Skocz do zawartości

głupiec rydwan wieża smierć

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Z niecierpliwością czekam na spotkanie z panem bardziej w sprawach zawodowych. Prywatnie poblokowąło się wszystko. Pan może mieć inny obiekt westchnień .Wyciągnęłam rano karty. Trochę ich dużo, wiem ale pokazuję wszystkie jakie wyszły.

Czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z panem?

GŁUPIEC RYDWAN WIEŻA ŚMIERĆ KRÓLOWA MIECZY 7 BUŁAW 3 MONETY=SĄD

Bardzo mnie zaniepokoiły te karty bo od razu skojarzyły mi się z wypadkiem samochodowym pana. On bardzo dużo jeździ samochodem. Praktycznie cały czas jest poza domem. Widać jego podróż w tych kartach no i coś się wydarzy na tej drodze. Potrąci kogoś a potem będzie musiał płacić? Nie wiem tak mi przyszło do głowy.

Inna wersja jest taka, że pojedzie do jakiejś innej pani .

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji tego rozkładu bo jestem bardzo ciekawa i zaniepokojona tymi kartami.

Gość Daffne
Napisano

do spotkania w określonym terminie nie dojdzie, Pan może się odezwać (rydwan), ale nie zrealizować swoich słów...co może wprawić w złość Ciebie (królowa mieczy) (7 buław). Spotkanie odbędzie sie później niż zakładasz.

Napisano
do spotkania w określonym terminie nie dojdzie, Pan może się odezwać (rydwan), ale nie zrealizować swoich słów...co może wprawić w złość Ciebie (królowa mieczy) (7 buław). Spotkanie odbędzie sie później niż zakładasz.

termin spotkania nie był przeze mnie założony a i z nim tez niczego nie ustalałam

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

rozumiem, jednak nawiązywałam do tego co zamieściłaś.

Skoro nie zakładałaś terminu to po co w pytaniu zamieszczałaś zapytanie o tydzień?

Wg mnie jedno zaprzecza drugiemu.

Edytowane przez Daffne
literówka
Napisano
rozumiem, jednak nawiązywałam do tego co zamieściłaś.

Skoro nie zakładałaś terminu to po co w pytaniu zamieszczałaś zapytanie o tydzień?

Wg mnie jedno zaprzecza drugiemu.

z emocji już nie wiem co piszę :)

Napisano

do spotkania nie dojdzie własnie ze względu n Ciebie... mozliwe, że sama sobie zaczniesz cos dopowiadać, denerwować się na pana 'bezpodstawie' ('toc dlaczego on mi w myslach nie czyta').

Suma w sądzie oznaczza wg mnie Twoje uspokojenie się, spojrzenie na sytuacje z boku i zobaczenie swoich błędów.

Gość Konsuela
Napisano (edytowane)

A wypadkow samochodowych tez bym sie tu nie doszukiwala, w tych kartach..

bo np. przedwczoraj, przed dosc daleka podroza samochodowa ( 700 km) wylosowalam sobie karty Smierc i Wieza na pytanie: jak minie ta podroz...i zadnego wypadku nie mialam , ale byly bardzo zle warunki pogodowe i korki na autostradzie z powodu remontow.

Poza tym twoje karty pokazuja bardziej chyba twoj niespokojny stan emocjonalny, niz realne wydarzenia.

Edytowane przez Konsuela
  • Maestro
Napisano

w tym tygodniu nie ma szans, gdyz będzie wiele obowiązków do wykonania, może jakies spięcia etc., w ciągu następnych paru dni,tygodni widzę jednak dążenie doi spotkania i samo spotkanie.

Reasumując: do spotkania dojdzie, ale nie w zaplanowanym przez Ciebie czasie:)

Gość PannaDorotka
Napisano

Moim zdaniem nie dojdzie. Jeśli termin zostanie wyznaczony, to coś pokrzyżuje plany w ostatniej chwili, pan odwoła spotkanie (być może będziesz już w drodze). Choć myślę, że Pan zabiegany, nie ma czasu na nic. Spotkanie się odbędzie lub wyznaczycie termin ale nie w tym tygodniu.