Skocz do zawartości

wiadomość

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wysłałem wiadomość drogą mailową do pewnej osoby. Kiedy otrzymam odpowiedź?

8 Mieczy + 8 Denarów + 10 Denarów -> Kapłanka

Coś czuję, że chyba w ogóle się nie doczekam odpowiedzi...

Gość Konsuela
Napisano (edytowane)

odpisze :) po okresie blokady tworczej (8 mieczy) zacznie pisac ( 8 denarow) i skonczy, wysmaruje piekny mailik do Ciebie (10 denarow) ;) do 10 dni dostaniesz odpowiedz :)

A Kaplanka mowi, ze wszystko w swoim czasie..

Edytowane przez Konsuela
Napisano

Ja bym powiedziala ze szybko :P omze nawet dzis wieczorem

Napisano
albo za 8 do 10 godzin.

Wtedy to będzie akurat środek nocy :D

Napisano

Pytasz o czas - kiedy- na podst. kart to osoba jest w kropce tzn. kompletnie nie wie co z tym dalej zrobic/z twoją wiadomością/

Póżniej trawi to i trawi/8 den/ - czym jest 10 den? - dla niej zapewne dojściem do rozwiązania, dokonaniem decyzji - ale czy odp. dla ciebie??

Dla mnie i chyba dla wszystkich są buławy działaniem - no, miecze są też kontaktem/strzeliłabym gafę :)/

No, ale tutaj ni huhu, ani buław, ani mieczy, - NO JEST 10 DENARÓW - stateczna karta - WIEM co mam i jest mi z tym dobrze - ale jak to się ma do twojego pytania???

Nie znam się na czasie, ale wg kart, to temu komuś chyb nie zależy, aby ci odpowiadać, bo ma się dobrze i "CIĘ" nie potrzebuje - sorry

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

wiadomośc otrzymasz- kiedy nie wiem- ale bedzie napewno

Napisano

Określenie czasu w Tarocie jest bardzo trudne...... Monety mogłyby wskazywać na znaki ziemskie ,teraz mamy byka czyli odp. do 21 maja, ale miecze to znaki powietrzne czyli najbliżej sa bliźnięta do 22 czerwca, więc może od teraz do 22 czerwca najpóźniej.Ale chyba prościej zadac inaczej pyt. np. czy będzie odp. w ciągu np. miesiąca.( bo ja osobiście zadaje pyt. od czy...).

Pozdrawiam

Napisano

Zadając pyt. kiedy? z góry zakładasz ,że odp. na pewno będzie, a tego w sumie nie wiesz........

Napisano

W sumie nie pomyślałem - rzeczywiście mogłem sformułować inaczej pytanie.

• Maestro
Napisano

Do 8 godzin od momentu wysłania..

Napisano
Wysłałem wiadomość drogą mailową do pewnej osoby. Kiedy otrzymam odpowiedź?

8 Mieczy + 8 Denarów + 10 Denarów -> Kapłanka, suma HB Sprawiedliwość/Moc

Wg mnie nie otrzymasz odpowiedzi na wiadomość w takiej formie, w jakiej ją wysłałeś. Albo mało realnie oceniasz sytuację albo jesteś za mało zaangażowany. W każdym razie, Twoja wiadomość nie zrobiła wrażenia...

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Przykre co czujesz - co można rzec w takiej sytuacji - WYGLĄDAJMY JUTRA - sama to robię co dzień.

Pozdrawiam ciepło :)

Napisano

Kaplanka to najlepiej pokazala, trzymam kciuki za CIebie, poradzisz sobie :)!

Napisano
Przykre co czujesz - co można rzec w takiej sytuacji - WYGLĄDAJMY JUTRA - sama to robię co dzień.

Pozdrawiam ciepło :)

Kaplanka to najlepiej pokazala, trzymam kciuki za CIebie, poradzisz sobie :)!

A skąd wiecie o co chodziło w tej wiadomości? ;)) Nic się nie stało.

Napisano

No właściwie masz rację - KTO powiedział, że ci na tej wiadomości zależało??

- jej brak może być dla ciebie "dobrą opcją" - a więc dobrze jest?? nie powinnyśmy cię wspierać?

Napisano

Mi to wyglada tak, jakby ta osoba miala duzo pracy a byc moze takze otrzymywala w zwiazku z tym mnostwo roznych wiadomosci i musiala sobie poradzic najpierw z nimi. takze powinna sie odezwac, ale moze to potrwac. Najpierw zajmuje sie wg niej wazniejszymi sprawami, potem ewentualnie odpwowiedz na Twoja wiadomosc. Kiedy? W moim odczuciu chwile poczekasz.

Napisano

Jakby coś się zmieniło w tym temacie to dam znać ;)

Napisano
A skąd wiecie o co chodziło w tej wiadomości? ;)) Nic się nie stało.

- mógłbyś się odnieść do mojego ost.postu?/-

- ??

Napisano
- mógłbyś się odnieść do mojego ost.postu?/-

- ??

No właśnie nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.

Gość Konsuela
Napisano

8 denarow, 10 denarow-8- 10lat ;) no odezwie sie ;)

Napisano
No właściwie masz rację - KTO powiedział, że ci na tej wiadomości zależało??

- jej brak może być dla ciebie "dobrą opcją" - a więc dobrze jest?? nie powinnyśmy cię wspierać?

-

- to był odzew na twoją info - po prostu przeczytaj -

Napisano

Chodziło mi o to, że ta wiadomość nie dotyczyła żadnej ważnej sprawy, dlatego niepotrzebnie mi współczujecie... Nie było odpowiedzi - trudno. Mam nadzieję, że teraz mnie zrozumiałaś?