Gość madzia_k6 Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 W sobote idę na wieczór panieński kolezanki. Zapytałam się kart: W jaki sposób bedę sie bawiła na wieczorze panieńskim w sobote. 2 monet + Królowa mieczy + Rydwan + 7 buław ---> Diabeł ---> Kochankowie Będę miała jeszcze jedną opcję do wyboru(2 monet). Czyżbym nie poszła na ten wieczór? Ogólnie stwierdzam iz karty pokazaly chyba moją niechęć do pójścia na ten wieczór... Ogólnie to mam delikatny problem z interpretacją ;/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 W jaki sposób bedę sie bawiła na wieczorze panieńskim w sobote. 2 monet + Królowa mieczy + Rydwan + 7 buław ---> Diabeł ---> Kochankowie początkowo na panieńskim możesz czuć się nieswojo, obserwować, rozmawiać, jednak bez euforii. Po pewnym czasie rozkręci się impreza i poszalejecie, wypijecie...oj będzie świetna zabawa :devilbanana: Wybaw się i poszalej za mnie bo ja takie imprezy uwielbiam Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 W jaki sposób bedę sie bawiła na wieczorze panieńskim w sobote. 2 monet + Królowa mieczy + Rydwan + 7 buław ---> Diabeł ---> Kochankowie / Widac, ze masz mieszane uczucia odnosnie pojscia na wieczór (2 monet), nie jestes przekonana i sama szukasz dziury w całym, zeby nie pójść (królowa denarów) jesli jednak pójdziesz (rydwan) i obastawiam za diabłem i kochankami, ze moze dziac sie cos ciekawego mimo Twojej niecheci możliwe, ze spotkasz kogos niespodziewanego (7 buław) i wyniknie z tego całkiem ciekawa sytuacja O ile zdecydujesz sie pójść, bo mam watpliwosci szczerze mówiac... Cytuj
slawa Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Madzia_k6 -wieczor panienski!!! Mimo,ze masz obiekcje czy w ogole masz tam isc (2 monet).Karty radza bas poszla. Na poczatku mozesz sie tam czuc troche sztywno i nieswojo (Q Mieczy).Impreza rozkreci sie ku twemu zadowoleniu.Poznasz ciekawych ludzi a moze wlasnie tego jedynego(XV i VI ) i bedziesz hulala az skry poleca ) Super zabawy! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Maja 2013 Maestro Napisano 19 Maja 2013 Możesz być niezadowolona z tego wieczoru,mam wrażenie, że nawet poniosą Ciebie nerwy,bo ktoś Cię może nieźle wkurzyć.. Cytuj
mlodzia Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Możesz być niezadowolona z tego wieczoru,mam wrażenie, że nawet poniosą Ciebie nerwy,bo ktoś Cię może nieźle wkurzyć.. Mam dokładnie takie same odczucia, możesz się z kimś pokłócić i wyjść . Pozdrawiam Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Wybaczcie, ale coś mi sie pokićkało z pocztą i nie dostaje powiadomień o odpowiedziach. Weryfikacja: Więc na poczatku tak jak bylo pisane, sztywno było i czułam się tak średnio. Później owszem impreza sie rozkręciła, było bardzo symatycznie i wesoło Inez i mlodzia miałyście racje wkurzył mnie ktoś, ale nie na wieczorze, a w czasie wieczoru(osoba z zewnątrz) a tego jedynego nie poznałam Dzięki za odzew!:bukiet: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi