duo70 Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Witam Czy się odezwie do mnie jeszcze dzisiaj? 2 puchary diabeł 9 mieczy=umiarkowanie chyba sie nie odezwie a dlaczego to nie chce wiedziec... Będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj
Gość Konsuela Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Chyba jednak sie dzis nie odezwie. ta 9mieczy i diabel, cos go gryzie,... wyrzuty sumienia? Edytowane 17 Maja 2013 przez Konsuela Cytuj
Kędry Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Witam Czy się odezwie do mnie jeszcze dzisiaj? 2 puchary diabeł 9 mieczy=umiarkowanie chyba sie nie odezwie a dlaczego to nie chce wiedziec... Będę wdzięczna za odpowiedź Nie odezwie się - coś go skutecznie przyblokuje - zresztą podsum umiarkowanie zawsze opóźnia działanie Cytuj
Dame Tarot Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Rzeczywiscie z tych kart nie widać kontaktu. Układ ten bardziej jednak pokazuje obsesyjne wręcz myslenie osoby pytającej "czy się odezwie czy się nie odezwie" i takie bycie trochę więźniem własnych myśli. Umiarkowanie podpowiada zeby znaleźć w sobie więcej cierpliwości i spokoju. Cytuj
Gość Konsuela Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Tak, karta XIV sugeruje, aby nabrac troche wiecej zdrowego dystansu do sprawy.. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Nie odezwie sie niestety . nie dzis. Cytuj
maja3 Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 wynik -umiarkowanie- mi zawsze pokazuje "bezruch" ,więc dziś się już nie odezwie Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Czy się odezwie do mnie jeszcze dzisiaj? 2 puchary diabeł 9 mieczy=umiarkowanie po tych kartach sądzę, że pojawiają się u Ciebie obsesyjne mysli dotyczące Pana, co nie daje Ci spokoju stąd tez ten rozkład... Twoje karty nie odpowiedziały na Twoje pytanie...pokazały wyłącznie Twój stan emocjonalny...i wskazały problem... Zalecam odłożenie kart do czasu, aż uspokoi się Twoje wnętrze....bo i tak nie pokażą tego o co pytasz... Cytuj
duo70 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 No i jak,odezwal sie? Nie odezwał się wczoraj tzn krótko i oschle dał znać na maila późnym wieczorem, że coś mi tam wgrał na dysku i to wszystko. Ale ja tego nie traktuję jako odezwu, jako normalna rozmowę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi