serce26 Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 słońce świat 6 den - wydaje mi , się chciałby. czy stworzymy związeek -koło fortuny tutaj calkiem nie wiem? Cytuj
alathea Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 moze on nie do konca daje sobie sprawe ze swoich uczuc, na pewno lubi byc blisko z Toba, dobrze sie czuje w Twoim towarzystwie, lubi je zauwazy je (uczucia) lepiej, gdy bedzie daleko od Ciebie los moze Wam troche pokrzyzowac palny, ale nie jest powiedziane, ze sie Wam nie uda - Kolo to sa przeciwnosci, ale nie sa nie do pokonania; czasem tez Kolo pokazuje na zbieg okolicznosci, ktory umozliwia cos, choc tutaj - ze wzgledu na Wisielca sklanialabym sie ku przeciwnosciom (z pierwszego pytania podsuma : Wisielec ) Cytuj
serce26 Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 lubi je zauwazy je (uczucia) lepiej, gdy bedzie daleko od Ciebie nie zrozumiałam tego za bardzo? Cytuj
alathea Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 lubi je - czyli Twoje towarzystwo co do uczuc - moze przekona sie, ze mu na Tobie zalezy, gdy bedzie daleko od Ciebie nie mieszkacie w tym samym miescie? a moze on gdzies niedlugo wyjezdza? Wisielec (z podsumy) - to taki bezruch, choc w srodku cos dojrzewa i moze sie pokaze w 6 monetach u mnie 6 monet to jest ruch w czyjas strone, nieraz jakas propozycja albo zwyczajnie "odkrycie sie", pokazanie otwarcie, co sie mysli/czuje (w pozytywnym sensie) Cytuj
serce26 Napisano 11 Maja 2013 Autor Napisano 11 Maja 2013 mieszkamy w innych miastach,czasami piszemy Cytuj
alathea Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 on moze wyjsc z jakas propozycja - np. spotkania odleglosc moze byc przeszkoda Slonce to dosyc ladna karta, dobra dla sympatycznych ukladow/znajomosci, czy na zwiazek az - trudno powiedziec, bywaja lepsze karty - ale ta nie jest zla Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi