Madlen_88 Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Jestem z Panem w związku od ponad miesiąca, jednak jednocześnie kiedy poznałam Pana dostałam też propozycję pracy w innym województwie (300km). Kilka dni temu się przeprowadziłam i podejmujemy próbę utrzymania relacji na odległość (weekendowo). Dlatego też pytanie Jak potoczy się ta relacja w najbliższym czasie- do końca czerwca? 2 monety+ Głupiec+ Królowa pucharów+ Walet pucharów+ 10 kijów--> Cesarz Widać na początku, że miałam dwie możliwości Pana i Pracę, wybrałam nową drogę życia, poszłam w nieznane i jestem na etapie głupca- zaczynam wszystko od początku. W środku emocjonalnie, ale chyba będzie nam ciążył ten układ. Ewentualnie trzy ostatnie karty wskazują dojrzałość moich uczuć i niedojrzałość uczuć pana. Cytuj
miistakke Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 nawet nie,ze dojrzałość czy niedojrzałość... moim zdaniem karty pokazują, że ta sytuacja zacznie Was męczyć, będzie Was przytłaczać... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Bedzie Ciezko, ale dacie rade:) Te 10 bulaw to problemy i trudnosci, ale do pokonania. Jak Matura:P Cytuj
Geranium Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Widać w tych 2 denarach właśnie dysonans, chęć połączenia sfery materialnej i uczuciowej, postawiłaś na pracę, ale nie zrezygnowałaś z niego. Głupiec - idziesz "z falą", nie odrzucasz nowych możliwości, nie panikujesz na myśl o porażce, zdajesz się trochę jakby na los. W Królowej widzę nadzieję, coś w stylu, że "jakoś to będzie", masz wahania, ale to normalne, nie rwiesz włosów z głowy, że o matko, co to będzie, wiesz czego chcesz i próbujesz to pogodzić ze sobą. Walet pucharów to chyba po prostu Twoje ciepłe uczucia do Pana:) No i 10 buław, jakieś przygniecenie, mogą być chwile zwątpienia, ale cesarzowa mi sugeruje, że dacie radę, wszystko będzie zależało od tego, jak intensywnie będziecie nadrabiać czas bez siebie:] Cytuj
Geranium Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 ślepa jestem, oczywiście chodziło o cesarza xD ale nie zmienia to moim zdaniem wiele, może tylko tyle, że pan moze marudzić na nie tak intensywny kontakt jakby chciał Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Początkiem czerwca obudzi się w Tobie większa potrzeba odczuwania ciepłych uczuć, zapragniesz silniej niż zwykle pragnąć dzielić to co w Tobie do mężczyzny...Pan z kolei będzie jak to Głupiec spontaniczny, nastawiony na flirt i miło spędzony czas, jednak uczuć w nim jeszcze nie widać. U Ciebie z kolei pokazuje się jakbyś miała zauroczyć się i czekać aż Pan wyjdzie z Głupca i również się zaangażuje jak tego pragniesz. Wiesz, że czekanie i starania (10 buław) aż Pan się zaangażuje może dać Ci szczęście dlatego wiesz, że warto podjąć trud bo intuicyjnie czujesz, że Pan może bym tym kogo Ci tzreba Powodzenia Cytuj
Madlen_88 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Dzisiaj powiedział że też musi pomyśleć nad Warszawą (tam gdzie jestem teraz). Były to luźno rzucone słowa, ale fajnie że wogole mu to przeszło przez myśl :-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Dzisiaj powiedział że też musi pomyśleć nad Warszawą (tam gdzie jestem teraz). Były to luźno rzucone słowa, ale fajnie że wogole mu to przeszło przez myśl :-) takich słów ze strony Pana może być więcej przez co rozbudzą się uczucia w Tobie Maj w końcu więc życzę miłości i radości :* Cytuj
Madlen_88 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 ale to nie dobrze, jeśli on będąc w głupcu spontaniczny, nastawiony na flirt, będzie mi rzucał takie bajery mieszające mi w głowie (i w sercu) Ja po prostu umieram z ciekawości jak się ta znajomość potoczy. Sytuacja wymaga wielu poświęceń, znajomość jest krótka, jednak nic nie wskazuje na jej rozpad.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 ale to nie dobrze, jeśli on będąc w głupcu spontaniczny, nastawiony na flirt, będzie mi rzucał takie bajery mieszające mi w głowie (i w sercu) Ja po prostu umieram z ciekawości jak się ta znajomość potoczy. Sytuacja wymaga wielu poświęceń, znajomość jest krótka, jednak nic nie wskazuje na jej rozpad.. jeśli to początek znajomości to spontaniczność jest przecież fajna Jednak w miarę trwania relacji powinna się ona stawać głębsza i myślę, że troszkę trzeba będzie poczekać, aż Pan "zatrybi" na Twe fale . Rozpadu tu nie widać, więc nie ma się co martwić na zapas. Ciesz się tym co jest, a miarę poznawania się ocenisz czy chcesz iść dalej.. Cytuj
Madlen_88 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 hmm mogę zweryfikować nieco już teraz... Pan zawiódł, ja go chciałam zostawić, on mnie próbował zatrzymać, ale na głupie sposoby, nie traktując mnie poprzez to poważnie, w końcu się ostro odgryzłam i Pana uraziłam, Pan się poddał i już nie pisze, a ja mam nadzieję na to, że się nie podda tak łatwo i podejdzie do tego dojrzale i z szacunkiem dla mnie. Więcej na ten temat tutaj: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/69655-jak-spelnia-sie-moje-oczekiwania-ze-ten-zwiazek-sie-teraz-nie-skonczy.html W każdym razie aktualnie chyba nie jesteśmy razem.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi