kasiulinek87 Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 poklocilismy sie wczoraj, troche po alko bylam, on też. i chcialam isc sobie, a on powiedzial "jak teraz pojdziesz, to wiesz co..." co to za szantaz jakiś... w szoku bylam jak to uslyszalam. ale poszlam oczywiscie sobie i pojechalam do domu. napisalam przed chwilka esa. czy naprawde chce sie rozstac. co odpisze? 10 kieli sąd ostateczny 3 mieczy ze nie, ale ze zawiedziony moim zachowaniem jest. - 3 mieczy albo w tych 3 mieczach odpisze ze chce sie rozstac... Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 napisalam przed chwilka esa. czy naprawde chce sie rozstac. co odpisze? 10 kieli sąd ostateczny 3 mieczy standardowo, ze zalezy mu na tej relacji (10 kiel) ale musi sie zastanowić nad tym, co sie stało, bo nie podobaja mu sie takie zachowania a te zachowania sa coraz czestsze itd (sad) i trzeba sie nad tym zastanowic (3 mieczy). Decyzja raczej podjeta nie zostanie, obawiam sie, ze mozecie wejść w konwersacje, która nie skonczy sie najlepiej. A tak poza tym... Jesli mgoe sie wypoweidziec nt zaistniałej sytuacji: po ile Wy macie lat, ze on stosuje jakies gierki słowne i szantaze? takie rzeczy sie robiło w podstawówce a nie w powaznym zwiazku... To raz a dwa - nie chce nikogo oceniac, ale o uczuciach powinno sie rozmaiwac f2f a nie przez sms... mogłas mu napisac smsa, ze chcesz sie spotkac i porozmawiac o zaistniałej sytuacji OPCJONALNIE moglas zadzwonic... Oj Rybko... Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Co on napisze. Te karty jasno mowia, ze on uwaza, iz doszliscie w Waszej relacji do punktu, gdzie w zasadzie nie ma juz co robic. 10 Kielichow to taki stan, ktory mowi nam o dojsciu tam, gdzie juz konczy sie droga i trzeba rozwazyc, co dalej. Nastepnie masz Sad, zrozumienie sytuacji, potem 3 Mieczy, bolesne zrozumienie tego, ze jest zle, ze tak dalej nie idzie. Takze dla mnie nie sa to moze karty stricte rozstaniowe, ale on na pewno to rozwaza i jest mu w obecnym stanie zle. Nie czuje sie z tym dobrze. 3 Mieczy w tym kontekscie to jak rozpoznanie gangreny i ochota dokonania amputacji trawionego przez nia organu. W jakikolwiek sposob, poprzez oczyszczajaca rozmowe, ale i niewykluczone glebsze zabiegi, typu - koncze (odcinam) to, co zepsute, trawi mnie, niszczy. W podsumie masz XXI Swiat i HB VI Kochankowie. Cuz... rozmowa na pewno... byc moze wlasnie bolesna. Takie totalne oczyszczenie i wylanie zolci w tych 3 Mieczach. Duzo serca trzeba tu wykazac. Nie unosic sie a byc otwartym na sluchanie tego, co on ma do powiedzenia. Sluchac, sluchac, sluchac. Trzymam kciuki, zeby mimo wszystko te 3 Mieczy przynioslo Wam oczyszczenie obecnej sytuacji (nawet, jezeli bolesne) anizeli koniec. Ewentualnie, aby bylo tak, zeby w koncu przynioslo to Wam obojgu ulge. Cytuj
duo70 Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Może odpisać ale nie będzie to zbyt miłe, zakończenie znajomości Cytuj
mlodzia Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Brzydkie karty, pokazują rozstanie niestety......... Pozdrawiam Cytuj
kasiulinek87 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 rozmawialismy przez telefon... troche wylalismy zale, ze nas boli, ze ostatnio wiecej tych klotni bylo niz normalnie... ale powiedzial, ze mu zalezy, ze nie chce mnie starcic. ze chce sie starac o ta relacje itp. Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 mowiłam 10 kielichów jeszcze nigdy nie pokazała mi rozstania a własnie uczucie i chęć walki wszystkiego naj naj naj Kasiulcu zycze Cytuj
kasiulinek87 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 dziekuje kochana :* my po alkoholu bylismy i chyba dlatego taki poziom naszej rozmowy byl, a raczej klotni... wstyd mi... Cytuj
mlodzia Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 3 Miecze na końcu nic dobrego nie pokazuje, oby nie było następnej kłótni....albo następnego rozczarowania w najbliższym czasie, bo te karty nie pokazują zadowolenia. Pozdrawiam. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Czyli tu 3 Mieczy wskazalo na oczyszczenie atmosfery, jak sama piszesz wylalismy zale, ze nas boli. Mowienie wlasnie o tym, co bolesne, nieprzyjemne, ale mowienie o tym jasno. To wlasnie tez jest 3 Mieczy. Bolesne oczyszczenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi