GdzieTaIrlandia Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Witam czy mogłby ktoś wyciągnąc dla mnie po trzy karty na każde pytanie do poniższego rozkladu? Tematyka w ktorą stronę obrać na polu zawodowym- zostać w dotychczasowej pracy czy obrać swój indywidualny kierunek. Generalnie co przyniesie mi czas jeżeli obiorę swój indywidualny kierunek. Wiem,tak po prośbie znowu..ale ładnie proszę 1. Esencja pytania. 2. Wpływy wewnętrzne. 3. Wpływy zewnętrzne. 4. Co robić? 5. Czego nie robić? 6. Droga serca. 7. Możliwe rozwiązanie. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Maja 2013 Autor Napisano 13 Maja 2013 podbijam,czy ktos mogłby mi pomoc Cytuj
alathea Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 wyciagnelam Ci karty "Generalnie co przyniesie mi czas jeżeli obiorę swój indywidualny kierunek." 1. Esencja pytania. 6 kijów, Q pucharów 2. Wpływy wewnętrzne. 6 pucharów, Mag 3. Wpływy zewnętrzne. Q mieczy, 4 mieczy 4. Co robić? Słońce, Q kijów 5. Czego nie robić? 10 kijów, 8 kijów 6. Droga serca. 9 mieczy, 9 pucharów 7. Możliwe rozwiązanie. Śmierć, 7 pucharów, 7 monet 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Maja 2013 Autor Napisano 13 Maja 2013 bardzo ,bardzo dziekuje:* i jak myslisz nie najgorsze te karty jeżeli wykaże sie cierpliwościa<serce> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi