Skocz do zawartości

kolejna "Wizja" weryfikacja części w ciągu tyg

loccata

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. To początek drogi. Miejsce , sytuacje i wydarzenia, które możemy nazwać pierwszym impulsem. To również charakterystyka tej drogi. Puchary będą mówiły o impulsie emocjonalnym, miecze intelektualnym, denary materialnym, buławy twórczym?

8 pucharów, rycerz buław

Właśnie czekam na wiadomość w sprawie wyjazdu za granicę…no i wygląda na to, że nadejdzie potwierdzenie, co wiąże się z szybką zmianą miejsca zamieszkania, ale też nie będą to wakacje, wiec widać, że jest to raczej pewna konieczność

2. Dokąd zmierzasz?

6mieczy, 2 buław

Wg tego co znalazłam w necie 6 mieczy symoblizuje podróż za wodę, jednak ja najprędzej wybiorę się do Holandii, ale tam akurat wody nie brakuje ;) 2 buław też nawiązanie współpracy, podpisanie umowy

3.Jak realizujesz ten cel?

7 buław, królowa pucharów

Dzięki empatii i intuicji oraz wytrwałości w dążeniu do celu.

4. Czego wymaga od Ciebie ta droga (jakie wyzwanie, okazja, szansa się pojawia)?

Koło, giermek buław

Szansa na zmiany przez spontaniczność, okazje związane z podejmowaniem ryzyka

5. Co Cię motywuje (wydarzenia, sytuacje, samopoczucie)?

8 buław, rycerz mieczy

Chęć rozszerzenia horyzontów, zmiany otoczenia, poznania nowych twarzy

6. Co stanowi trudność ( przeszkoda)?

Umiarkowanie, rycerz kielichów

Urazy po poprzednich związkach, niepewność, rutyna

7. Co w rezultacie osiągniesz?

Księżyc, 3 pucharów, świat

Rodzinę ? Może biznes, który pomoze spełnić marzenia..tu nie wiem

8. Jak to wpłynie na Twoje dalsze życie?

10 pucharów, diabeł, 7 pucharów

W rezultacie zwiaze się z kims nieodpowiednim, szczęście będzie iluzja ?

Edytowane przez loccata
Napisano

Odświeżam i weryfikuje - wyjazd został potwierdzony, w poniedziałek wyruszam ;D Czyli sprawdziła się pierwsza część, bardzo proszę o pomoc w interpretacji 2 ostatnich punktów, to dla mnie b. ważne, albo chociaż potwierdzenie, ze myślę we właściwym kierunku.

Gość Konsuela
Napisano

...10 kiel, Diabel 7 pucharow - toksyczna relacja... manipulacje, alkohol...Uwiedzenie iluzjami...

Napisano

Co w rezultacie osiągniesz?

Księżyc, 3 pucharów, świat

Według mnie karty potwierdzaja tutaj wyjad zagraniczny (Świat) ktory zostanie zrealizowany typowo dla przyjemności i rozrywki (3 pucharów). Więc moim zdaniem nie jest to wyjazd zarobkowy a wyjazd w celach rozrywkowych, który z reszta przyniesie dużo radości. Księżyc w tym układzie jest sygnifikatorem niestałości (na zasadzie przyplyw odplyw)- oznacza to ze po pierwsze wyjazd nie będzie na stale lecz na okreslony okres czasu (nastapi powrot do kraju), po drugie relacje które będziesz tam zawierac będą na zasadzie flirtów i dobrej zabawy, a nie na zasadzie "znalazłam kogoś na stałe". Pozdrawiam i zycze milego wyjazdu:)

Gość Konsuela
Napisano

PS Ksiezyc 3 puchary Swiat- uwazaj na falszywe znajomosci z kobietami, za granica.