Skocz do zawartości

Propozycja...

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znajomy cosik chce mi zaproponowac. Ma odpisac, ale zadalam pytanie czego dotyczy ta propozycja. Oczywiscie zweryfikuje.

VI Kochankowie, 9 Monet, 2 Bulaw ---> V Papiez; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Nie wiem, jakas wspolpraca moze. Pytanie, na jakim polu. Hmm... Moze cos z ezoteryka.

Napisano

Propozycja jakiejś współpracy, pomocy ,może związanej z zarobkowaniem.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Mlodzia... Rzeczywiscie propozycja zwiazana z zarobkowaniem.

Moje pytania:

Na ile uczcziwa jest ta propozycja?

2 Kielichow, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> V Papiez; HB II Kaplanka

No sama nie wiem. W zasadzie kart nieuczciwosci chyba tu nie ma. Rycerz Bulaw troche taki narwany, ale tu moze pokazywac zaangazowanie w to. Ewentualnie pan wyszedl tu jako facet chcacy zlapac jak najwiecej srok na raz za ogon.

Co konkretnie moze mi przyniesc zaangazowanie sie w ta oferte?

8 Bulaw, 4 Monet, 5 Bulaw ---> V Papiez; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

W zasadzie widac tu duzo mojego zaangazowania a efekty takie sobie (?). Pewne ramy, ktore moge osiagnac i dalej blok, wiec szalu by nie bylo.

Na ile warto sie w to angazowac?

As Monet, XVII Gwiazda, 6 Monet ---> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie

Tu by wychodzilo, ze warto to rozwazyc. Hmm...

Moze ktos na to rzucic jeszcze okiem?

Napisano

Warto wziąć pod uwagę tę propozycję - jest uczciwa, a efekty będą adekwatne do włożonego wysiłku (sprawiedliwość).

Możesz zaproponować okres próbny, a potem zobaczysz czy wchodzić w to głębiej, czy się wycofać.

Napisano

Dzieki Kedry. :)

Podalam moj adres e-mail i mam sie dowiedziec wiecej szczegolow. Takze jestem otwarta na to. Zobaczymy, jak i co to jest. Nie odrzucam na pewno bez rozwazenia...

Napisano

Warto się w to zaangażować, bo widać tu realne korzyści finansowe tylko tak jak pisze Kędry nie będą to łatwe pieniądze, wszystko będzie zależeć od wysiłku jaki w to włożysz. Oferta jest uczciwa.

Pozdrawiam

Gość Daffne
Napisano

Propozycja związana z wykorzystywaniem zdolności Twoich (9 monet), (Gwiazda) oraz dużej wiedzy jaką posiadasz (kapłan). Może to być forma współpracy, stworzenia teamu (kapłan) zdolnych osób (9 monet) co najmniej dwóch (2 buław). Propozycja wg kart dotyczy ezoteryki.

są szczere chęci płynące z serducha (2 kielichów), Pan po prostu dostrzega w Tobie spory potencjał (Królowa kielichów) i wiedzę (kapłanka). Nie ma tu kart złych intencji, co prawda propozycja mogła być powiedziana w dość spontaniczny sposób (rycerz buław), ale jest uczciwa.

mogą pojawić się dodatkowe korzyści finansowe, jednak nie będą one wielkie. Także przyjemność z pożytecznego wykorzystywania swej energii.

jak widać, warto :)) jest szasna (as monet),ktora może Tobie przynieść rozwój jasnowidzenia, intuicji poprzez cwiczenia. same pozytywne karty :)

Napisano
Dziekuje Mlodzia... Rzeczywiscie propozycja zwiazana z zarobkowaniem.

Moje pytania:

No sama nie wiem. W zasadzie kart nieuczciwosci chyba tu nie ma. Rycerz Bulaw troche taki narwany, ale tu moze pokazywac zaangazowanie w to. Ewentualnie pan wyszedl tu jako facet chcacy zlapac jak najwiecej srok na raz za ogon.

W zasadzie widac tu duzo mojego zaangazowania a efekty takie sobie (?). Pewne ramy, ktore moge osiagnac i dalej blok, wiec szalu by nie bylo.

Tu by wychodzilo, ze warto to rozwazyc. Hmm...

Moze ktos na to rzucic jeszcze okiem?

Ja jak zwykle nic nowego nie dopiszę do Twojej interpretacji bo odczytywałabym karty podobnie. Jednak wydaję mi się że faktycznie ta opcja kusi taką nowa drogą, nową przygoda i karty mówia aby próbować. Ja ostatnio sama przeżwam koszmar szukania pracy i jak pytam o daną oferte to karty mówią ze nic z tego ale też zawsze podpowiadają żeby próbować właśnie w postaci asa monet lub asa buław.

• Maestro
Napisano

Kochankowie, 9 Monet, 2 Bulaw ---> V Papiez; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

pan się faktycznie zastanawia nad współpracą z Toba i to taką na dłużej, propozycja wygląda na uczciwą

wg mnie jest ok, widać, że on narwany, a Ty raczej nie do końca pewna

na pewno będzie jakas spora wymiana kontaktów,ale w sobie znanym otoczeniu, czyli możliwe, że przez net, mogą pojawić się pewne spięcia, lekkie nieporozumienia

ja myslę, że możesz dac sobie szansę, żeby w to wejść, ale weź pod uwagę, żeby nie wkręcić się w to za bardzo, innymi słowy dawaj tyle z siebie ile będziesz otrzymywała,traktuj siebie sprawiedliwie

Napisano

To prawda ze nic wiecej nie mozna tu dodac.

Moja intuicja jednak mowi,ze wewnetrznie juz sie zdecydowalas,

szczesciarzem jest ten,ktory dostaje(nawt nie za duze)pieniazki

za to ,ze robi to co kochaVI,dobrze zna 9 denarow a do tego

jego wiedza jest szanowana i docenianaV.Ciekawa jestem czy to przypadkiem

nie bedzie jakas forma nauczania? :))

Nie jestem profi ale wydaje mi sie ze propozycja jest uczciwa.

Powodzenia:icon_smile2:

Napisano
To prawda ze nic wiecej nie mozna tu dodac.

Moja intuicja jednak mowi,ze wewnetrznie juz sie zdecydowalas,

szczesciarzem jest ten,ktory dostaje(nawt nie za duze)pieniazki

za to ,ze robi to co kochaVI,dobrze zna 9 denarow a do tego

jego wiedza jest szanowana i docenianaV.Ciekawa jestem czy to przypadkiem

nie bedzie jakas forma nauczania? :))

Nie jestem profi ale wydaje mi sie ze propozycja jest uczciwa.

Powodzenia:icon_smile2:

bardzo ładna interpretacja... też bym tak powiedziała...

i faktycznie kojarzy się z przekazywaniem wiedzy... z jakimiś naukami...

jeżeli nawet karty pokazują jakieś bloki, to są one teraz... a nie wiadomo czy będą jeżeli zaczniesz to "coś" wykonywać...

• 2 miesiące temu...
Napisano
Znajomy cosik chce mi zaproponowac. Ma odpisac, ale zadalam pytanie czego dotyczy ta propozycja. Oczywiscie zweryfikuje.

VI Kochankowie, 9 Monet, 2 Bulaw ---> V Papiez; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Nie wiem, jakas wspolpraca moze. Pytanie, na jakim polu. Hmm... Moze cos z ezoteryka.

Weryfikuje

Tu ze wspolpracy nic nie wyszlo. Chodzilo o jakas firme dzialajaca na zasadach piramidki. Takie cos mnie nie interesuje. Takze w to nie weszlam

Dziekuje wszystkim pieknie za pomoc w inepretacji :bukiet: