Skocz do zawartości

Wiec i moja Wizja... za dziewczynami

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do konca sierpnia 2013

Ogolnie, co u mnie. Wiec caloksztalt.

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?

XI Pasja + XVII Gwiazda ---> VI Kochankowie; HB X Kolo Fortuny i I Mag

Zaczynam sie chyba coraz bardziej realizowac, jak rowniez robic konkretne plany na przyszlosc. Teraz wazne, aby rzeczywiscie wziac sobie to wszystko do serca i je autentycznie realizowac.

2. Dokąd zmierzasz? - 2 Bulaw + 4 Bulaw ---> VI Kochankowie; HB VI Kochankowie

Nie wiem. Jakby musiala stanac przed jakim wyborem i dokonujac to miala byc zadowolona.

3. Jak realizujesz ten cel? - Krol Kielichow + 0 Glupiec, XIII Smierc + XX Sad, As Kielichow ---> XI Pasja; HB XI Pasja i II Kaplanka

Poprzez nauke, zmiany, korzystanie ze wsparcia.

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? - VI Kochankowie + Krolowa Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie

Przede wszystkim podarzania za glosem serca i realizowania siebie. Jak? Najpierw musze miec absolutna pewnosc, ze wiem, co jest mi potrzebne i czego chce. Potem darzyc do tego i nie bac sie dzialac.

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? - 6 Kielichow + 10 Monet, 4 Monet ---> VI Kochankowie; HB XX Sad i II Kaplanka

To tak, jakbym juz wczesniej zaczela pracowac na to, co jest teraz a teraz tylko siegala po swoje zasoby. Takze motywuje mnie chyba pasja i praca, ktore pochodza z mojej przeszlosci. A teraz znajduja swoje ujscie.

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? - Krolowa Monet + VIII Sprawiedliwosc ---> IV Cesarz; HB VIII Sprawiedliwosc

Zobowiazania rodzinne, a takze nie do konca uregulowane jeszcze relacje z (jeszcze) mezem.

7. Co w rezultacie osiągniesz? - 8 Monet + Krol Monet ---> XV Diabel, HB VIII Sprawiedliwosc

Przede wszystkim konkretna praca, w tym praca nad sama soba.

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? - 3 Bulaw + XIX Slonce, 8 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa

Tu mozliwe, ze pokazala sie ta podroz latem, ktora planuje na lipiec/sierpien w celu spotkania z roshi.

Ewentualnie dzialania, ktore przyniosa efekty dopiero z czasem.

Gość gość5
Napisano

Do konca sierpnia 2013

Ogolnie, co u mnie. Wiec caloksztalt.

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?

XI Pasja + XVII Gwiazda ---> VI Kochankowie; HB X Kolo Fortuny i I Mag- oj oj n wejsciu AW- bardzo ładnie- masz siłe by dokonac zmian, by było tak jak chcesz- w zgodzie z soba i porzadkiem tego świata

2. Dokąd zmierzasz? - 2 Bulaw + 4 Bulaw ---> VI Kochankowie; HB VI Kochankowie- dążysz do zbudowania stałej i stabilnej relacji......

3. Jak realizujesz ten cel? - Krol Kielichow + 0 Glupiec, XIII Smierc + XX Sad, As Kielichow ---> XI Pasja; HB XI Pasja i II Kaplanka- wydaje mi się, że zakonczysz luxna relacje z panem i wejdziesz na wyzszy level

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? - VI Kochankowie + Krolowa Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie- podjecia odpowiednich wyborów idziałań, powinnas znależć rozwiązanie- i znajdziesz je- kierujac sie glosem serca

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? - 6 Kielichow + 10 Monet, 4 Monet ---> VI Kochankowie; HB XX Sad i II Kaplanka=- doswiadczenia z przeszłości- masz ta wiedze i bedziesz umiała sie nia posłuzyc

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? - Krolowa Monet + VIII Sprawiedliwosc ---> IV Cesarz; HB VIII Sprawiedliwosc- heh.... chyba to, że w sumie nienajgorzej Ci z tym jak jest teraz- wyglada na to, ze na swój spodób jestes spełniona, spokojna i zadowolona....jednym słowem nirvana :)

7. Co w rezultacie osiągniesz? - 8 Monet + Krol Monet ---> XV Diabel, HB VIII Sprawiedliwosc-hm... cięzkie karty, długa i zmudna praca przed tobą aby osiagnąc wymarzony cel ...

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? - 3 Bulaw + XIX Slonce, 8 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa-relacja "rwana' z racji tego, że nie bedziecie z tej samej miejscowości/ kraju, bynajmniej dajaca sporo satysakcji- porozumienie" w pół słowa"

Napisano

Podążasz za tym, co dusza nakazuje, żyjesz zgodnie z nią i z jej potrzebami.... to wymaga pewnych wyborów, spotykają Cię różne niespodzianki od losu, ale ty potrafisz te niespodzianki, czasami negatywne, wykorzystać dla siebie

no, nie wiem, czy tutaj nie będziesz stała przed jakimś większym wyborem i przyszła mi na myśl zmiana miejsca zamieszkania....

3. Jak realizujesz ten cel? - Krol Kielichow + 0 Glupiec, XIII Smierc + XX Sad, As Kielichow ---> XI Pasja; HB XI Pasja i II Kaplanka

Myślę, że dużo Ci daje jakaś relacja z mężczyzną, który pomaga Ci rozpocząć od początku i spojrzeć na wszystko z innej strony. Bardzo ładne karty....:-)

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? - VI Kochankowie + Krolowa Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie - i znów wybory... i opowiedzenie się za tym, co się najbardziej kocha, ale też takie trzeźwe spojrzenie na sytuacje.

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? - 6 Kielichow + 10 Monet, 4 Monet ---> VI Kochankowie; HB XX Sad i II Kaplanka - twoją motywacją jest rodzina, najbliżsi, ten dom, twój azyl, twoja baza. Jesteś rodzinna i wrażliwa, i te cechy też bardzo Cię motywują do działania.

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? - Krolowa Monet + VIII Sprawiedliwosc ---> IV Cesarz; HB VIII Sprawiedliwosc - brak stabilności/niezależności finansowej i dosłownie sprawy sądowe, myślę że sprawa rozwodowa się pokazała tutaj

7. Co w rezultacie osiągniesz? - 8 Monet + Krol Monet ---> XV Diabel, HB VIII Sprawiedliwosc -mocne karty, ciężka praca, ale też stabliność rodzinna dzięki temu, uwolnienie się w tym sądzie ładnie się pokazuje

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? - 3 Bulaw + XIX Slonce, 8 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa - no ja znów widzę wyjazd, albo przeprowadzkę. karty takie trochę jak na jakieś tworzenie są, nie wiem może malowanie, rysowanie....

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Iwus... Az sama jestem ciekawa, co to tam wyjdzie.

Rozklad do konca sierpnia, wiec poczatkiem wrzesnia zweryfikuje. :)

• Maestro
Napisano

Widać Twój optymizm, Twoją wiarę, Twój zapał, jesteś w dobrym okresie swojego życia, masz w sobie dużo siły i chęci:)

chciałabyś mieć swoją enklawę szczęścia, swoje miejsce, swoja radośc, pewnie chodzi o związek:)

kończąc coś z jednym mężczyzna, który relację z Tobą traktował mało poważnie, a zaczynając coś innego, Sąd pokazuje mi powroty, wiec może powrót jakiejś znajomości, ale z nową kartą i na innych, lepszych warunkach

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)? - VI Kochankowie + Krolowa Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie

generalnie widać, że wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i od tego jak pokierujesz swoim życiem, od tego jak bardzo będziesz czegoś chciała i jak mocno

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)? - 6 Kielichow + 10 Monet, 4 Monet ---> VI Kochankowie; HB XX Sad i II Kaplanka

Twoje doświadczenie, Twoje przeżycia i pragnienia, jak również wpływ ma Twoje pragnienie stabilizacji, która już osiągnęłaś i którą pragniesz utrzymać

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)? - Krolowa Monet + VIII Sprawiedliwosc ---> IV Cesarz; HB VIII Sprawiedliwosc

Twoja samoświadomość, wiesz czego chcesz, masz konkretne oczekiwania, na byle co nie polecisz, jesteś kobietą z krwi i kości, dojrzałą, doświadczona i mądrą, ponadto umiesz realnie oceniać rzeczywistość

7. Co w rezultacie osiągniesz? - 8 Monet + Krol Monet ---> XV Diabel, HB VIII Sprawiedliwosc

to mi wygląda na dobrą pracę, taką konkretną z dobrymi zarobkami:)

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie? - 3 Bulaw + XIX Slonce, 8 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB III Cesarzowa

ujrzysz przed soba perspektywy na zmiane dotychczasowego zycia, pojawią się nowe mozliwości, które dadzą Ci spełnienie, ale aby było ono pełne trzeba będzie z czegoś niestety zrezygnować

Napisano

Dziekuje Inez :bukiet:... Ciekawe rzeczywiscie, co to bedzie.

Hmm...

Napisano

to mi wygląda na dobrą pracę, taką konkretną z dobrymi zarobkami:)

tak, też tak myślę. I dla mnie to mocno się wiąże z sangą i Roshi. Tak jak pisałam wcześniej jakieś interpretację, to nie wiem, na czym to polega, ale ja tutaj widzę pracę też taką zarobkową.... nie wiem, czy tam się organizuje jakieś zgrupowania, medytacje, ale jest to coś konkretnego.