serce26 Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 byłam pokłocona z dwoma przyjaciółkami to było dość nie miłe , z jedną już dawno się pogodziłam natomiast z drugą dziś :0 Bogu dzięki ile to można ,jednak przypomniała mi się taka sprawa kiedy jeszcze byłam pokłócnona z tą drugą koleżanką to postanowiłam postawić tarota i zapytać się jak ułoży się nasza relacja w najbiższych dniach wyszła wieża 3 miecze 8 kielichów- pomyślałam, że to koniec bardzo się wystraszyłam bo nie są to zbyt dobre karty może chciały powiedzieć mi , że to co przysparzało mi bólu odejdzie ,i będzie lepiej? co wy na to? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Maja 2013 Maestro Napisano 15 Maja 2013 Ja bym uważała jednak na to, żeby nie było jakiegoś sporu, albo sytuacji,która nadszarpnie Twoimi emocjami..Czasem karty wybiegają bardziej do przodu niż nam sie wydaje.. Cytuj
Gość Konsuela Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) dla mnie juz same 3 mieczy +8 kielichow to rozczarowanie w relacji i wycofanie sie z niej ,z ciezkim sercem, moze, zeby przemyslec co i dlaczego 3+8=12 / XII Wisielec -zawieszenie przyjazni. a wieza, to rozpad dotychczasowej formy przyjazni Edytowane 15 Maja 2013 przez Konsuela Cytuj
mlodzia Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Wieża oznacza ,że coś nie funkcjonuje tak jak powinno bo jest źle zbudowane, i katastrofa jest nieuchronna .Kłamstwo,świństwo,dwulicowość, spowodowało kłótnie(WIEŻA), która spowodowała ból i rozczarowanie (3 Mieczy), ale pojawiła sie szansa na zgodę i tu pojawia się karta brama ( 8 Pucharów) i od tego jaka drogę obierzemy zależy ciąg dalszy historii, albo wyciągasz rękę na zgodę( przechodzisz bramę) albo zostaje tak jak jest( nie przechodzisz bramy) czyli pozostajecie w kłótni . Ja do karty bramy zawsze dokładam. Pozdrawiam Cytuj
Geranium Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 W tej wieży mógł również ukazać się koniec jakiegoś etapu, kształtu tej znajomości/przyjaźni. Myślę, że nie musi chodzić o kompletne urwanie, ale zwyczajnie o to, że nie będzie już tak jak kiedyś. Puchary to bardzo wymownie potwierdzają, bo mówią o pożegnaniu się z tym etapem. No i Inez ma rację, że karty lubią wybiegać, wiele razy wyszło mi coś, co odnosiłam do jakiegoś bliskiego czasu i sytuacji, a spełniło się dużo później. Wiele tutaj zależy od Ciebie, ale pewnie nie wszystko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi