duo70 Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Witam Z niecierpliwością czekam na spotkanie z panem bardziej w sprawach zawodowych. Prywatnie poblokowąło się wszystko. Pan może mieć inny obiekt westchnień .Wyciągnęłam rano karty. Trochę ich dużo, wiem ale pokazuję wszystkie jakie wyszły. Czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z panem? GŁUPIEC RYDWAN WIEŻA ŚMIERĆ KRÓLOWA MIECZY 7 BUŁAW 3 MONETY=SĄD Bardzo mnie zaniepokoiły te karty bo od razu skojarzyły mi się z wypadkiem samochodowym pana. On bardzo dużo jeździ samochodem. Praktycznie cały czas jest poza domem. Widać jego podróż w tych kartach no i coś się wydarzy na tej drodze. Potrąci kogoś a potem będzie musiał płacić? Nie wiem tak mi przyszło do głowy. Inna wersja jest taka, że pojedzie do jakiejś innej pani . Bardzo proszę o pomoc w interpretacji tego rozkładu bo jestem bardzo ciekawa i zaniepokojona tymi kartami. Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 do spotkania w określonym terminie nie dojdzie, Pan może się odezwać (rydwan), ale nie zrealizować swoich słów...co może wprawić w złość Ciebie (królowa mieczy) (7 buław). Spotkanie odbędzie sie później niż zakładasz. Cytuj
duo70 Napisano 13 Maja 2013 Autor Napisano 13 Maja 2013 do spotkania w określonym terminie nie dojdzie, Pan może się odezwać (rydwan), ale nie zrealizować swoich słów...co może wprawić w złość Ciebie (królowa mieczy) (7 buław). Spotkanie odbędzie sie później niż zakładasz. termin spotkania nie był przeze mnie założony a i z nim tez niczego nie ustalałam Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) rozumiem, jednak nawiązywałam do tego co zamieściłaś. Czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z panem? Skoro nie zakładałaś terminu to po co w pytaniu zamieszczałaś zapytanie o tydzień? Wg mnie jedno zaprzecza drugiemu. Edytowane 13 Maja 2013 przez Daffne literówka Cytuj
duo70 Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 rozumiem, jednak nawiązywałam do tego co zamieściłaś. Skoro nie zakładałaś terminu to po co w pytaniu zamieszczałaś zapytanie o tydzień? Wg mnie jedno zaprzecza drugiemu. z emocji już nie wiem co piszę Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 do spotkania nie dojdzie własnie ze względu n Ciebie... mozliwe, że sama sobie zaczniesz cos dopowiadać, denerwować się na pana 'bezpodstawie' ('toc dlaczego on mi w myslach nie czyta'). Suma w sądzie oznaczza wg mnie Twoje uspokojenie się, spojrzenie na sytuacje z boku i zobaczenie swoich błędów. Cytuj
Gość Konsuela Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) A wypadkow samochodowych tez bym sie tu nie doszukiwala, w tych kartach.. bo np. przedwczoraj, przed dosc daleka podroza samochodowa ( 700 km) wylosowalam sobie karty Smierc i Wieza na pytanie: jak minie ta podroz...i zadnego wypadku nie mialam , ale byly bardzo zle warunki pogodowe i korki na autostradzie z powodu remontow. Poza tym twoje karty pokazuja bardziej chyba twoj niespokojny stan emocjonalny, niz realne wydarzenia. Edytowane 14 Maja 2013 przez Konsuela Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Maja 2013 Maestro Napisano 14 Maja 2013 Czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z panem? GŁUPIEC RYDWAN WIEŻA ŚMIERĆ KRÓLOWA MIECZY 7 BUŁAW 3 MONETY=SĄD w tym tygodniu nie ma szans, gdyz będzie wiele obowiązków do wykonania, może jakies spięcia etc., w ciągu następnych paru dni,tygodni widzę jednak dążenie doi spotkania i samo spotkanie. Reasumując: do spotkania dojdzie, ale nie w zaplanowanym przez Ciebie czasie:) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z panem? GŁUPIEC RYDWAN WIEŻA ŚMIERĆ KRÓLOWA MIECZY 7 BUŁAW 3 MONETY=SĄD Moim zdaniem nie dojdzie. Jeśli termin zostanie wyznaczony, to coś pokrzyżuje plany w ostatniej chwili, pan odwoła spotkanie (być może będziesz już w drodze). Choć myślę, że Pan zabiegany, nie ma czasu na nic. Spotkanie się odbędzie lub wyznaczycie termin ale nie w tym tygodniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi