Skocz do zawartości

Jak potoczy się ta relacja do końca czerwca??

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem z Panem w związku od ponad miesiąca, jednak jednocześnie kiedy poznałam Pana dostałam też propozycję pracy w innym województwie (300km). Kilka dni temu się przeprowadziłam i podejmujemy próbę utrzymania relacji na odległość (weekendowo). Dlatego też pytanie Jak potoczy się ta relacja w najbliższym czasie- do końca czerwca? :)

2 monety+ Głupiec+ Królowa pucharów+ Walet pucharów+ 10 kijów--> Cesarz

Widać na początku, że miałam dwie możliwości Pana i Pracę, wybrałam nową drogę życia, poszłam w nieznane i jestem na etapie głupca- zaczynam wszystko od początku. W środku emocjonalnie, ale chyba będzie nam ciążył ten układ. Ewentualnie trzy ostatnie karty wskazują dojrzałość moich uczuć i niedojrzałość uczuć pana.

Napisano

nawet nie,ze dojrzałość czy niedojrzałość... moim zdaniem karty pokazują, że ta sytuacja zacznie Was męczyć, będzie Was przytłaczać...

Napisano

Bedzie Ciezko, ale dacie rade:) Te 10 bulaw to problemy i trudnosci, ale do pokonania. Jak Matura:P

Napisano

Widać w tych 2 denarach właśnie dysonans, chęć połączenia sfery materialnej i uczuciowej, postawiłaś na pracę, ale nie zrezygnowałaś z niego. Głupiec - idziesz "z falą", nie odrzucasz nowych możliwości, nie panikujesz na myśl o porażce, zdajesz się trochę jakby na los. W Królowej widzę nadzieję, coś w stylu, że "jakoś to będzie", masz wahania, ale to normalne, nie rwiesz włosów z głowy, że o matko, co to będzie, wiesz czego chcesz i próbujesz to pogodzić ze sobą. Walet pucharów to chyba po prostu Twoje ciepłe uczucia do Pana:) No i 10 buław, jakieś przygniecenie, mogą być chwile zwątpienia, ale cesarzowa mi sugeruje, że dacie radę, wszystko będzie zależało od tego, jak intensywnie będziecie nadrabiać czas bez siebie:]

Napisano

ślepa jestem, oczywiście chodziło o cesarza xD ale nie zmienia to moim zdaniem wiele, może tylko tyle, że pan moze marudzić na nie tak intensywny kontakt jakby chciał :P

Gość Daffne
Napisano

Początkiem czerwca obudzi się w Tobie większa potrzeba odczuwania ciepłych uczuć, zapragniesz silniej niż zwykle pragnąć dzielić to co w Tobie do mężczyzny...Pan z kolei będzie jak to Głupiec spontaniczny, nastawiony na flirt i miło spędzony czas, jednak uczuć w nim jeszcze nie widać. U Ciebie z kolei pokazuje się jakbyś miała zauroczyć się i czekać aż Pan wyjdzie z Głupca i również się zaangażuje jak tego pragniesz. Wiesz, że czekanie i starania (10 buław) aż Pan się zaangażuje może dać Ci szczęście dlatego wiesz, że warto podjąć trud bo intuicyjnie czujesz, że Pan może bym tym kogo Ci tzreba :)

Powodzenia :)

Napisano

Dzisiaj powiedział że też musi pomyśleć nad Warszawą (tam gdzie jestem teraz). Były to luźno rzucone słowa, ale fajnie że wogole mu to przeszło przez myśl :-)

Gość Daffne
Napisano
Dzisiaj powiedział że też musi pomyśleć nad Warszawą (tam gdzie jestem teraz). Były to luźno rzucone słowa, ale fajnie że wogole mu to przeszło przez myśl :-)

takich słów ze strony Pana może być więcej przez co rozbudzą się uczucia w Tobie :D

Maj w końcu więc życzę miłości i radości :*

Napisano

ale to nie dobrze, jeśli on będąc w głupcu spontaniczny, nastawiony na flirt, będzie mi rzucał takie bajery mieszające mi w głowie (i w sercu) :P Ja po prostu umieram z ciekawości jak się ta znajomość potoczy. :) Sytuacja wymaga wielu poświęceń, znajomość jest krótka, jednak nic nie wskazuje na jej rozpad..

Gość Daffne
Napisano
ale to nie dobrze, jeśli on będąc w głupcu spontaniczny, nastawiony na flirt, będzie mi rzucał takie bajery mieszające mi w głowie (i w sercu) :P Ja po prostu umieram z ciekawości jak się ta znajomość potoczy. :) Sytuacja wymaga wielu poświęceń, znajomość jest krótka, jednak nic nie wskazuje na jej rozpad..

jeśli to początek znajomości to spontaniczność jest przecież fajna :) Jednak w miarę trwania relacji powinna się ona stawać głębsza i myślę, że troszkę trzeba będzie poczekać, aż Pan "zatrybi" na Twe fale :). Rozpadu tu nie widać, więc nie ma się co martwić na zapas. Ciesz się tym co jest, a miarę poznawania się ocenisz czy chcesz iść dalej..:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

hmm mogę zweryfikować nieco już teraz... Pan zawiódł, ja go chciałam zostawić, on mnie próbował zatrzymać, ale na głupie sposoby, nie traktując mnie poprzez to poważnie, w końcu się ostro odgryzłam i Pana uraziłam, Pan się poddał i już nie pisze, a ja mam nadzieję na to, że się nie podda tak łatwo i podejdzie do tego dojrzale i z szacunkiem dla mnie. Więcej na ten temat tutaj: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/69655-jak-spelnia-sie-moje-oczekiwania-ze-ten-zwiazek-sie-teraz-nie-skonczy.html

W każdym razie aktualnie chyba nie jesteśmy razem.. :(