Skocz do zawartości

Czy dostanę pracę?

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W środę mam rozmowę o pracę, wstępnie już rozmawiałam z panią przez telefon, było całkiem sympatycznie, okazało się, że mam dobre podstawy do ubiegania się o nią w związku z poprzednimi zajęciami, które wykonywałam. Spytałam Kart, jak zrealizują się moje oczekiwania w związku z dostaniem tej pracy i tym, jak ogólnie sobie poradzę, jeśli dostanę:

6 denarów, 9 buław, paź mieczy, 10 denarów->

A więc sądzę, że dostanę ją, ale początkowo będzie mi bardzo ciężko, jednak rozsądek i cierpliwość każą mi się nie poddawać, aż w końcu zacznę się tam lepiej czuć i moje finanse też się znacznie poprawią.

Napisano

"jak zrealizują się moje oczekiwania w związku z dostaniem tej pracy i tym, jak ogólnie sobie poradzę, jeśli dostanę"

Uważam, że to dwa oddzielne pytania i nie wiem jak tu interpretowac teraz karty...

jednak spróbuje...Po tych kartach widac ze masz szanse tyle że coś się odwlecze, bedzie jakas pauza i Ty bedziesz musiała wyjasc z inicjatywą dzwonic, przypominac się a poradzisz sobie dobrze. ewentualnie druga opcja skoro podwójne pytanie, 9 kijów i paz mieczy moga mowic o niezbyt fajnej atmosferze w pracy o plotkach i donoszeniu na siebie...

Napisano

Szanse jak widac sa, ale musisz wykazac sie sprytem i konkretnym dzialaniem, aby ja dostac. Podstawy, owszem, masz, ale zdaje mi sie, ze nie jestes jedyna, ktora sie o to miejsce ubiega lub ma na nie nadzieje. Takze przede wszystkim spryt i ostroznosc w dzialaniach.

I zdecydowanie... ;)

Napisano

Dzięki Wam :) Faktycznie trochę źle sformułowałam pytanie, wyszło 2 w jednym, ale pierwotnie miałam zamysł, czy w ogóle ją dostanę :)

Napisano

Chyba wiem, co moze oznaczac paz mieczy, o atmosfere raczej nie

chodzi, bo to nie jest praca z innymi osobami. No chyba, ze jakas dziewczyna z drugiej zmiany, ale przeciez bedziemy sie mijac. Pomyslalam, ze bedzie problem z grafikiem i pogodzeniem ze studiami. Ale zobaczymy ;)

Napisano
Spytałam Kart, jak zrealizują się moje oczekiwania w związku z dostaniem tej pracy i tym, jak ogólnie sobie poradzę, jeśli dostanę:

6 denarów, 9 buław, paź mieczy, 10 denarów->

Bedziesz miała troszke inne cozekiwania wobec tej pracy, inne wyobrażenia. 9 buław to takie - przestawianie się w tym rozkladzie moim zdaniem, paź kielichów - zaczynanie od nowa, nauka wszystkiego etc a 10 denarów - zadowolenie z wypłaty ;) czyli wg mnie prace dostaniesz i jak sie w nią wdrązysz to bedzeisz zadowolona :)

aaa i jak dziewczyny wczesniej napisały - czy dostaniesz prace i jak poradzisz powinny być dwa osobne rozklady hehe :)

powodzenia :D

Napisano
Bedziesz miała troszke inne cozekiwania wobec tej pracy, inne wyobrażenia. 9 buław to takie - przestawianie się w tym rozkladzie moim zdaniem, paź kielichów - zaczynanie od nowa, nauka wszystkiego etc a 10 denarów - zadowolenie z wypłaty ;) czyli wg mnie prace dostaniesz i jak sie w nią wdrązysz to bedzeisz zadowolona :)

aaa i jak dziewczyny wczesniej napisały - czy dostaniesz prace i jak poradzisz powinny być dwa osobne rozklady hehe :)

powodzenia :D

To myślisz, że warto zrobić jeszcze raz na oba pytania? Bo ja się jeszcze dość krótko zajmuję tarotem i powtórzyłabym, ale nie jestem pewna, czy tak od razu można, czy jednak zostać przy mojej i Waszej interpretacji? :P

Napisano
To myślisz, że warto zrobić jeszcze raz na oba pytania? Bo ja się jeszcze dość krótko zajmuję tarotem i powtórzyłabym, ale nie jestem pewna, czy tak od razu można, czy jednak zostać przy mojej i Waszej interpretacji? :P

wg mnie mozesz smiało pytac :)

tzn ja na początku, przed połozeniem, wyjaśniłabym dlaczego kładę jeszcze raz i poprosiła o wskazówki etc :)

powiem tak - im wiecej rozkładów / pytań robisz tym lepsza interpretacja i jaśniejsza sytuacja :)

tylko tez nie przesadzajmy ;) wszystko z umiarem ;)

Napisano

Haha, wyciągnęłam 10 buław, wieżę i 4 miecze xD Więc chyba mi to zamazało obraz jeszcze bardziej :( totalnie zaprzeczył on poprzedniemu :<

Napisano

GERANIUM

Na ktore z tych dwuch pytan,wyciagnelas te nowe karty? :)))

Napisano (edytowane)

Na to czy dostane prace, wiem, bez sensu, bo juz poprzedni rozklad na to odpowiedzial. Ale jak ja juz dostane, to tez nie sadze, zebym byla bog wie jak niezadowolona, w koncu podoba mi sie ta opcja. Chyba zostane przy wersji pierwotnej, co radzicie? :) mi rzadko kiedy wychodza konkrety jak walkuje temat :| chyba sie zwyczajnie wstrzymam do srody.

Edytowane przez Geranium
Gość Daffne
Napisano

Wg mnie są spore szasne na otrzymanie tej pracy, giermek mieczy świadczy o intelektualnym sprycie, dzięki któremu możesz zwiększyć swoje szanse. Widać jednak,że po rozmowie będzie troszkę czekania, ale jest spora szansa:)

• 2 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Prace dostalam. Czekac na nic nie musialam, to ja ustalilam, kiedy chce zaczac :) Atmosfera swietna, praca ciekawa, aczkolwiek meczaca, ale jestem pozytywnie wykonczona i wreszcie mam czas tak w pelni zorganizowany jak chcialam. Grafik ustalany jest w miare zgodnie ze mna, wiec raj ja ziemi. Pieniadze to nie kokosy, ale regularna stala praca i przy wiekszej ilosci h moge wyciagnac satysfakcjonujaca sume. Plussem sa takze tygodniowki, ktore moge brac jesli chce. Jestem mega zadowolona :)

Gość Daffne
Napisano

hehe :jupi:

ostatnio coś te prace się odnajdują z łatwością :D

gratuluje :haha:

Napisano

Dziekuje :))) pewnie jeszcze te 9 bulaw zdazy dac mi w kosc, ale poki co jestem pozytywnie zmeczona :)