Skocz do zawartości

I moja wizja ..........za Inez

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

Wizja -na próbę -conajmniej do polowy sierpnia ......

Ogólnie-na ccałokształt.

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? 3 denary, 4 kielichy – głównym impulsem są tu uczucia- lekko „oklapłe” wymagajace zmian, pomyslałam tez o tzw. „ciepłej posadce...- stanowisko z którego cięzko awansować” ale patrzac na karty poniżej- bardziej nasuwaja się uczucia

2. Dokąd zmierzasz? Paz mieczy, Ksiezyc- dowyjasnienia pewnych zawiłych kwestii

3. Jak realizujesz ten cel? Kochankowie, 3 kielichy- poprzez obranie nowej drogi

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? Siła, 4 buławy- wytrwałosci psychicznej, która pomoże w utrzymaniu równowagi

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 2 denary, 4 mieczy- chęć zmian, odpoczęcia od obecnych sytuacji, wyizolowanie emocjonalne- ale tez chyba te dwa denary z 4 mieczy- usamodzielnienie?

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? 6 mieczy, as buław- wykonanie tego pierwszego kroku

7. Co w rezultacie osiągniesz? 7 kielichow, 5 denarow, 8 buław- hm....impuls do zmian......

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 4 denary, ryc kielichow, 2 kielichy – no i tu nie wiem....... skupie się na uczuciu/zwiazku.......

Wszystkim chętnym dziękuję za pomoc.

Napisano

1.Zaczniesz rozmyślać nad obraniem innego kierunku, myśleć o rzeczach których nie masz w zasiegu ręki ,mozesz przez przypadek nie dostrzegać tego co masz koło siebie.

2.Myślę,że bedzie próba rozwiązywania jakiś problemów, niedomówień,rzeczy które były skrywane w sobie albo spychane na dana chwilę na bok. Może zaczniesz bardziej dociekać w sobie tego czego ty tak na prawde chcesz i oczekujesz od życia.

3.I tutaj znowu nalezy podjąć decyzje w ktorą stronę się udać. Zostać przy tym co masz -tak jak jest, spróbować to naprawić-polepszyć, badz obrać zupełnie nowy kierunek. Kieruj się swoim serce, ja myślę,że jego nie da się oszukać.

4. Sytuacja bedziesz od Ciebie wymagała walki z własny ujarzmieniem wewnetrznych emocji i utrzymaniu tej równowagi. Nie trać wiary bo nawet na spalonych zgliszcza jest w stanie wyrosnąc piękna roślinka która daje nam wiarę,że po cięzkich chwilach następują dobre.

5.Wydaje mi się,że odczuwasz oddalenie emocjonalne i to jest powodem tych mysli.

6.Ja myślę,że trudność stanowią twoje uczucia,to ze mimo oddalenia nadal wiesz,ze kochasz.

7. Chyba faktycznie zapragniesz zmian w swoich życiu ..

8.Może się troszkę zamkniesz w sobie(4 denary) ale to zmotywuje Pana do dalszego działania i udowodnienia tobie je on równiez Ciebie kocha ...

Ja to tak sobie jakos widze..

Napisano

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? 3 denary, 4 kielichy –

Przestaje Cię zadawalać to co do tej pory osiągnęłaś - uważasz, że niektóre dziedziny należy "przewietrzyć" - nadać im nowy kształt

2. Dokąd zmierzasz? Paz mieczy, Ksiezyc-

Zapragniesz dotrzeć do wszystkich tajemnic, niejasnych sytuacji które kładły się cieniem na Twoim dotychczasowym życiu.

3. Jak realizujesz ten cel? Kochankowie, 3 kielichy-

Po chwilach pełnych wahań postanowisz iść iść drogą, która przyniesie Ci radość i spełnienie.

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)?

Wytrwałości w dążeniu do spełnienia - do uwicia takiego przytulnego gniazdka.

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 2 denary, 4 mieczy-

Doszłaś do wniosku, że najwyższa pora zakończyć etap zawieszenia, poczucia bezsilności - warto ruszyć do przodu - mimo targających Tobą niepewności.

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? 6 mieczy, as buław- blokada jeszcze tkwi w tobie, ale powoli ruszysz...

7. Co w rezultacie osiągniesz? 7 kielichow, 5 denarow, 8 buław- przestaniesz bujać w obłokach, rozglądać się na boki, bać się - poczujesz powera.

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 4 denary, ryc kielichow, 2 kielichy –

będziesz dążyć do stabilizacji, zmian, pomimo iż będzie towarzyszyło Ci uczucie takiego trochę przytłoczenia, ograniczenia

Gość gość5
Napisano

. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? 3 denary, 4 kielichy –

Przestaje Cię zadawalać to co do tej pory osiągnęłaś - uważasz, że niektóre dziedziny należy "przewietrzyć" - nadać im nowy kształt- pieknie to ujęłaś Kędry :)

2. Dokąd zmierzasz? Paz mieczy, Ksiezyc-

Zapragniesz dotrzeć do wszystkich tajemnic, niejasnych sytuacji które kładły się cieniem na Twoim dotychczasowym życiu.

3. Jak realizujesz ten cel? Kochankowie, 3 kielichy-

Po chwilach pełnych wahań postanowisz iść iść drogą, która przyniesie Ci radość i spełnienie.

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)?

Wytrwałości w dążeniu do spełnienia - do uwicia takiego przytulnego gniazdka.

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 2 denary, 4 mieczy-

Doszłaś do wniosku, że najwyższa pora zakończyć etap zawieszenia, poczucia bezsilności - warto ruszyć do przodu - mimo targających Tobą niepewności.

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? 6 mieczy, as buław- blokada jeszcze tkwi w tobie, ale powoli ruszysz...

7. Co w rezultacie osiągniesz? 7 kielichow, 5 denarow, 8 buław- przestaniesz bujać w obłokach, rozglądać się na boki, bać się - poczujesz powera.

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 4 denary, ryc kielichow, 2 kielichy –

będziesz dążyć do stabilizacji, zmian, pomimo iż będzie towarzyszyło Ci uczucie takiego trochę przytłoczenia, ograniczenia

• Maestro
Napisano

. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym? 3 denary, 4 kielichy –chyba postanowisz odświeżyć pewne swoje znajomości,bo wkrada się rutyna w Twoje zycie,szukasz nowych inspiracji,oddechu

2. Dokąd zmierzasz? Paz mieczy, Ksiezyc- chcesz wyjaśnić, to czewgo nie wiesz, może to się wiążać z tym, że odezwiesz się do kogoś, z kim od dawna nie miałaś kontaktu,albo ta osoba odezwie się do Ciebie

3. Jak realizujesz ten cel? Kochankowie, 3 kielichy- chcesz sie pocieszyć życiem, pobawić,szukasz spełnienia

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? Siła, 4 buławy- pokaż,że jestes twarda, jednocześnie umiesz się cieszyć życiem, zaimponuj innym swoim charakterem

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? 2 denary, 4 mieczy- chcesz odpocząc od nudnego zycia,może męczą Cie pewne sprawy,masz ochotę odsunąć się od codzienności, takiej zwyczajnej

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? 6 mieczy, as buław- pójście naprzód, czekasz na impuls

7. Co w rezultacie osiągniesz? 7 kielichow, 5 denarow, 8 buław- po okresie czczych marzeń i fantazjowania coś pójdzie w ruch

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 4 denary, ryc kielichow, 2 kielichy – romans, ale z kims kogo juz znasz:)

Gość gość5
Napisano
.

2. Dokąd zmierzasz? Paz mieczy, Ksiezyc- chcesz wyjaśnić, to czewgo nie wiesz, może to się wiążać z tym, że odezwiesz się do kogoś, z kim od dawna nie miałaś kontaktu,albo ta osoba odezwie się do Ciebie

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? 4 denary, ryc kielichow, 2 kielichy – romans, ale z kims kogo juz znasz:)

Inez.... "stare" znajomości wracają jak bumerang.........nawet jeśli z mojej strony brak starań.........

• Maestro
Napisano
Inez.... "stare" znajomości wracają jak bumerang.........nawet jeśli z mojej strony brak starań.........

Mam podobnie:)