Dirty Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Borykam sie z tą ciezka relacja juz kilka lat,mniej wiecej znam sytacje karmiczna lecz nie do konca. To bardzo ciezki zwiazek potrzebuje idywidualnych wskazowek,jak powinnam nad nim pracowac,by oczysciuc z karmy. Jeśli ktos bedzie zainteresowany udzieleniem mi pomocy napisze w czym rzecz. pozdrawiam Cytuj
ozirys Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 jesli masz ochote pogadac zostawiam mojego maila tam napiszesz dokladnie o co chodzi [email protected] Cytuj
Gość Asvadmadh Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Borykam sie z tą ciezka relacja juz kilka lat, [...] To bardzo ciezki zwiazek potrzebuje idywidualnych wskazowek Czy jesteś w stanie przyjąć, że istnieje proste, uniwersalne i skuteczne lekarstwo na tego typu problemy? I... Czy jesteś w stanie przyjąć, że uzdrowienie tej relacji może oznaczać po prostu jej koniec? Mariusz Cytuj
Dirty Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Na jej koniec chyba nigdy nie byłam gotowa, a tymbardziej teraz kiedy jest nas troje Cytuj
bozena1977 Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 (edytowane) Mnie bardzo w podobnej sprawie pomógł Piotr SPAM może tam dostaniesz pomoc Kontakt do osoby, która została wydalona z forum/ Adam Edytowane 7 Lipca 2013 przez Kobalt60 Cytuj
Gość Asvadmadh Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Skoro nie chcesz kończyć... ;-) Abraham Hicks - Los, przeznaczenie, karma (napisy PL) - YouTube Moim zdaniem odwoływanie się do "karmy", itp. grzebanie w przeszłości jest na ogół bez- by nie powiedzieć kontr- produktywne. Ale jeśli wolisz mozolić się "karmicznie": Lonaphala Sutta: The Salt Crystal Devadaha Sutta: At Devadaha Gdybyś jednak odważyła się na coś więcej... ;-) Karaniya Metta Sutta: Good Will Metta (Mettanisamsa) Sutta: Good Will Koniecznie z poniższym komentarzem! Metta Means Goodwill A terapia dla par... także może okazać się końcem dla danej pary. ;-) Ze smutnego przykładu mojej rodziny - lepiej było zakończyć, gdy było "troje". Skończyło się i tak, gdy było już... "Pięcioro". I o wiele więcej cierpienia... Rozwagi i odwagi życzę! :-) Mariusz Cytuj
Dirty Napisano 5 Listopada 2013 Autor Napisano 5 Listopada 2013 Dziękuję bardzo, mam nadzieję że zainspiruje mnie to co zobaczę i coś zdziałam Cytuj
Gość Nayala Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Witaj, moge Ci polecic osobe, ktora swietnie wrozy,ale takze zajmje sie szczegolowa interpretacja zwiazkow karmicznych. pomaga rowniez w zastosowaniu rytualow, alby jakos to odciazyc od siebue. ja korzystalamz wrozb, sa niezwykle i zawsze trafne...a to rzadkosc. Nie jest osoba droga. Uwazam,ze warto skorzystacz jejj pomocy... skoro wrozby sa swietne zapewne jej pomoc rytualna o ile bylabys zainteresowana -rowniez. Jest to osoba bardzo rzetelna. jak cos to pisz na priv. Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Karmy za nikogo sie nie odpracuje.Nie do końca wedlug mnei jest tak,że mamy związki karmiczne i niekarmiczne...jesli kogos spotykamy w życiu to zazwyczaj łączy nas jakas karma.Jeśli chodzi o karty to ja też je stawiam.One mogą dac pewne wskazowki. Nie wiem czy rytuały naprawia czyjąs relacje- czyli odrobią czyjeś lekcje. Cytuj
Freeman Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Polecam konkretną osobę! Na dole witryny, do której podaje link, jest filmik przedstawiający wywiad z tą osobą, Panią Elwirą - jasnowidz Edytowane 1 Grudnia 2013 przez zoska1977 link niezgodny z regulaminem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi