Skocz do zawartości

pomoc

serce26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czego ona oczekuje ode mnie - as den, 5 buław, rycerz den- chce , aby było tak jak dawniej abym nie tworzyła kłótni

czego ja oczekuje od niej słońce as kielichów 9 buław- aby była ze mną aby nie miała tajemnic ,aby było coraz lepiej

jak ostatecznie ułoży się nasza przyjaźń rycerz bulaw 5 monet mag - tutaj nie mam pomysłów

proszę o pomoc

• Maestro
Napisano

czego ona oczekuje ode mnie - as den, 5 buław, rycerz den- liczy na odnowienie kontaktów na zasadzie wzajemności, ona tę relację postrzega jako wartościową, tak sobie jeszcze luźno myślę patrząc na karty, które zawierają w sobie spory potencjał męskiej energii, że ona może liczy też na to, że przy Twojej pomocy pozna jakiegoś mężczyznę?

czego ja oczekuje od niej słońce as kielichów 9 buław-chciałabyś jasnej sytuacji, przyjaźni, szczerości, poprawy relacji

jak ostatecznie ułoży się nasza przyjaźń rycerz bulaw 5 monet mag - mam wrażenie, że któraś pozna mężczyznę, który pogorszy Wasze kontakty, być może którejś z Was będzie bardziej zależało na relacji...

Napisano

jak można dowiedzieć się kto pozna tego mężczyzne i kto będzie grał głowna role w relacji?

• Maestro
Napisano
jak można dowiedzieć się kto pozna tego mężczyzne i kto będzie grał głowna role w relacji?

Ja Ci powiem wg moich odczuć, ze mam wrażenie, że Tobie chyba zależy bardziej, co do mężczyzny to trudno stwierdzić, musiałabyś położyć rozkład (może celtycki) na rozwój Waszej relacji..

Napisano

tak , a czy mogłabyś postawić mi rozkład boje się, że ja coś sknoce