pawel116 Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Wysłałem wiadomość drogą mailową do pewnej osoby. Kiedy otrzymam odpowiedź? 8 Mieczy + 8 Denarów + 10 Denarów -> Kapłanka Coś czuję, że chyba w ogóle się nie doczekam odpowiedzi... Cytuj
Gość Konsuela Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) odpisze po okresie blokady tworczej (8 mieczy) zacznie pisac ( 8 denarow) i skonczy, wysmaruje piekny mailik do Ciebie (10 denarow) do 10 dni dostaniesz odpowiedz A Kaplanka mowi, ze wszystko w swoim czasie.. Edytowane 14 Maja 2013 przez Konsuela Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Ja bym powiedziala ze szybko omze nawet dzis wieczorem Cytuj
pawel116 Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 albo za 8 do 10 godzin. Wtedy to będzie akurat środek nocy Cytuj
niiwa Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Pytasz o czas - kiedy- na podst. kart to osoba jest w kropce tzn. kompletnie nie wie co z tym dalej zrobic/z twoją wiadomością/ Póżniej trawi to i trawi/8 den/ - czym jest 10 den? - dla niej zapewne dojściem do rozwiązania, dokonaniem decyzji - ale czy odp. dla ciebie?? Dla mnie i chyba dla wszystkich są buławy działaniem - no, miecze są też kontaktem/strzeliłabym gafę :)/ No, ale tutaj ni huhu, ani buław, ani mieczy, - NO JEST 10 DENARÓW - stateczna karta - WIEM co mam i jest mi z tym dobrze - ale jak to się ma do twojego pytania??? Nie znam się na czasie, ale wg kart, to temu komuś chyb nie zależy, aby ci odpowiadać, bo ma się dobrze i "CIĘ" nie potrzebuje - sorry 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 wiadomośc otrzymasz- kiedy nie wiem- ale bedzie napewno Cytuj
mlodzia Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Określenie czasu w Tarocie jest bardzo trudne...... Monety mogłyby wskazywać na znaki ziemskie ,teraz mamy byka czyli odp. do 21 maja, ale miecze to znaki powietrzne czyli najbliżej sa bliźnięta do 22 czerwca, więc może od teraz do 22 czerwca najpóźniej.Ale chyba prościej zadac inaczej pyt. np. czy będzie odp. w ciągu np. miesiąca.( bo ja osobiście zadaje pyt. od czy...). Pozdrawiam Cytuj
mlodzia Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Zadając pyt. kiedy? z góry zakładasz ,że odp. na pewno będzie, a tego w sumie nie wiesz........ Cytuj
pawel116 Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 W sumie nie pomyślałem - rzeczywiście mogłem sformułować inaczej pytanie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Maja 2013 Maestro Napisano 14 Maja 2013 Do 8 godzin od momentu wysłania.. Cytuj
Davisa Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Wysłałem wiadomość drogą mailową do pewnej osoby. Kiedy otrzymam odpowiedź? 8 Mieczy + 8 Denarów + 10 Denarów -> Kapłanka, suma HB Sprawiedliwość/Moc Wg mnie nie otrzymasz odpowiedzi na wiadomość w takiej formie, w jakiej ją wysłałeś. Albo mało realnie oceniasz sytuację albo jesteś za mało zaangażowany. W każdym razie, Twoja wiadomość nie zrobiła wrażenia... 1 Cytuj
niiwa Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 Przykre co czujesz - co można rzec w takiej sytuacji - WYGLĄDAJMY JUTRA - sama to robię co dzień. Pozdrawiam ciepło Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 Kaplanka to najlepiej pokazala, trzymam kciuki za CIebie, poradzisz sobie ! Cytuj
pawel116 Napisano 31 Maja 2013 Autor Napisano 31 Maja 2013 Przykre co czujesz - co można rzec w takiej sytuacji - WYGLĄDAJMY JUTRA - sama to robię co dzień.Pozdrawiam ciepło Kaplanka to najlepiej pokazala, trzymam kciuki za CIebie, poradzisz sobie ! A skąd wiecie o co chodziło w tej wiadomości? ) Nic się nie stało. Cytuj
niiwa Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 No właściwie masz rację - KTO powiedział, że ci na tej wiadomości zależało?? - jej brak może być dla ciebie "dobrą opcją" - a więc dobrze jest?? nie powinnyśmy cię wspierać? Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 Mi to wyglada tak, jakby ta osoba miala duzo pracy a byc moze takze otrzymywala w zwiazku z tym mnostwo roznych wiadomosci i musiala sobie poradzic najpierw z nimi. takze powinna sie odezwac, ale moze to potrwac. Najpierw zajmuje sie wg niej wazniejszymi sprawami, potem ewentualnie odpwowiedz na Twoja wiadomosc. Kiedy? W moim odczuciu chwile poczekasz. Cytuj
pawel116 Napisano 31 Maja 2013 Autor Napisano 31 Maja 2013 Jakby coś się zmieniło w tym temacie to dam znać Cytuj
niiwa Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 A skąd wiecie o co chodziło w tej wiadomości? ) Nic się nie stało. - mógłbyś się odnieść do mojego ost.postu?/- - ?? Cytuj
pawel116 Napisano 31 Maja 2013 Autor Napisano 31 Maja 2013 - mógłbyś się odnieść do mojego ost.postu?/-- ?? No właśnie nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Cytuj
Gość Konsuela Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 8 denarow, 10 denarow-8- 10lat no odezwie sie Cytuj
niiwa Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 No właściwie masz rację - KTO powiedział, że ci na tej wiadomości zależało??- jej brak może być dla ciebie "dobrą opcją" - a więc dobrze jest?? nie powinnyśmy cię wspierać? - - to był odzew na twoją info - po prostu przeczytaj - Cytuj
pawel116 Napisano 31 Maja 2013 Autor Napisano 31 Maja 2013 Chodziło mi o to, że ta wiadomość nie dotyczyła żadnej ważnej sprawy, dlatego niepotrzebnie mi współczujecie... Nie było odpowiedzi - trudno. Mam nadzieję, że teraz mnie zrozumiałaś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi