Skocz do zawartości

czy on chce stworzyć ze mną związek?

serce26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

słońce świat 6 den - wydaje mi , się chciałby.

czy stworzymy związeek -koło fortuny tutaj calkiem nie wiem?

Napisano

moze on nie do konca daje sobie sprawe ze swoich uczuc, na pewno lubi byc blisko z Toba, dobrze sie czuje w Twoim towarzystwie, lubi je

zauwazy je (uczucia) lepiej, gdy bedzie daleko od Ciebie

los moze Wam troche pokrzyzowac palny, ale nie jest powiedziane, ze sie Wam nie uda - Kolo to sa przeciwnosci, ale nie sa nie do pokonania;

czasem tez Kolo pokazuje na zbieg okolicznosci, ktory umozliwia cos, choc tutaj - ze wzgledu na Wisielca sklanialabym sie ku przeciwnosciom

(z pierwszego pytania podsuma : Wisielec )

Napisano

lubi je

zauwazy je (uczucia) lepiej, gdy bedzie daleko od Ciebie

nie zrozumiałam tego za bardzo?

Napisano

lubi je - czyli Twoje towarzystwo

co do uczuc - moze przekona sie, ze mu na Tobie zalezy, gdy bedzie daleko od Ciebie

nie mieszkacie w tym samym miescie? a moze on gdzies niedlugo wyjezdza?

Wisielec (z podsumy) - to taki bezruch, choc w srodku cos dojrzewa

i moze sie pokaze w 6 monetach

u mnie 6 monet to jest ruch w czyjas strone, nieraz jakas propozycja albo zwyczajnie "odkrycie sie", pokazanie otwarcie, co sie mysli/czuje (w pozytywnym sensie)

Napisano

on moze wyjsc z jakas propozycja - np. spotkania

odleglosc moze byc przeszkoda

Slonce to dosyc ladna karta, dobra dla sympatycznych ukladow/znajomosci, czy na zwiazek az - trudno powiedziec, bywaja lepsze karty - ale ta nie jest zla