Geranium Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Moja przyjaciółka poprosiła mnie o Karty na nowego faceta. Spróbowałam zinterpretować sama, ale proszę o wskazówki. Są razem dopiero miesiąc. 1) Postawa jej w związku - as monet - daje z siebie nie za dużo, nie za mało, jest nastawiona pozytywnie, chciałaby się zaangażować, jednak ma pewne mniej lub bardziej świadome wątpliwości. 2) Postawa jego w związku - gwiazda - jest nią oczarowany, widzi w samych superlatywach. 3) Jak ona widzi jego - arcykapłanka - ona też jest nim bardzo zainteresowana, jednak chciałaby, aby tradycyjnie to facet dawał więcej od siebie. 4) Jak on widzi ją - śmierć - ups, nie wiem. uważa ją za wyzwanie, chce się w to angażować, ale nie do końca wie, czego może się po niej spodziewać. 5) Co ona myśli o związku/jak się w nim czuje - wisielec - całkiem stabilnie, a może trochę chciałaby ruszyć do przodu. 6) Co on myśli/czuje - 10 monet - jest gotowy na rozwój uczuć, ale znowu pojawiają się monety, więc nie wiem, czy węszyć tu jakieś materialne podejście (dziewczyna jest bogata i się zastanawiam, czy facet nie liczy trochę na korzyści, choć nie chciałabym naciągać faktów). 7) Jakiego partnera pragnie ona - rycerz monet - ambitnego, z pomysłem na życie, wiedzącego, co chce robić w życiu. 8) Jakiej partnerki pragnie on - mag - dążącej do wytyczonych sobie celów, ale i otwartej na miłosne przygody, chciałby połączyć emocjonalność z fizycznością. 9) Jak będzie funkcjonował ich związek w najbliższej przyszłości - król monet - chyba dobrze, ale obawiam się o zbytnią powściągliwość w uczuciach i zbyt duże racjonalizowanie. I jeszcze przyjaciółka spytała mnie, czy ma skłonności do zdrady, czy powinna uważać, bo słyszała o nim niemiłe rzeczy, choć niczego takiego nie doświadczyła, a nie chciałaby wierzyć plotkom - 6 mieczy, 10 buław, głupiec - tu nie widzę jakichś oznak zdrady specjalnie, ale pewne ciągotki, jakieś niewinne flirty internetowe może, raczej zabawa słowem i otaczanie się kobietami niż romanse. Pomożecie? Cytuj
Ewitta Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) No, ona jest bardzo konkretna. Ma kasę jak piszesz, co pokazuje As monet i chce popchnąć to do przodu. Bo na razie dynda w tym wisielcu. On na razie nigdzie nie ruszy. Dobrze mu tak jak jest i nie narzeka na swój żywot - 10 monet. Cieszy się chwilą (Gwiazda) i nie chce komplikacji i narzucania się partnerki (Mag). Chce żeby było miło po prostu, ogniście i rozrywkowo. A ona chce faceta stabilnego, szarmanckiego, pracowitego. Takiego ci wiedzie dość nudne życie i nigdzie się nie szwenda. Jak ją widzi - Śmierć. Może dziewczyna awansowała, wyjeżdżała, jest po przejściach? Przeszła jakąś metamorfozę? Relacja będzie stabilna na razie. A co do zdrad, to on chyba długo nigdzie miejsca nie zagrzał. Niekoniecznie zdrady, ale jakiś taki poszukujący jest. Przydało by się jeszcze pytanie odnośnie oczekiwań każdego z nich co do związku. To ważne, a zabrakło. Edytowane 14 Maja 2013 przez Ewitta Cytuj
Geranium Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 Wyjazdy na porządku dziennym, ale nie bardzo wiem, jakie to ma znaczenie I owszem, jest po przejściach, facet poprzedni zwodził ją przez 2 lata, zrywali, wracali, odchodził do innej, potem jak już miała dość i urwała całkowicie, on się obudził i błagał, ale poznała obecnego i z jednej strony by chciała, ale z drugiej ma trochę pewnie uraz. Co do pytania o to, czego pragną od związku, dociągnęłam karty - ona - 3 denary, a więc pracy nad związkiem, solidnych fundamentów, jest chyba zmęczona huśtawkami i chciałaby pełnego zaangazowania. On - sprawiedliwość, król buław - nie wiem jak interpretować XI, ale Król Bułąw to chyba taka władza w związku, chciałby zawsze stawiać kropkę nad "i"... dobrze myślę? Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 1) Postawa jej w związku - as monet - początek znajomości, być może podchodzi do tej relacji bardzo "praktycznie", mniej emocjonalnie 2) Postawa jego w związku - gwiazda - ma nadzieję na dłuższą relację, na stały związek 3) Jak ona widzi jego - arcykapłanka - jako osobę skrytą, tajemniczą, mało o nim wie, być może zbyt bierną. Kapłanka może też pokazywać jej obawy, co do jego wierności. 4) Jak on widzi ją - śmierć - jako kobietę, która zakończyła niedawno związek? Kogoś kto chce zacząć coś zupełnie od nowa? 5) Co ona myśli o związku/jak się w nim czuje - wisielec - troszkę nudno, oczekuje przełomów 6) Co on myśli/czuje - 10 monet - widzi ją jako partnerkę "bogatą", nie tylko w sensie materialnym. Taką, która może mu dużo dać, dużo ofiarować. Przy której czuje się bezpiecznie, stabilnie. 7) Jakiego partnera pragnie ona - rycerz monet - przyjaciela, lojalnego, wiernego, oddanego, na którego zawsze można liczyć. 8) Jakiej partnerki pragnie on - mag - przebojowej, pewnej siebie, potrafiącej go zaskoczyć i oczarować, takiej, która działa szybko, która mu imponuje swoją osobowością. 9) Jak będzie funkcjonował ich związek w najbliższej przyszłości - król monet - monetowy król ma mało uczuć w sobie- daje poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji, ale fajerwerków i eksplozji miłości to tu nie widać. I jeszcze przyjaciółka spytała mnie, czy ma skłonności do zdrady, czy powinna uważać, bo słyszała o nim niemiłe rzeczy, choć niczego takiego nie doświadczyła, a nie chciałaby wierzyć plotkom - 6 mieczy, 10 buław, głupiec - AAAA no i stąd ta kapłanka...... moim zdaniem nie ma tu zdrady, tylko jej obawy. Cytuj
Trida Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 1) Postawa jej w związku - as monet widzi nadzieje, fajny początek, dobre rozpoczęcie związku i fajne perspektywy na później. 2) Postawa jego w związku - gwiazda uuu jeszcze lepiej niz u niej tez widzi nadzieje, dobrze sie tu czuje, odnalazł swoja mała ostoje 3) Jak ona widzi jego - arcykapłanka on jej sie podoba ale ona chyba czuje, ze to ona jest motorem napedowym wszystkiego a on idzie za nia slepo, tutaj widac jej siłe, ze to ona trzyma pałeczke tego zwiazku 4) Jak on widzi ją - śmierćjako cos nowego, perspektywe swojej zmiany na lepsze 5) Co ona myśli o związku/jak się w nim czuje - wisielec nie jest źle ale czuje, ze nic sie nie dzieje, zero postepu, ze cały czas są na tym samym etapie znajomosci co byli 3 tyg temu. 6) Co on myśli/czuje - 10 monet czuje sie dobrze, ncizego mu nie brakuje chociaz zwiazek bardziej 'rozsadkowy' i na razie nie ma tu zbyt wielu uczuc niestety 7) Jakiego partnera pragnie ona - rycerz monet taki, który cos robi, inwestuje w siebie, w zwiazek. 8) Jakiej partnerki pragnie on - mag madrosci, stabilnosci i raczej osoby, która bd myslala za niego 9) Jak będzie funkcjonował ich związek w najbliższej przyszłości - król monet dalej tak samo - na chlodnej zasadzie kalkulacji, bez wiekszych wyznan, co pani moze sie nie do konca spodobac. nie bedzie wielkich spontanów, raczej stabilnosc I jeszcze przyjaciółka spytała mnie, czy ma skłonności do zdrady, czy powinna uważać, bo słyszała o nim niemiłe rzeczy, choć niczego takiego nie doświadczyła, a nie chciałaby wierzyć plotkom - 6 mieczy, 10 buław, głupiec - nie widze tu zdrady, raczej glupie gadanie ludzi. przypieli mu taka 'naklejke' i teraz chlopak sie z tym boryka. Ba - on chyba nawet wie, ze jest tak postrzegany ale nie bardzo wie co z tym zrobic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi