Geranium Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Parę dni temu napisał do mnie pewien pan, z prośbą o spotkanie (interesuję się czymś, o czym on chce napisać artykuł) i poprosił mnie o rozmowę na ten temat. Nie znamy się, więc nie wiem, skąd ma takie informacje, ale miło się rozmawiało i jesteśmy umówieni na początek tygodnia. Jestem ciekawa, czy to spotkanie faktycznie jest w celu czysto 'służbowym', że tak to ujmę, czy jednak znajomość się jakoś rozwinie. Oto rozkład-> 8 denarów, rycerz denarów, świat, 10 pucharów-> Na pewno rozmowa będzie pasjonująca i pan faktycznie będzie chciał się czegoś dowiedzieć, a więc ta wiadomość nie była tanim sposobem na podryw, ale mam wrażenie, że coś wyniknie spontanicznie, polubimy się i nie będzie to jednorazowe spotkanie. Nie wiem, w jakim kierunku dalej iść w interpretację, ale wydaje mi się, że poczujemy jakąś taką sympatię do siebie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Maja 2013 Maestro Napisano 19 Maja 2013 Dla mnie to znajomość raczej służbowa, można rzec, że długotrwała, ale raczej na odległość..Na pewno będzie miło:) Cytuj
mlodzia Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Raczej spotkanie slużbowe ale w bardzo miłej atmosferze , spotkanie w konkretnym celu. Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Wg mnie zacznie sie sluzbowo z badaniem, co moznaby dalej. 8 Monet i Rycerz Monet to karty tu pracy i spraw sluzbowych. Potem nastepuje otwarcie sie w Swiecie i 10 Kielichow to takie zagladanie: zostanie na tym, co jest czy da sie pojsc dalej? Podsum z HB to Wisielec i Cesarzowa. Wskazuje na to, ze opcja czegos wiecej bedzie, ale wtedy trzeba byloby zaczac zupelnie inaczej dzialac, wiec przejsc na inna plaszczyzne dzialan. W kazdym razie z tym startem, z ktorym zaczniecie i z takim stylem kontaktowania sie, pozostaniecie raczej przy sprawach sluzbowych. Jezeli nawet cos zacznie Wam switac, to bez zmiany dotychczasowego stylu Waszej znajomosci utknie wszystko na tym, co jest. Takze sprawy sluzbowe z opcja... a moze bedzie cos z tego wiecej? Ale opcja to tylko opcja... rozwazanie wewnatrz siebie. Nie znaczy, ze musi cos z tego byc. Cytuj
Geranium Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 Weryfikacja: o sprawach sluzbowych ciekawie, ale malo, bylismy bardzo zainteresowani soba wzajemnie i oczywiscie pojawil sie flirt uciekly nam 2 tramwaje, a pan mnie nawet przutulil na pozegnanie i wyrazil nadzieje na to, ze jeszcze porozmawiamy fajnie, jakby to sie rozwinelo, rzadko kiedy ktos robi na mnie tak dobre wrazenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Maja 2013 Maestro Napisano 20 Maja 2013 Weryfikacja: o sprawach sluzbowych ciekawie, ale malo, bylismy bardzo zainteresowani soba wzajemnie i oczywiscie pojawil sie flirt uciekly nam 2 tramwaje, a pan mnie nawet przutulil na pozegnanie i wyrazil nadzieje na to, ze jeszcze porozmawiamy fajnie, jakby to sie rozwinelo, rzadko kiedy ktos robi na mnie tak dobre wrazenie No nieźle, nieźle.....))))) Cytuj
Trida Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Jestem ciekawa, czy to spotkanie faktycznie jest w celu czysto 'służbowym', że tak to ujmę, czy jednak znajomość się jakoś rozwinie. Oto rozkład-> 8 denarów, rycerz denarów, świat, 10 pucharów Spotkanie z poczatku bedzie na poziomie czysto słuzbowym ale przypadniecie sobie do gustu wielkiego romansu i ogromnych uczuć na początku nie bedzie ALE możliwe, ze z czasem zaczniecie się do siebie zbliżać po pierwszym spotkaniu będziecie mieli bardzo pozytywne odczucia w swoją stronę i nastepne spotkanie możliwe, ze nie bezie już tak bardzo służbowe Cytuj
Trida Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 o kurcze juz weryfikacja jest a ja gapa nie zauwazyłam hehe ale dobrze wyczułam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi