzięki niemu, masz w sobie dużo harmonii i luzu 5. Co możesz i musisz dać innym? – 5 kielichów Pokazać im realia, nie omamiać.. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 5 mieczy, Kapłan, 7 buław --> suma H.B. Gwiazda, Siła Uważaj na plotki i nieczyste zagrywki, ktos może Ci przeszkadzać w życiu,wkurzać Cie 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – Król kielichów Poczujesz jak to jest,gdy mężczyzna za Toba szaleje,a Ty go odrzucasz:) Cytuj
Gość Amfora Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 5 buław Ogarnąć się moja droga, bo myśli Ci szaleją w każdym kierunku, nadszedł czas kiedy jesteś bardziej podatna na impulsy i bardziej emocjonalnie reagujesz na otoczenie. Odpuścić dobie gdybanie, zaakceptować samą siebie. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – Wisielec, Królowa kielichów Przyjaciółkę,matkę, kobiete która trwa przy Tobie zawsze, jednak Ty chyba nie zawsze to doceniasz. Chętną do pomocy, która pomoże przetrwać i odrzucić negatywy od siebie. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Rycerz buław Chęć i wola walki, realizacji swoich planów. Otworzyłaś się na nowe rzeczy, niezbyt pewnie mimo, ze Rycerz zwykle jest pewny siebie i bierze sprawy w swoje ręce:) Trzymaj sie pewności Rycerza 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – Umiarkowanie Nijakie, ani nie pomaga szczególnie, ani szkodzi, harmonia jest zachowana i to jest najwazniejsze. 5. Co możesz i musisz dać innym? – 5 kielichów Wyrozumiałość, współczucie, dobrą rade i wolę walki. Możesz pokazać im coś czego oni sami nie zauważają, pokazać światełko w tunelu. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? – 5 mieczy, Kapłan, 7 buław --> suma H.B. Gwiazda, Siła Staniesz się pewniejsza, będziesz bardziej zabiegać o upragnione rzeczy, cele będą bliższe realizacji, a Ty sama będziesz bardziej... waleczna? Nie dasz sobie w kaszę dmuchać. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – Król kielichów Stanowczość, która do czegoś doprowadzi, nie upadanie pod lekkim naporem, ale dążenie do realizacji marzeń, tym samym nie można być egoistą i warto pamietac o innych, zwłaszcza, ze masz to cos co powoduje, ze ludzie czują się przy Tobie lepiej Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi