Skocz do zawartości

karty dla koleżanki

Gość stagnacja

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stagnacja
Napisano

Moja koleżanka prosiła mnie o postawienie kart na jej obecny związek, jej sytuacja wygląda tak, że jest z nowym chłopakiem od listopada zeszłego roku i od stycznia z nim zamieszkała ale cośtam chyba jest teraz między nimi nie bardzo bo poprosiła mnie żebym zobaczyła jak wygląda ich relacja

zadałam pytanie jakie są i będą przyszłe relacje z jej aktualnym chłopakiem?

wypadły karty Świat pozycja odwrócona - Śmierć pozycja prosta - Diabeł pozycja odwrócona - Cesarzowa pozycja prosta

wydaje mi sie, że ona teraz tkwi w niewłaściwym dla niej związku albo może ona tak uważa, nie jest to związek idealny, ona chyba weszła w jakiś nieciekawy układ i jest tam jakby zniewolona, uzależniona ale nie wie co z tym zrobić dalej a ten partner chyba może nawet ją zdradzać czy coś w tym stylu ale jakby ostatnie zdanie należy do niej tzn chyba zakończy sie ta relacja w niedługim czasie i to na jej życzenie, może już nie będzie mogła tego wytrzymać albo coś sie wydarzy co spowoduje, że podejmie taką a nie inną decyzje

co myślicie o takiej interpretacji?

Gość Daffne
Napisano

rozkład tylko z kart AW?

proszę na przyszłość o zamieszczanie takich informacji jeśli to nie kłopot. Unikniemy dociekań.

Gość stagnacja
Napisano

tak na razie robie tylko z AW bo dopiero sie przyuczam

Napisano

zadałam pytanie jakie są i będą przyszłe relacje z jej aktualnym chłopakiem?

wypadły karty Świat pozycja odwrócona - Śmierć pozycja prosta - Diabeł pozycja odwrócona - Cesarzowa pozycja prosta

ja osobiscie nie sotsuje pozycji odwróconych, więc standardowo odczytuje karty z pozycji prostej ;) (karty z pozycji prostej na prawde wiele potrafia nam powiedzieć o relacji ;) jak sie przytuczasz to rób na razie tylko prosta i dopiero pozniej wprowadzaj - sukcesywnie - odwrócone). Bo czasami jest tak, ze stosujesz prosta talie i nagle klops - jedna wypadła odwrócona - nooo wtedy to juz 'cos' znaczy ;)

a wracajac do rozkładu:

relacje na chwile obecna sa dobre, ale moze wkrasc sie kłamstwo... Mozliwe, ze cos sie miedzy nimi skonczy ale relacja ja duzo nauczy.

Niech kolezanka uwaza na osoby trzecie.

Ahh i tez na przyszłosc - na lepsze rozeznanie proponuje kłasc np 3 karty na obecna sytuacje i 3 karty na przyszłosc, bedzie łatwiej interpretowac etc :)

Gość stagnacja
Napisano

dziękuje Trida za wszystkie rady :)

nagle klops - jedna wypadła odwrócona - nooo wtedy to juz 'cos' znaczy ;)

właśnie raz mi sie coś takiego już zdarzyło ale przy karmicznym i rzeczywiście to wiele daje do myślenia

no tak ta śmierć i diabeł może sie wkraść jakiś romans, ona chyba też coś przeczuwa z resztą jej chłopak jest dosyć rozwiązły więc raczej na to wygląda

Napisano

Diabel to czesto jakis seksik bez zobowiazan etc ;)

aaa i chetnie sluze rada :D

Gość Konsuela
Napisano

Kolezanka dzieki manipulacjom, nieczystym gierkom, postawi na swoim...albo przynajmniej bedzie probowac..

Napisano

silna toksyka w związku

zdecydowanie lepszy byłby partnerski z calej talii

Napisano

Zwiazek bez przyszlosci... uzalezniajacy, tzw. slepa uliczka, bez nadziei na lepsza przyszlosc. Podsum HB VII Rydwan. Sorry... brac nogi za pas.

Gość stagnacja
Napisano

dzięki za odpowiedzi, ja jej mówiłam żeby lepiej w to nie wchodziła tym bardziej, że to dopiero jej pierwszy związek nawet z numerologii nie wychodzi, że karmiczny ale chciała sie wyrwać z domu no a teraz chyba nie czuje sie z tym dobrze, spróbuje zrobić jeszcze partnerski