Skocz do zawartości

Poprosze o sprawdzenie karmy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pideha
Napisano

Witam:)

poprosze o sprawdzenie karmiczności dat:

moja: 3.12.7977

pozostałe: 24.06.1989, 2.05.1988, 10.10.1970

slicznie dziekuję

Monika

Napisano (edytowane)

ok... tylko niepotrzebnie drugi wątek założyłaś. Można było dopisać, lub edytować, poszukaj następnym razem w opcjach :)

3.12.1977 i 24.06.1989 związek o wibracji 6. Jesteście trójkami, poszukaj sobie na forum z działu numerologii, drogi życia.

Dodatkowo tworzycie relacje karmiczne, twój dzień ur. 3 to jego droga życia. Twój klucz wcielenia to jego droga. Widać wiele wspólnych liczb, na pewno przyciąganie i miłość może być...

3.12.1977 i 2.05.1988 - związek karmiczny o wibracji 9, twój klucz wcielenia 6 to jego droga życia. Taki zestaw może dawać zakochanie, fascynacje, sympatię, ale z czasem też odpychanie... Zweryfikuj jak to się u was objawia?

3.12.1977 i 10.10.1970 tu powiązań karmicznych brak, pana droga życia - 1, więc może mieć władcze cechy. Liczba związku 4.

To tak na szybko...

Edytowane przez fiore86
Gość pideha
Napisano (edytowane)

bardzo Pani dziekuję:)

musze ogarnać swoje zycie i ta droga wdaje mi sie najlepsza. gdyby Pani znalazła wolna chwile to prosze o rozwinięcie mojego watku

pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziekuje

ps.

co to znaczy: "twój dzień ur. 3 to jego droga życia"? oraz "Twój klucz wcielenia to jego droga"?

zawsze miałam wrazenie że z 10.10.1970 łaczy mnie zwiazek karmiczny a tu teraz zaskoczenie. Duzy zwiazek czuje tez z 24.06.1989 i to był " strzał" od razu i taki zastanawiajacy.

poprosze o pomoc w tych kwestiach o rozjasnienie umysłu:)

Edytowane przez pideha
Napisano (edytowane)

Oznacza to, że w pewnych momentach możecie wibrować podobnie... spotkaliście się, żeby coś zrozumieć, przeżyć... wspólna droga 6 - bardzo pozytywna - z tym pierwszym panem.

z tym 10.10... tą karmę on ma sporą sam ze sobą, jedynka z drogi, z dnia urodzenia, może być ciężki człowiek z niego...

napisz coś o tej drugiej relacji....

Edytowane przez fiore86
Gość pideha
Napisano (edytowane)

24.06.1989?

spotkaliśmy się w trudnym momencie dla nas dwojga i zaskakujace było zrozumienie i " przylgniecie " do siebie, z jednej i drugiej strony, trochę jakbyśmy byli jednym, bardzo ciepła i mocno zaangażowana relacja od samego początku, chociaż znamy się...moze ok 2 miesiecy. Bardzo ciekawi mnie ta relacja, jak się rozwinie? Co powinnam zrobic, czy moze nic?na co powinnam uważać?

z Panem 10.10,1970 jestem obecnie w zwiazku...ale to specyficzny związek, on mi zastepuje rodzine ktorej nie mam, kocham go bardzo , ale nie jest dla mnie partnerem, jest boja bezpieczeństwa i podpora, ale to nie jest to, od ok 6 lat nawet sie nie pocałowalismy nie mówiac juz o bardziej intymnej relacji. nie zeby on nie chciał dla mnie jest to....kazirodcze:(

Edytowane przez pideha
Napisano (edytowane)

numerologicznie z tym panem 24.06... relacja ma potencjał... może być zakochanie się, czysta miłość.

Chodziło mi o tego drugiego ur. 2.05...

A ten pan 10.10... nie dziwi mnie to, skoro on zastępuje tobie rodzinę... ale z gniazda rodzinnego trzeba w końcu wyfrunąć...

Edytowane przez fiore86
Gość pideha
Napisano (edytowane)

tu jest historia ciezka...która wyczerpała mnie psychicznie i emocjonalnie. Uzależniłam się od faceta, wydawał mi sie całym swiatem, ale on chciał dominacji, i sie porozchodziło. teraz sie lecze z niego bo dał mi mocno popalic. gdyby był jakis rytuał, który na jakiś moment przywiazałby go z checia bym z takiego skorzystała. Moze to płytkie co pisze i prostackie ale zniszczył mnie:(

jestem Pani niezmiernie wdzieczna za pomoc, potrzebuje jej teraz

Edytowane przez pideha
Gość pideha
Napisano

a miłosc karmiczna łaczy mnie z któryms? Bo napisała Pani o zwiazkch karmicznych a niekoniecznie to musi byc miłosc, z tego co czytałam. Co z tym zastepem facetów powinnam teraz zrobic?:) co niesie mi przyszłosć? Widzi to pani?:)

Napisano (edytowane)

Nie pisz, że płytkie... wcale tak nie jest!

Moniko, związki karmiczne często są ciężkie. U was to widać... ale i on też pewnie nie wyszedł bez szwanku...

Kurcze, pan z drogi jest 33, a to pozytywna wibracja moim zdaniem...

Z autopsji wiem, że relacje 33 z 3 są toksyczne jeśli chodzi o związek, o koleżeństwo jest ok, ale tu karma zadziałała, a więc uzależnienie dało o sobie znać.

Tutaj pisałam o tym panu z 2 maja.

Edytowane przez fiore86
Gość pideha
Napisano

ja już nie wiem czy jestem dobra czy zła...czy moze tak pokrecona:)

zawsze miałam ciagoty w strone magii, ezoteryki wiec postanowiłam teraz isc w te stone, chce oczyscić swojego ducha, wrócic do korzeni, odnaleźc sie...

pisze Pani że jest za dobra, moze to dobro wróci:) bo do mnie chyba nie wraca, albo go nie zauwazam, sama juz nie wiem

Napisano

Poczytaj o miłości karmicznej i sama będziesz wiedziała czy może was łączyć czy nie...

Z numerologicznego punktu widzenia, to z tym panem ur. 24 czerwca może tak być...

moja droga,

ja nie zajmuję się wróżeniem, tutaj zapytałaś o karmiczność, więc odpowiedziałam.

Załóż wątek z prośbą w dziale "Prośby o wróżby" i tam, może któraś z naszych dobrych wróżek coś ci powie...

A i nie jestem pani, mów mi Fiore ;)

Napisano

coś silniejszego, wiążącego... z poprzednich wcieleń.

Gość pideha
Napisano

Witaj Fiore:-) jestem Monika

Jesteś dosyć...młoda :-)

Napisano
ja już nie wiem czy jestem dobra czy zła...czy moze tak pokrecona:)

zawsze miałam ciagoty w strone magii, ezoteryki wiec postanowiłam teraz isc w te stone, chce oczyscić swojego ducha, wrócic do korzeni, odnaleźc sie...

pisze Pani że jest za dobra, moze to dobro wróci:) bo do mnie chyba nie wraca, albo go nie zauwazam, sama juz nie wiem

hehe niestety nie znam cię i trudno mi cię ocenić, ale to chyba też nie przypadek, że tu jesteś, bo my też jesteśmy powiązane karmicznie, ale być może mamy wobec siebie tą pozytywną karmę :)

Napisano

A jeszcze odnośnie tego dobra, czasem wraca, ale czasem też jest na odwrót...

Napisano
Witaj Fiore:-) jestem Monika

Jesteś dosyć...młoda :-)

hehe, ty też!

Gość pideha
Napisano

Dobrze zrozumiałam ze Ty i ja jesteśmy powiązane karmicznie,,?

Gość pideha
Napisano

nie jestem już pierwszej świeżości ;-) po 30 tce tylko w dół ;-):-D

Napisano (edytowane)

z numerologicznego punktu widzenia tak :)

Edytowane przez fiore86
Gość pideha
Napisano

Dobrze że nie jesteś rytualistka bo byś na mnie jakiś urok rzuciła ;-) za poprzednie wcielenie;-)

Pozdrawiam Cię serdecznie i do napisania:-)

Monika

Napisano (edytowane)

hehe no co ty, ja aż tak bardzo się nie zagłębiam w ezoterykę...

Edytowane przez fiore86
zdublowany post niechcący
Napisano (edytowane)

hehe no co ty, ja aż tak bardzo się nie zagłębiam w ezoterykę...

jeśli choć trochę byłam przydatna proszę o punkcik reputacji, wciskając gwiazdkę pod postem :)

Edytowane przez fiore86
Napisano

Moniko, później postaram się opisać dokładniej twoją datę urodzenia.

Jeśli nie chcesz tutaj, publicznie, to napisz jeszcze kilka wiadomości na forum i będę mogła przesłać tobie w prywatnej, ty też będziesz mogła wtedy skorzystać ze skrzynki.

Gość pideha
Napisano

Mam nadzieję ze dobrą gwiazdkę kliknelam:-) jakby co to pisz śmiało, może być na forum nie przeszkadza mi to absolutnie, dzięki za życzliwość. I jak ja mam się Tobie teraz odwdzięczyć?

Napisano (edytowane)

dziękuję :)

trzeba sobie pomagać :) ty też jakbyś miała jakieś pytania to śmiało pisz, będę starała się pomóc w miarę możliwości :)

jutro tobie odpiszę... dziś już padam.

Edytowane przez fiore86
Napisano (edytowane)

wysłałam :)

Edytowane przez fiore86