Skocz do zawartości

Czy mówił prawdę?

maja3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam.

Dziś popołudniu X zaproponował spotkanie, potem zadzwonił żeby je odwołać bo rzekomo był już wcześniej umówiony ze swoim znajomym ,że przyjdzie do niego na mecz,ale zapomniał o tym. zadzwonił od razu jak mu się to przypomniało.

Zatem moje pytanie brzmi: Czy mówił prawdę ,podając taki powód ?

Rycerz buław, Rycerz mieczy, Paź kielichów

Myślę że tak.

oczywiście temat jest do zweryfikowania. Dziś wieczorem będę wiedziała jak było.

Bardzo proszę o pomoc, bo może się mylę i nie widzę tego co powinnam.

pozdrawiam :)

Napisano

ten rycerz mieczy mnie nie przekonuje

Napisano

ja tego rycerza mieczy sobie wytłumaczyłam tak, ze on działa szybciej niż pomyśli . Więc tak może było w tym przypadku ,zaproponował spotkanie spontanicznie,zanim sobie przypomniał ze jest już umówiony .Czy taka wersja jest prawdopodobna ,patrząc na te karty ?

• Maestro
Napisano

Mecz dzis jest na pewno w tv:)

Zatem moje pytanie brzmi: Czy mówił prawdę ,podając taki powód ?

Rycerz buław, Rycerz mieczy, Paź kielichów suma Kapłanka- tu nie ma kart kłamstwa, ja myślę, że mu się nagle przypomniało, widać dwóch kolegów bawiących , cieszących się jak dziecko (paź kielichów)

• Lubię to! 1
Napisano

powód prawdziwy wg mnie :)

sami rycerze - koledzy, paź - zabawa

a kielichy to zawsze było takie dal mnie, ze cos płynie i nie wiem, ale skojarzyło mi sie własnie, ze aaa no umawiał sie z nimi ale tak luźno i oooo faktycznie cos gadałem z nimi ;)

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Powiedział prawdę.

Ryc mieczy mówi o zapomnieniu czegoś, np. bo sie śpieszył, bo był roztargniony

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Twój Pan często może mówić coś spontanicznie bez zastanowienia, ale też w rycerzu mieczy widziałabym jego chęć poddenerwowanie gdy próbuje się na niego wpłynąć lub zbyt intesnywnie się go wypytuje. Może się wówczas irytować i zdawkowo udzielać informacji aż mu przejdzie "nerw" :). Pan mimo, że czasem może być skąpy w informowaniu - nie kłamał , więc możesz spać spokojnie :)

Edytowane przez Daffne
dopisanie tresci
Napisano

weryfikacja

Wieczór spędził na 100% w taki sposób jak mi mówił,więc była to prawda :)

Zakładam że zaproponował spotkanie pod wpływem impulsu,jak pojawiłam się online na FB -a potem sobie przypomniał ,że jest już umówiony. Stąd taka sytuacja.

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji. :bukiet:

Napisano
Twój Pan często może mówić coś spontanicznie bez zastanowienia, ale też w rycerzu mieczy widziałabym jego chęć poddenerwowanie gdy próbuje się na niego wpłynąć lub zbyt intesnywnie się go wypytuje. Może się wówczas irytować i zdawkowo udzielać informacji aż mu przejdzie "nerw" :). Pan mimo, że czasem może być skąpy nie kłamał , więc możesz spać spokojnie :)

To prawda,dlatego teraz już go nie wypytuję nigdy o żadne szczegóły-bo wiem ze dobrze na tym nie wyjdę ;)

dziękuję i pozdrawiam :)

Gość Daffne
Napisano
To prawda,dlatego teraz już go nie wypytuję nigdy o żadne szczegóły-bo wiem ze dobrze na tym nie wyjdę ;)

dziękuję i pozdrawiam :)

Dziękuje za weryfikacje słów:).

Lepiej nie wypytywać, gdyż naciski na Pana zawsze będą się kończyć jego zamykaniem się w sobie i złością co jeszcze bardziej Ciebie może martwić. Tak więc inna metoda na Pana by się przydała ::))

Pozdrawiam :)

Napisano
Dziękuje za weryfikacje słów:).

Lepiej nie wypytywać, gdyż naciski na Pana zawsze będą się kończyć jego zamykaniem się w sobie i złością co jeszcze bardziej Ciebie może martwić. Tak więc inna metoda na Pana by się przydała ::))

Pozdrawiam :)

Tak właśnie było z tym jego zamykaniem się , ale mam już nową metodę -im mniej ja się odzywam do niego -tym bardziej on zabiega :D

Gość Daffne
Napisano
Tak właśnie było z tym jego zamykaniem się , ale mam już nową metodę -im mniej ja się odzywam do niego -tym bardziej on zabiega :D

heh to dobra metoda :okok: