maja3 Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 witam. Dziś popołudniu X zaproponował spotkanie, potem zadzwonił żeby je odwołać bo rzekomo był już wcześniej umówiony ze swoim znajomym ,że przyjdzie do niego na mecz,ale zapomniał o tym. zadzwonił od razu jak mu się to przypomniało. Zatem moje pytanie brzmi: Czy mówił prawdę ,podając taki powód ? Rycerz buław, Rycerz mieczy, Paź kielichów Myślę że tak. oczywiście temat jest do zweryfikowania. Dziś wieczorem będę wiedziała jak było. Bardzo proszę o pomoc, bo może się mylę i nie widzę tego co powinnam. pozdrawiam Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 ten rycerz mieczy mnie nie przekonuje Cytuj
maja3 Napisano 17 Maja 2013 Autor Napisano 17 Maja 2013 ja tego rycerza mieczy sobie wytłumaczyłam tak, ze on działa szybciej niż pomyśli . Więc tak może było w tym przypadku ,zaproponował spotkanie spontanicznie,zanim sobie przypomniał ze jest już umówiony .Czy taka wersja jest prawdopodobna ,patrząc na te karty ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Maja 2013 Maestro Napisano 17 Maja 2013 Mecz dzis jest na pewno w tv:) Zatem moje pytanie brzmi: Czy mówił prawdę ,podając taki powód ? Rycerz buław, Rycerz mieczy, Paź kielichów suma Kapłanka- tu nie ma kart kłamstwa, ja myślę, że mu się nagle przypomniało, widać dwóch kolegów bawiących , cieszących się jak dziecko (paź kielichów) 1 Cytuj
Trida Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 powód prawdziwy wg mnie sami rycerze - koledzy, paź - zabawa a kielichy to zawsze było takie dal mnie, ze cos płynie i nie wiem, ale skojarzyło mi sie własnie, ze aaa no umawiał sie z nimi ale tak luźno i oooo faktycznie cos gadałem z nimi 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Powiedział prawdę. Ryc mieczy mówi o zapomnieniu czegoś, np. bo sie śpieszył, bo był roztargniony Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) Twój Pan często może mówić coś spontanicznie bez zastanowienia, ale też w rycerzu mieczy widziałabym jego chęć poddenerwowanie gdy próbuje się na niego wpłynąć lub zbyt intesnywnie się go wypytuje. Może się wówczas irytować i zdawkowo udzielać informacji aż mu przejdzie "nerw" . Pan mimo, że czasem może być skąpy w informowaniu - nie kłamał , więc możesz spać spokojnie Edytowane 18 Maja 2013 przez Daffne dopisanie tresci Cytuj
maja3 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 weryfikacja Wieczór spędził na 100% w taki sposób jak mi mówił,więc była to prawda Zakładam że zaproponował spotkanie pod wpływem impulsu,jak pojawiłam się online na FB -a potem sobie przypomniał ,że jest już umówiony. Stąd taka sytuacja. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji. Cytuj
maja3 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Twój Pan często może mówić coś spontanicznie bez zastanowienia, ale też w rycerzu mieczy widziałabym jego chęć poddenerwowanie gdy próbuje się na niego wpłynąć lub zbyt intesnywnie się go wypytuje. Może się wówczas irytować i zdawkowo udzielać informacji aż mu przejdzie "nerw" . Pan mimo, że czasem może być skąpy nie kłamał , więc możesz spać spokojnie To prawda,dlatego teraz już go nie wypytuję nigdy o żadne szczegóły-bo wiem ze dobrze na tym nie wyjdę dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 To prawda,dlatego teraz już go nie wypytuję nigdy o żadne szczegóły-bo wiem ze dobrze na tym nie wyjdę dziękuję i pozdrawiam Dziękuje za weryfikacje słów:). Lepiej nie wypytywać, gdyż naciski na Pana zawsze będą się kończyć jego zamykaniem się w sobie i złością co jeszcze bardziej Ciebie może martwić. Tak więc inna metoda na Pana by się przydała :) Pozdrawiam Cytuj
maja3 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Dziękuje za weryfikacje słów:).Lepiej nie wypytywać, gdyż naciski na Pana zawsze będą się kończyć jego zamykaniem się w sobie i złością co jeszcze bardziej Ciebie może martwić. Tak więc inna metoda na Pana by się przydała :) Pozdrawiam Tak właśnie było z tym jego zamykaniem się , ale mam już nową metodę -im mniej ja się odzywam do niego -tym bardziej on zabiega Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Tak właśnie było z tym jego zamykaniem się , ale mam już nową metodę -im mniej ja się odzywam do niego -tym bardziej on zabiega heh to dobra metoda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi