Skocz do zawartości

uczucia

atka5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o pomoc, jakoś nie mogę sobie poradzić z interpretacją.

Na pytanie Jakie są Pana uczucia do mnie wyszło odwrócone Koło Fortuny potem 9 Kielichów p.p + Umiarkowanie p.p-spełnienie pragnień, wolność - swoboda, zadowolenie, pewne uczucie sympatii i radości ...Chęć zabawy, współpraca, zgoda, towarzystwo, przyjaźń, nawet chęć flirtu ( sex ? ) ....

a na pytanie jak potoczy się dalej znajomość-Moc p.o - 6 Kielichów p.o - 7 Kielichów p.p - Głupiec p.o ...

Czyżby nic? koniec? Proszę o pomoc, jestem bardzo ciekawa jak inni to odczytają.

Napisano

Nie stosuję pozycji odwróconej kart więc zinterpretuje normalnie ;)

Na pytanie Jakie są Pana uczucia do mnie wyszło odwrócone Koło Fortuny potem 9 Kielichów p.p + Umiarkowanie p.p

on sam nie do konca wie, co czuje... tu dobra zabawa, tu fajna rozmowa, ale gdzies jakis foszek z twojej strony, jakies niedogranie - on stara sie to ogarnac na spokojnie. proponowałabym dac mu troszkę czasu.

a na pytanie jak potoczy się dalej znajomość-Moc p.o - 6 Kielichów p.o - 7 Kielichów p.p - Głupiec p.o

jak dla mnioe mozliwe, ze zacznie sie cos dziac miedzy Wami pozytywnego, ale jeszcze nie teraz.

musisz byc zdecydowana a wszystko moze sie udac.

tylko musisz miec oczy szeroko otwarte, bo granica miedzy 'byc anie byc' jest cienka w tym wypadku

• Lubię to! 1
Napisano

Ja mysle, ze na te chwile teraz ogolnie nie ma tu nic sprecyzowanego. Pan obserwuje Wasza znajomosc i na te chwile nie ma wyrobionego zdania. Po prostu patrze, co z tego dalej wyniknie. Ogolnie karty przyszlosciowe najlepsze nie sa, ale mozliwe, ze przedlozyl sie na nie obecny stan postrzegania tej znajomosci przez pana, stad i to wszystko takie mdle... i nijakie.

Z czasem, jezeli cos w Waszej znajomosci znacznie ruszy... warto sprawdzic jeszcze raz.

• Lubię to! 1
Napisano

a jak ma sie ta relacja na chwile obecna?bo gdybajac wedle kart nie znajac syt to było rozstanie chciałabys powrotu ale tu wspomnien czar tylko pozostanie...

Napisano

Na dzień dzisiejszy właśnie ma się nijak! Nigdy nie byliśmy parą ,od taka silna fascynacja.. i to bardziej z jego strony. Widocznie już mu przeszło...

Napisano

Uczuć nie widać , raczej ochota na seks. Relacja będzie kręcić się wokół szukania przyjemności niż poważnego związku.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano

Ja bym powiedziala, ze znajdziesz kogos innego

Napisano

ja uważam, że pan może i chciałby czegoś więcej, ale najbardziej ceni sobie wolność. Sądzę, że może się wydarzyć coś między wami (Seks) i po tym tylko wspomnienia i marzenia Ci pozostaną.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

Nie rozumiem dlaczego interpretowane są pytania o uczucia drugiej osoby, które są niezgodne z regulaminem.

Proszę zapoznać sie z regulaminem działu, ponieważ tego typu pytań w tym dziale nie powinno się zamieszczać.

Pozdrawiam :)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Atko5 z uwagi na złamanie regulaminu w pierwszym pytaniu zinterpretuję tylko drugie, a do pierwszego odniosę się króciutko.

Pan o ktorego pytasz jest aktualnie skupiony na sobie i przyjemnościach życia (9 kielichowy). Odnoszę wrażenie, że dobrze się ma i jeśli nie układało się między Wami to widać Panu to nie przeszkadza.

jak potoczy się dalej znajomość

Moc p.o - 6 Kielichów p.o - 7 Kielichów p.p - Głupiec p.o

nie wiem na jaki okres czasu jest pytanie o jakość relacji, ale widać, że Owy Pan silnie zakotwiczył się w Twych sercu. Będzie czas nostalgii, wspomnień i oglądanie się w przeszłość za tym co było, ale nie wiele może się zadziać. Z czasem otworzysz się na nowe możliwości.

Ps. W Twoim życiu będzie nowy mężczyzna, jeśli tylko otworzysz się na to i zachcesz (Głupiec)... i tego Ci życzę :))

Może nawet wokół Ciebie się jakiś kręci, ale go nie dostrzegasz?

Edytowane przez Daffne