Skocz do zawartości

Nowa znajomość, czy spotkanie 'służbowe'?

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Parę dni temu napisał do mnie pewien pan, z prośbą o spotkanie (interesuję się czymś, o czym on chce napisać artykuł) i poprosił mnie o rozmowę na ten temat. Nie znamy się, więc nie wiem, skąd ma takie informacje, ale miło się rozmawiało i jesteśmy umówieni na początek tygodnia. Jestem ciekawa, czy to spotkanie faktycznie jest w celu czysto 'służbowym', że tak to ujmę, czy jednak znajomość się jakoś rozwinie.

Oto rozkład->

8 denarów, rycerz denarów, świat, 10 pucharów->

Na pewno rozmowa będzie pasjonująca i pan faktycznie będzie chciał się czegoś dowiedzieć, a więc ta wiadomość nie była tanim sposobem na podryw, ale mam wrażenie, że coś wyniknie spontanicznie, polubimy się i nie będzie to jednorazowe spotkanie. Nie wiem, w jakim kierunku dalej iść w interpretację, ale wydaje mi się, że poczujemy jakąś taką sympatię do siebie.

• Maestro
Napisano

Dla mnie to znajomość raczej służbowa, można rzec, że długotrwała, ale raczej na odległość..Na pewno będzie miło:)

Napisano

Raczej spotkanie slużbowe ale w bardzo miłej atmosferze , spotkanie w konkretnym celu.

Pozdrawiam

Napisano

Wg mnie zacznie sie sluzbowo z badaniem, co moznaby dalej. 8 Monet i Rycerz Monet to karty tu pracy i spraw sluzbowych. Potem nastepuje otwarcie sie w Swiecie i 10 Kielichow to takie zagladanie: zostanie na tym, co jest czy da sie pojsc dalej?

Podsum z HB to Wisielec i Cesarzowa. Wskazuje na to, ze opcja czegos wiecej bedzie, ale wtedy trzeba byloby zaczac zupelnie inaczej dzialac, wiec przejsc na inna plaszczyzne dzialan.

W kazdym razie z tym startem, z ktorym zaczniecie i z takim stylem kontaktowania sie, pozostaniecie raczej przy sprawach sluzbowych. Jezeli nawet cos zacznie Wam switac, to bez zmiany dotychczasowego stylu Waszej znajomosci utknie wszystko na tym, co jest. ;)

Takze sprawy sluzbowe z opcja... a moze bedzie cos z tego wiecej? Ale opcja to tylko opcja... rozwazanie wewnatrz siebie. Nie znaczy, ze musi cos z tego byc.

Napisano

Weryfikacja: o sprawach sluzbowych ciekawie, ale malo, bylismy bardzo zainteresowani soba wzajemnie i oczywiscie pojawil sie flirt :D uciekly nam 2 tramwaje, a pan mnie nawet przutulil na pozegnanie i wyrazil nadzieje na to, ze jeszcze porozmawiamy :) fajnie, jakby to sie rozwinelo, rzadko kiedy ktos robi na mnie tak dobre wrazenie :)

• Maestro
Napisano
Weryfikacja: o sprawach sluzbowych ciekawie, ale malo, bylismy bardzo zainteresowani soba wzajemnie i oczywiscie pojawil sie flirt :D uciekly nam 2 tramwaje, a pan mnie nawet przutulil na pozegnanie i wyrazil nadzieje na to, ze jeszcze porozmawiamy :) fajnie, jakby to sie rozwinelo, rzadko kiedy ktos robi na mnie tak dobre wrazenie :)

No nieźle, nieźle.....;))))))

Napisano
Jestem ciekawa, czy to spotkanie faktycznie jest w celu czysto 'służbowym', że tak to ujmę, czy jednak znajomość się jakoś rozwinie.

Oto rozkład->

8 denarów, rycerz denarów, świat, 10 pucharów

Spotkanie z poczatku bedzie na poziomie czysto słuzbowym ale przypadniecie sobie do gustu :)

wielkiego romansu i ogromnych uczuć na początku nie bedzie ALE możliwe, ze z czasem zaczniecie się do siebie zbliżać :)

po pierwszym spotkaniu będziecie mieli bardzo pozytywne odczucia w swoją stronę i nastepne spotkanie możliwe, ze nie bezie już tak bardzo służbowe ;)

Napisano

o kurcze juz weryfikacja jest a ja gapa nie zauwazyłam hehe :P ale dobrze wyczułam :D