Skocz do zawartości

prośba - przyszłość relacji

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmmm... zauroczona i umówiona z pewnym panem

karty od znajomej

Rycerz Buław--As buław--2 buławy do dwóch buław dociągnęła 4 miecze- Paź mieczy Ja nigdy nie dociągam kart więc nie bardzo wiem jak całość i terpretować.

No na razie pokazuje, że jest ogniście, ale te 2 buławy to nie wiem, nastąpi jakieś zwolnienie, przyglądanie się sobie później te miecze, jakaś izolacja i kłótnia?

Napisano

Widac kontakt i wiadomosci, ogniscie jest i to bardzo - same bulawy. Wydaje mi sie, jakby doszlo do czegos miedzy Wami, a potem nastal czas zastanawiania sie co dalej i wahania sie z podjeciem decyzji

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że może byc gorąco, bo jemu się spieszy bardzo do zaznania fizycznych rozkoszy,aczkolwiek z dociągniętych kart wynika, ze po fakcie relacja może mocno zwolnić tempo, lub nawet się zatrzymać, coś Wam się nie uda dogadać chyba...

Napisano
Wydaje mi się, że może byc gorąco, bo jemu się spieszy bardzo do zaznania fizycznych rozkoszy,aczkolwiek z dociągniętych kart wynika, ze po fakcie relacja może mocno zwolnić tempo, lub nawet się zatrzymać, coś Wam się nie uda dogadać chyba...

kurcze, problemem może być to, że w głowie mam wciąż innego z którym się pokłóciłam. Możliwe że to właśnie pokazały karty dociągnięte

• Maestro
Napisano
kurcze, problemem może być to, że w głowie mam wciąż innego z którym się pokłóciłam. Możliwe że to właśnie pokazały karty dociągnięte

Możliwe, ze z tego powodu odsuniesz się od tego, o którego pytasz...

Napisano

Pewnie , że będzie żałował. Szczególnie, że wraca jak bumerang, ale dopiero wtedy jak to jemu pasuje. chrzanie taki układ.

Napisano

Pani może być całkowicie pod wpływem zalotów Pana - ten szereg buław może ją ZNIEWOLIĆ/odebrać zmysły -

- choć ta 2 buław na końcu, nasuwa opcję czy aby na pewno właśnie Jego pragnie?? - a moze jednak jest ktoś jeszcze wart jej uwagi??

Trzeba też wziąć pod uwagę, że to BUŁAWY - a więc emocje, zmysły, reakcje nieprzemyślane-instynktowne -

--- cała RAMA tej znajomości jest w buławach - tzn opiera się jak na razie na spontanicznych/silnych reakcjach zmysłowych.

2 buław zatrzymuje, spowalnia - nastąpi więc moment co dalej?.. - a więc ZMYSŁY OPADNĄ - bo 2 buław sprowadza na ziemię/I CO DALEJ?/

Napisano

hmm, moim zdaniem bedzie ogien dopoki nie dostanie tego czego chce, jak dostanie to sie wycofa

Napisano

Według mnie widać zaloty pana ,ale jest i wybór a potem oddalenie z powodu jakiegoś nieporozumienia.

Napisano
hmmm... zauroczona i umówiona z pewnym panem

karty od znajomej

Rycerz Buław--As buław--2 buławy do dwóch buław dociągnęła 4 miecze- Paź mieczy

Widać, że jesteście sobą zauroczeni, ale niczego głębokiego w tym nie ma. Staniesz przed wyborem pomiędzy dwoma i po tych mieczach widać, że nie będziesz skłaniała się w kierunku rzeczonego pana. Widać, że relacja utknie w martwym punkcie. Może na koniec wyjaśnicie sobie pewne sprawy a może nie i po prostu relacja umrze śmiercią naturalną.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA : o rety. Zadziało się szybko, ogniście i namiętnie ale później się równie szybko i OGNIŚCIE skończyło . Napdałam na faceta o totalną głupotę. Szybko też poznałam kogoś innego, kto bardziej mi odpowiada, mimo, że jakiejś pasji między nami nie ma

Napisano
WERYFIKACJA : o rety. Zadziało się szybko, ogniście i namiętnie ale później się równie szybko i OGNIŚCIE skończyło . Napdałam na faceta o totalną głupotę. Szybko też poznałam kogoś innego, kto bardziej mi odpowiada, mimo, że jakiejś pasji między nami nie ma

Buławy więc w pełni odzwierciedliły "amok zmysłowy" - a 2 buł na końcu spowolnienie i wybór.

Dzięki za weryfikację.

Z tą pasją, o której piszesz z następnym /że.. jakoś jej nie było/ - to właśnie brak tego napięcia zmysłowego - które w kartach pojawia się w buławach.

- ale z doświadczenia sama widzisz, czym się kończy taka zmysłowość-nie poparta niczym głębszym.

Napisano

Dokładnie, pusta namiętność kusi... ale jest zwodnicza i szybko się nudzi

Napisano

Ale to zawsze namiętność -

- różnych rzeczy potrzebujemy w życiu -

- czasem tego rodzaju przeżycia stanowią dla nie jednego/jednej tylko Marzenie...

Napisano

Wszystkiego w zyciu trzeba spróbować, dopiero wtedy można określić, czego chcemy, a czego nie. Lepsze to, niż zastanawianie się, co by było, gdyby... ;)))