Geranium Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Poznałam w marcu fajnego gościa na studiach, ostatnio trochę flirtujemy i zaczął się mną bardziej interesować. Nie nastawiam się specjalnie, ale ciekawa jestem, co z tego może wyjść. 1) Co ja czuję - głupiec - no właśnie, potwierdzenie słów, że nie nastawiam się na nic konkretnego, jak wyjdzie to fajnie, jak nie, to nie. 2) Co on czuje - umiarkowanie, rydwan - jest zainteresowany, ale nie porywa się od razu do ataku. 3) Jak on mnie widzi - rycerz mieczy - uważa, że jestem osobą odważną, trochę wręcz zbyt pewną siebie, ale nie sądzę, by mu to przeszkadzało, raczej mu się to skrycie podoba, choć momentami może czuć się hmm... słabszy? 4) Jak ja go widzę - 3 buław - jest to dla mnie coś nowego, nieznanego, co chciałabym powoli odkrywać, jestem go zwyczajnie ciekawa i otwarta na możliwości. 5) Czy coś między nami nastąpi - -3 kielichy, paź monet, księżyc - tak, ale chyba bardziej romansowo i zabawowo, bo ten księżyc rzuca cień na jakieś dalsze perspektywy. W paziu za to widzę swój dystans, bo jednak mam za sobą inną relację i trudno mi w coś wejść (tak sądzę, że to o mnie, bo Pan subtelnie dał do zrozumienia, że chciałby mieć kogoś obok siebie i czynił pewne aluzje do mojej osoby). Dociągnęłam jeszcze 3 karty na to, czy go pociągam, bo chwilowo ja sama nie chcę zaczynać od głębszej relacji - 8 kielichów, rycerz buław, as mieczy - te kielichy mi tu zakłócają obraz i nie wiem, jak je rozumieć, a rycerz i as chyba na tak Mam wrażenie, że widzi we mnie taki wulkan energii i namiętności, sama nie wiem, czy ja to odnoszę do kart, czy własnych odczuć, ale powiedzmy, że po trochę obie opcje Cytuj
Geranium Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 Dodam jeszcze, ze to wróżba na najbliższe 3 miesiące, tak się umówiłam z kartami. Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 1) Co ja czuję - głupiecpodchodzisz do tego na spokojnie, bez nerwów. Uwazasz, ze to poczatek i nic nie bd przyspieszala 2) Co on czuje - umiarkowanie, rydwan z jedenj strony cche działas ale tak spokojnie, małymi kroczkami 3) Jak on mnie widzi - rycerz mieczy on sie troszke obawia, ze dla Ciebie to tylko przelotny flirt. Widzi Twoja inteligencje, działanie ale ma dystans jednak 4) Jak ja go widzę - 3 buław rozważny, ambitny. I tak jak pisalas - cos nowego, szansa poznania etc 5) Czy coś między nami nastąpi - -3 kielichy, paź monet, księżyc hmm tutaj widze spedzanie czasu razem, duzo zabaw, ale powolne poznawanie siebie i znów - takie ostrozne. A ksiezyc potraktujcie jako ostzrezenie i rade - by duzo ze soba rozmawiac, zeby nie wkradły sie jakies nieciekawe mysli, dopowiadanie etc Dociągnęłam jeszcze 3 karty na to, czy go pociągam, bo chwilowo ja sama nie chcę zaczynać od głębszej relacji - 8 kielichów, rycerz buław, as mieczya jak dla mnie to sa karty wkazujace na dobry poczatek widac Twój strach w 8 kielichów ale jednoczesnie jest to przeciez rozpoczecie czegos nowego, wykluwanie sie uczuc itd ja bym zaryzykowała delikatnie na Twoim miejscu Cytuj
niiwa Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Co nastąpi między wami? 1) Co ja czuję - głupiec 2) Co on czuje - umiarkowanie, rydwan Obydwoje jesteście na siebie otwarci tzn zakładacie opcję, że w każdej chwili możecie się posunąć dalej. On bardziej powściągliwy, ale nieoczekiwanie może wyjść z propozycją i dać się porwać 3) Jak on mnie widzi - rycerz mieczy 4) Jak ja go widzę - 3 buław Zapewne prowadzisz "grę słów" - jako ryc.m. jesteś dla niego niedostępna-na zasadzie ja to a co ty na to? itd. - jest więc kompletnie zdezorientowany co do twojego nastawienia wobec jego osoby, obecnie jesteś dla niego "wyzwaniem" w dogadywaniu się, a Rycerz Mieczy w konfrontacjach słownych jest MISTRZEM - może więc to dla ciebie info - aby nieco "odpuścić" jeśli ci zależy?? W twoim odczuciu ON nie jest na tobie skupiony, tylko rozgląda się wokół - z tego powodu chyba wynika twoja postawa 5) Czy coś między nami nastąpi - -3 kielichy, paź monet, księżyc - Nastąpi, nastąpi - ale jeszcze długa droga przed wami. Musicie zacząć NADAWAĆ na tych samych falach, będą spotkania/jakieś imprezy, musicie się po prostu poznać - bo marnie to chyba wygląda w realu? Trzeba zejść na ziemię i spróbować czy ON spełnia twoje oczekiwania - CAŁE życie - SPRAWDŹ swoje marzenia Cytuj
Geranium Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 Z tą grą słowną to trafiłaś w dziesiątkę Ale ja po prostu taka jestem i musi to rozgryźć, jeśli chce się zbliżyć, bo nie chcę rezygnować z całkiem fajnej części mnie dla kogoś. Jeszcze nie zdążyło zacząć mi zależeć, aczkolwiek jestem otwarta. I tak, masz rację, w realu widzimy się tylko na uczelni i mijamy właściwie, zamieniając parę słów, bo on 2 lata wyżej i zupełnie inny grafik, a jeszcze się nie spotkaliśmy tak osobiście gdzieś, chociaż proponował, ale ja wtedy miałam kogoś innego i no... ja sama nie wiem, ja po prostu widzę potencjał i jestem otwarta Ale zmartwiłaś mnie trochę tym "wyzwaniem", bo ja nie chcę dla nikogo rezygnować z siebie :< czasem po prostu lubię takie zagadeczki, podteksty, tu podgrzać temperaturę, tu zaraz ochłodzić, raczej wyłapuje moje intencje, ale czasem faktycznie ma problem, jednak wtedy go naprowadzam Nie lubię być prostolinijna, samo tak wychodzi. No cóż, dziękuję i zobaczymy Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Poznałam w marcu fajnego gościa na studiach, ostatnio trochę flirtujemy i zaczął się mną bardziej interesować. Nie nastawiam się specjalnie, ale ciekawa jestem, co z tego może wyjść. 1) Co ja czuję - głupiec Az tak brdzo nie zwracasz na niego uwagi, jest to jest, masz swoje zycie ktore Cie bardziej ciekawi 2) Co on czuje - umiarkowanie, rydwan Ale karciochy:D mam wrazenie, ze sie powstrzymuje, ale mialby ochote intensywniej dzialac;) 3) Jak on mnie widzi - rycerz mieczy - Zadziorna troche, ktora mowi co mysli i nie zwaza na innych 4) Jak ja go widzę - 3 buław - Ciekawi Cie, obserwujesz i czekasz jak sie to potoczy 5) Czy coś między nami nastąpi - -3 kielichy, paź monet, księżyc - Nocne imprezy Wspolnie wypity alkohol, dobra zabawa Dociągnęłam jeszcze 3 karty na to, czy go pociągam, bo chwilowo ja sama nie chcę zaczynać od głębszej relacji - 8 kielichów, rycerz buław, as mieczy - Ty sie boisz ze nie Sadze ze tak, bo odnosze wrazenie ze (wybacz za slownictwo:D) Ale mialby ochote Cię 'nadziac' )) If you know what i mean (nie raz mi to pokazal as mieczy ) Cytuj
Geranium Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 Jagodowa Truskawka, rozbiłaś system tym nadzianiem, haha xDDDD Dzięki Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Ahahaha;) Sama popatrz na tą karte Cytuj
niiwa Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Nie martw się, że jesteś dla niego wyzwaniem.. - wręcz odwrotnie, u niego jest Rydwan - podejmie "rękawicę", będzie nadążał, starał się, zabiegał - - jeśli kobieta jest dla faceta wyzwaniem, to gwarantuje, że będzie się dalej starał - że nie odpuści mimo wszystko, a z Rydwanem będzie miał zapał. Tutaj ważny jest raczej ciąg dalszy.. Mogą być problemy z bezpośrednim kontaktem - wciąż niby fajnie, ale w grupie, niezobowiązująco, koleżeńsko itd. - NO KTOŚ w końcu powinien ujawnić to i owo - rozkład kończy się na koleżeństwie i dalszym "czajeniu' się - z racji, że obydwoje wyszliście w AW sądzę, że wymaga to sporo czasu oraz decyzji, abyście się przed sobą otworzyli. Zarówno Głupiec jak i Umiarkowanie to nie są karty na tworzenie związku oraz deklarowanie swoich uczuć- - czeka więc was CZAS - który pokaże, czy faktycznie coś dla siebie znaczycie, czy też nie. Cytuj
Geranium Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) Jasne To nowa znajomość, dlatego zrobiłam rozkład na najbliższe 3 miechy, nie lubię za bardzo wybiegać w Kartach. Dzięki :> Aaa, o co chodzi z tym, że oboje wyszliśmy w AW? Ja tam widzę tylko księżyc (o ile chodzi o arkana wielkie ) Edytowane 14 Maja 2013 przez Geranium Cytuj
niiwa Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Jasne To nowa znajomość, dlatego zrobiłam rozkład na najbliższe 3 miechy, nie lubię za bardzo wybiegać w Kartach. Dzięki :> Aaa, o co chodzi z tym, że oboje wyszliśmy w AW? Ja tam widzę tylko księżyc (o ile chodzi o arkana wielkie ) Ty wyszłaś w Głupcu, on w Umiarkowaniu/Rydwan - to jest charakteryzacja waszych postaw co do siebie. Cytuj
iridos Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 relacja czysto koleżeńska nie widać zacieśnienia czy przeobrażenia tego w związek takie mijanie sie mozliwa jakaś imprezka integracyjna ze wspólnym udziałem Cytuj
Geranium Napisano 16 Maja 2013 Autor Napisano 16 Maja 2013 Dzięx Tak jak wspomniałam, to wróżba tylko na 3 miechy, ale zacieśnianie to już widzę - z jego strony. Więc może chodzi o to, że ja będę stopować, co jest najprawdopodobniejsze, bo nie jestem przekonana. A pierwsza imprezka wspólna jutro Cytuj
Geranium Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Nie wiem, czy nie za wcześnie na weryfikację, ale chyba faktycznie nie mam ochoty niczego zacieśniać. Kolega się napalił, miło spędziliśmy juwenalia, ale wydaje mi się, że to nie to, czego szukam. No nic, nie jestem zawiedziona nawet ja tam czuję do eksa wciąż silne uczucie i wydaje mi się, że to z nim przyjdzie mi spróbować. Ale na chwilę obecną chyba dam sobie spokój z jakimikolwiek relacjami i popracuję nad sobą Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 1) Co ja czuję - głupiec - nie ma uczuć jako takich w Tobie jeszcze do Pana, nastawiasz się raczej na miłe spędzanie czasu i czerpanie przyjemności z wspólnego kontaktu. Dajesz sobie czas na lepsze poznanie się, jesteś otwarta na Pana. 2) Co on czuje - umiarkowanie, rydwan - Pan aktualnie nie ma uczuć głębszych, poza koleżeńsko-przyjacielskimi odczuciami. Rydwan można tu interpretować dwojako...bo wcale nie jest powiedziane, że Pan musi przejąć inicjatywę w Twą stronę...równie dobrze może uciec w świat, gdyż suma tych kart daje właśnie Świat... 3) Jak on mnie widzi - rycerz mieczy - widzi Cię jako kobietę chłodno kalkulującą, która potrafi obronić swoje racje i postanowienia. Z jednej strony mu to imponuje, z drugiej może nieco obawiać. Dlatego też może siedzi spokojnie w Umiarkowaniu 4) Jak ja go widzę - 3 buław - widzisz go jako mężczyznę energicznego, lubiącego ruch i przyjemności życiowe. Być może też sądzisz, że Pan jest lekkoduchem, dość niedojrzałym w swoim postępowaniu, który nie wiąże się na poważnie...a jeśli to nie trwa to długo z jego winy. 5) Czy coś między nami nastąpi - 3 kielichy, paź monet, księżyc->Cesarzowa - jest Twoje otwarcie emocjonalne na tegoż Pana, możliwy kontakt wzajemny. Myslę jednak, że inny mężczyzna pojawi się w Twoim życiu. Cytuj
iridos Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 a tu jednak sie sprawdziło nigdy nie mów nigdy Cytuj
Geranium Napisano 29 Maja 2013 Autor Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) a tu jednak sie sprawdziło nigdy nie mów nigdy Zależy jak na to patrzeć, bo koleś zabiega bardzo, pisze mi o tym, że chciałby czegoś więcej, a zatem z jego strony nie jest to relacja koleżeńska. Zaprosił mnie na spotkanie ze swoimi przyjaciółmi, odmówiłam, bo zainteresował mnie ten nowy. On robi aluzje wiecznie, a od paru dni mówi wprost o swoim zainteresowaniu mną. Nie wiem, co miałaś na myśli, ale nic z tego nie będzie, bo ja tego nie chcę. Nie zgodzę się, że jest czysto koleżeńska, bo pomimo tego, że ja nie chcę związku jednak, to flirtowaliśmy dużo i trochę żałuję, bo narobiłam chłopakowi nadziei i mi się odwidziało. Shit happens:) Bo widzisz, pytając o coś, pytam o możliwości ze strony tej drugiej osoby, nigdy o moje. Dlatego odebrałam to jako nietrafną interpretację, bo jednak byłabym z nim, gdybym chciała. Ale no właśnie, nie chcę. I tylko o to mi chodziło:) Edytowane 29 Maja 2013 przez Geranium Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi