Skocz do zawartości

Czy się odezwie jeszcze dzisiaj do mnie?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Czy się odezwie do mnie jeszcze dzisiaj?

2 puchary diabeł 9 mieczy=umiarkowanie

chyba sie nie odezwie a dlaczego to nie chce wiedziec...

Będę wdzięczna za odpowiedź

Gość Konsuela
Napisano (edytowane)

Chyba jednak sie dzis nie odezwie.

ta 9mieczy i diabel, cos go gryzie,... wyrzuty sumienia?

Edytowane przez Konsuela
Napisano
Witam

chyba sie nie odezwie a dlaczego to nie chce wiedziec...

Będę wdzięczna za odpowiedź

Nie odezwie się - coś go skutecznie przyblokuje - zresztą podsum umiarkowanie zawsze opóźnia działanie

Napisano

Rzeczywiscie z tych kart nie widać kontaktu. Układ ten bardziej jednak pokazuje obsesyjne wręcz myslenie osoby pytającej "czy się odezwie czy się nie odezwie" i takie bycie trochę więźniem własnych myśli. Umiarkowanie podpowiada zeby znaleźć w sobie więcej cierpliwości i spokoju.

Gość Konsuela
Napisano

Tak, karta XIV sugeruje, aby nabrac troche wiecej zdrowego dystansu do sprawy.. ;)

Napisano

Nie odezwie sie niestety . nie dzis.

Napisano

wynik -umiarkowanie- mi zawsze pokazuje "bezruch" ,więc dziś się już nie odezwie

Gość Daffne
Napisano

po tych kartach sądzę, że pojawiają się u Ciebie obsesyjne mysli dotyczące Pana, co nie daje Ci spokoju stąd tez ten rozkład...

Twoje karty nie odpowiedziały na Twoje pytanie...pokazały wyłącznie Twój stan emocjonalny...i wskazały problem...

Zalecam odłożenie kart do czasu, aż uspokoi się Twoje wnętrze....bo i tak nie pokażą tego o co pytasz...

Napisano
No i jak,odezwal sie?

Nie odezwał się wczoraj tzn krótko i oschle dał znać na maila późnym wieczorem, że coś mi tam wgrał na dysku i to wszystko. Ale ja tego nie traktuję jako odezwu, jako normalna rozmowę :)