zakretka23 Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Zdrowie siostry Postautor: zakretka ť 1 min temu Moja siostra chorowała na endometrioze 4 stopnia z poważnym, żeby nie napisać drastycznym przebiegiem. Było zagrożenie życia, kilka operacji, wyłonienie stomi, usunięcie stomi itd. Oczywiście z powodu choroby prawdopodobnie nigdy nie będzie mogła mieć dzieci. Miała około 2 lat spokoju i teraz przy badaniu znowu coś tam wyryli przy prawym jajniku, ona oczywiście strasznie się denerwuje. W najbliższym czasie ma mieć rezonans i prawdopodobnie kolejną operacje. Poprosiła mnie o karty, sprawa wygląda następujaco. Wynik rezonansu: 7 monet, 5 mieczy, IX Sprawiedliwość ..jakoś nie mogłam zatrzymać się na tych kartach i dociągnęłam II Kapłanke, 10 pucharów Widać, że są zmiany, które cały czas powiększają się, rosną i wymagają inwazyjnego rozwiązania. Chociaż 5 mieczy i Sprawiedliwość może pokazywać samo badanie. Sprawiedliwość również pokazuje, że diagnoza będzie prawidłowa i leczenie również. Niestety...hmm Kapłanka i 10 pucharów ..nie wiem czy chodzi o hormony czy raczej sprawy związane z powiększeniem rodziny. Przebieg choroby, ewentualnego leczenia 1. sytuacja obecna - As denarów - coś tam przy jajniku ..nie sądze by chodziło o płód 2. przeszkoda - 7 monet - narastanie tego czegoś 3. świadomość - 5 mieczy - obawy przed badaniem i ewentualnym zabiegiem 4. podświadomość - IX Sprawiedliwość - jak wyżej 5. przeszłość - VI Kochankowie - leczenie hormonalne 6. bliska przyszłość - 8 buław - szybkie działanie 7. nastawienie mojej siostry - XVIII Księżyc - bardzo się boj, nie śpi 8. otoczenie - 2 puchary - bardzo ją wspiera 9. nadzieje, lęki - XV Diabeł - obawia się, że wrócił stan zapalny 10. dalsza przyszłość - As pucharów (10 mieczy, Słońce, Umiarkowanie) - leczenie hormonalne ..nie wiem co oznacza 10 mieczy - narkoza ? dalej widze powrót do zdrowia Rada - giermek buław - ma nie przegapić szansy ?? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Maja 2013 Maestro Napisano 16 Maja 2013 10 mieczy oznacza zabieg, szybkie cięcie, po którym wróci do zdrowia i pełni sil. Cytuj
zakretka23 Napisano 16 Maja 2013 Autor Napisano 16 Maja 2013 7 monet może oznaczać to co powinno być płynne zaczyna się odkładać. Cytuj
Gość Konsuela Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 przeszkoda 7 monet- dluzszy czas oczekiwania na poprawe. Ale ona wyzdrowieje-( 10 mieczy koniec chorowania) i powrot zdrowia do rownowagi- (XIV Uwmiarkowanie) Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Wynik rezonansu: 7 monet, 5 mieczy, IX Sprawiedliwość->Sprawiedliwość myślę, że rezonans pokaże jakieś zmiany, które będą musiały byc leczone farmakologicznie albo operacyjnie w zależności od skuteczności leczenia lekami. Przebieg choroby, ewentualnego leczenia 1. sytuacja obecna - As denarów - as denarów może wskazywać na wykrycie zgrubienia bądź czegoś w obrębie jajników, może to być też forma stanu zapalnego samego jajnika, które również przybiera na karcie formę okrągłego denara. Jest to wykrycie pewnych dolegliwości, o których już wiadomo. 2. przeszkoda - 7 monet - przeszkodą jest przeciągające sie w czasie leczenie, które może być uciążliwe. Trzeba będzie wykazać się cierpliwością. 3. świadomość - 5 mieczy - jest świadomość, że coś dolega siostrze i muszą być podjęte kroki leczenia 4. podświadomość - IX Sprawiedliwość - podświadomie spodziewacie się operacji, więc rozwiązania najpoważniejszego 5. przeszłość - VI Kochankowie - w przeszłości było dość dobre zdrowie po poprzednim leczeniu, siostra jednak mogła odczuwać ciąglą niepewność, mieć obawy, że znów coś zacznie się komplikować zdrowotnie 6. bliska przyszłość - 8 buław - będą podejmowane kroki, badania, chodzenie po lekarzach by poprawić sytuację zdrowotną 7. nastawienie mojej siostry - XVIII Księżyc - nastaiwienie siostry jest dość negatywne, zasiały się w niej obawy i niepokoje oraz niepewność. Nie wie czego może się spodziewać i strach przez to sie potęguje. Przydałoby się wsparcie i dodawanie otuchy, ale jestem niemal pewna, że je ma 8. otoczenie - 2 puchary - właśnie, jest wsparcie i pocieszanie by poprawić samopoczucie siostrze. 9. nadzieje, lęki - XV Diabeł - lęki silne...myśli najczarniejsze, mroczne zwłaszcza w połączeniu z Księżycem rodzącym pesymistyczne mysli...zmagania będą ze strachem i obawami. 10. dalsza przyszłość - As pucharów (10 mieczy, Słońce, Umiarkowanie) as kielichów wskazuje na dostrzeganie u Was szansy oraz siłę siostry by walczyć o zdrowie, zapewne to też zasługa bliskch ( 2kielichów). Po wszelkich badaniach, lekarz zdiagnozuje i wprowadzić formę leczenia (10 mieczy), które będzie przebiegać bardzo pomyślnie (słońce) i zdrowie ureguluje się Z całego rozkładu wynika, że jeśli pomoże leczenie farmakologiczne to nie będzie potrzeby operowania. Jeśli znów okaże się, że to kwestia hormonów to tym bardziej leki i z czasem wyniki będą lepsze Życz siostrze zdrowia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi