serce26 Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 czego ona oczekuje ode mnie - as den, 5 buław, rycerz den- chce , aby było tak jak dawniej abym nie tworzyła kłótni czego ja oczekuje od niej słońce as kielichów 9 buław- aby była ze mną aby nie miała tajemnic ,aby było coraz lepiej jak ostatecznie ułoży się nasza przyjaźń rycerz bulaw 5 monet mag - tutaj nie mam pomysłów proszę o pomoc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Maja 2013 Maestro Napisano 15 Maja 2013 czego ona oczekuje ode mnie - as den, 5 buław, rycerz den- liczy na odnowienie kontaktów na zasadzie wzajemności, ona tę relację postrzega jako wartościową, tak sobie jeszcze luźno myślę patrząc na karty, które zawierają w sobie spory potencjał męskiej energii, że ona może liczy też na to, że przy Twojej pomocy pozna jakiegoś mężczyznę? czego ja oczekuje od niej słońce as kielichów 9 buław-chciałabyś jasnej sytuacji, przyjaźni, szczerości, poprawy relacji jak ostatecznie ułoży się nasza przyjaźń rycerz bulaw 5 monet mag - mam wrażenie, że któraś pozna mężczyznę, który pogorszy Wasze kontakty, być może którejś z Was będzie bardziej zależało na relacji... Cytuj
serce26 Napisano 15 Maja 2013 Autor Napisano 15 Maja 2013 jak można dowiedzieć się kto pozna tego mężczyzne i kto będzie grał głowna role w relacji? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Maja 2013 Maestro Napisano 15 Maja 2013 jak można dowiedzieć się kto pozna tego mężczyzne i kto będzie grał głowna role w relacji? Ja Ci powiem wg moich odczuć, ze mam wrażenie, że Tobie chyba zależy bardziej, co do mężczyzny to trudno stwierdzić, musiałabyś położyć rozkład (może celtycki) na rozwój Waszej relacji.. Cytuj
serce26 Napisano 15 Maja 2013 Autor Napisano 15 Maja 2013 tak , a czy mogłabyś postawić mi rozkład boje się, że ja coś sknoce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi