metq Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Dzisiaj znów miałam sen, w którym było że moja szkoła się pali. Tym razem było to na lekcji angielskiego, jakos w polowie slychac bylo 3 dzownki, pozniej kolejne 3 dzownki. Wszyscy wiedzieli ze cos sie sstalo,gdy nauczycielka otworzyla drzwi widac bylo jak inni uczniowie biegaja po korytarzu. dziewczyny z mojej klasy jednak nie panikowaly, wychodzily z klasy spokojnie jakby sie nic nie stalo. wychodzac ze szkoly wszyscy przeszli do parku ktory znajdowal sie na przeciwko szkoly i patrzyl sie jak ona sie pali, i sen sie urwal. Co moze znaczyc drugi sen o palacej sie szkole ?
Sephira Napisano 23 Lutego 2009 Napisano 23 Lutego 2009 metq, ten sen może oznaczać, że trapi Cie jakiś osobisty problem, z którym nie możesz sobie poradzić. Nie potrafisz wyplątać się z sytuacji w której się znalazłaś, co sprawia, że odczuwasz ciągły niepokój i brak pewności siebie. Fakt iż pożar poprzedzają dzwonki może świadczyć o tym, że niejednokrotnie próbowałaś sygnalizować gronie najbliższych znajomych, że coś się dzieje, jednak oni nie reagują. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi