GdzieTaIrlandia Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 ZA KARTY DZIEKUJE SERDECZNIE ALATHEA:*:* "Generalnie co przyniesie mi czas jeżeli obiorę swój indywidualny kierunek." 1. Esencja pytania. 6 kijów, Q pucharów- esencją pytania jest moja świadomość by popchnąć życie na przód, zrealizować siebie i osiągnąć wiekszą stabilizacje,być Panią samej siebie(choć to tez nigdy nie bedzie osiągalne bo w życiu zawsze jestesmy zależni od czegos/kogos np klienta) 2. Wpływy wewnętrzne. 6 pucharów, Mag- chcę realizować wczesniejsze plany i marzenia, wewnetrznie czuję ,że to odpowiedni czas.. 3. Wpływy zewnętrzne. Q mieczy, 4 mieczy- Otoczenie wymaga ode mnie zmian, innego podejścia,ale tez szukania innych rozwiązań. 4. Co robić? Słońce, Q kijów- Iść na przód z pozytywnym nastawieniem i zgodnie z odruchami swojego serca. Wziąść z siebie to co najlepsze. 5. Czego nie robić? 10 kijów, 8 kijów- chyba nie zabierać na raz za wielu obowiązków bo może nastąpić przeciążenie.. I chyba przy jakiś potknięciach nie poddawać się zbyt szybko, nie tracić nadzieji i zapału. 6. Droga serca. 9 mieczy, 9 pucharów- 9 to trudne karty..ale chciałabym zmienić pewne rzeczy w życiu by mniej się martwić nocami.. chyba traktuje tą kwestie jako wybawienie która da mi w pełni zadowolenie w moim życiu a przy okazji pozwoli sie utrzymac i godnie żyć. Chociaż i czasami w dzisiejszych czasach to nawet na to człowiek traci nadzieje. 7. Możliwe rozwiązanie. Śmierć, 7 pucharów, 7 monet- Istnieją możliwości,że wyruszę w nową drogę,w swoje marzenia,ze sięgnę po nie ,ale muszę się rozglądać za różnymi możliwościami,wertować,decydować uważnie,moze nie od razu przyjdą zyski..ale to co zasieje to zacznie wracać z biegiem czasu..bede za tym wypatrywać. Ps. No i tak właśnie jest,pakuję pieniądze ,inwestuje i trochę tracę cierpliwość,dopada czasem deprecha:( Proszę zerknijcie na rozkład,bede wdzieczna:* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Maja 2013 Maestro Napisano 13 Maja 2013 1. Esencja pytania. 6 kijów, Q pucharów pragniesz sukcesu, oczekujesz spełnienia, chcesz zaistniec, tylko wtedy Twoje serce będzie spokojne i zadowolone 2. Wpływy wewnętrzne. 6 pucharów, Mag to, co robisz robisz dobrze, widać Twoje zaangażowanie i możliwości, w które wyposażyła Ciebie Natura, a także pracę nad pogłębianiem tego co otrzymałaś 3. Wpływy zewnętrzne. Q mieczy, 4 mieczy dla mnie to TY sama sie ograniczasz swoim czarnowidztwem i zbyt rozumowym podejściem do życia 4. Co robić? Słońce, Q kijów cieszyć się tym co robisz i mysleć pozytywnie:) 5. Czego nie robić? 10 kijów, 8 kijów nie zadręczać się, a także nie brać za wiele na siebie 6. Droga serca. 9 mieczy, 9 pucharów przede wszystkim musisz porzucić stare schematy, zacząć myśleć po-zy-tyw=nie - karty w tym rozkładzie wręcz o to wołają!! 9 mieczy mówi o pesymistycznym myśleniu wynikającym z Twojego nastawienia, to taki lęk, w którym sama się zapętliłaś, karta radzi, zebyś się z niego wyzwoliła i zaczęła się cieszyć 7. Możliwe rozwiązanie. Śmierć, 7 pucharów, 7 monet przejdziesz faktycznie przemianę, dizęki której będziesz powoli, aczkolwiek systematycznie realizowała swoje marzenia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi