Skocz do zawartości

Zagubiony drogi telefon

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie,mojej koleżance zaginął dzisiaj drogi telefon,rano czekając na autobus jeszcze go miała potem przesiadała się z jednego autobusu do drugiego dopiero w pracy zorientowała się,że tel nie ma...

Poprosiła mnie o wróżbę myślę,że ciężko z kart tak odgadnąć co się dzieje z przedmiotem,ale spróbowałam pomoże ktoś mi w interpretacji? Dziewczyna była już na policji i zgłosiła u operatora sieci owy fakt.

Zrobię weryfikację za parę dni może się znajdzie.

1.Gdzie może być tel lub kto go znalazł ?

Rycerz pucharów odwr,8 pucharów,7 monet

W Rycerzu odwróconym znaczenie tej karty mówi,że nie wiadomo kto wróg kto przyjaciel jeżeli ktoś go znalazł może to być osoba złośliwa,podstępna myślę,że to mężczyzna .Druga karta oznacza zmianę miejsca zamieszkania ( czyli tel znajdzie się w nowym miejscu ) i ta karta również mówi,że nie ma powrotu...7 monet to ten ktoś kto go znajdzie wzbogaci się ( tel wart był jakieś 2 tys. zł)

2.Czy zostanie jej zwrócony ?

7 monet,9 buław,2 pucharów

Tu jedynie rozumiem kartę 9 buław,że będzie nieufna i ostrożna na przyszłość,ale nie potrafię odpowiedzieć czy zostanie jej zwrócony...

Proszę o podpowiedzi.

Edytowane przez women32
Napisano

z tego co słyszałam taki telefon można zablokować po numerze imei...

Napisano

A czy jest mozliwosc, ze mogl sie jej jakos wysunac z torebki i gdzies tam w autobusie wpasc?

W kazdym razie wydaje mi sie, ze jezeli bedzie szukac to sie znajdzie. Moze to troche potrwac, ale moze sie telefon znalesc. Dobrze byloby popytac w autobusie czy ewentualnie tam, gdzie wioza potem rzeczy zgubione/zostawione w autobusie.

Podsum HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita... czyli okres niepewnosci, ale tez nieodpuszczania sobie. Jak jej zalezy to niech pyta, szuka, bo mysle, ze jest mozliwosc, zeby ten telefon jeszcze do niej wrocil. Przynajmniej po tych kartach nie jest to calkiem wykluczone.

Napisano

Tel znalazł mały chłopczyk zostawiła lub jej wypadł go na przystanku autobusowym jak się przesiadała.Owy chłopczyk pochodzi ze złośliwej ( niezbyt lubianej rodziny przez moją koleżankę ) z tym wzbogaceniem pewnie chodziło o znaleźne bo dosyć pokaźną sumkę koleżanka zaproponowała pisząc smsy na swój nr.tel.

dziękuje SacraNirvana

Napisano

No to super, ze sie znalazl. Dziekuje za weryfikacje. :)