SacralNirvana Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Znajomy cosik chce mi zaproponowac. Ma odpisac, ale zadalam pytanie czego dotyczy ta propozycja. Oczywiscie zweryfikuje. VI Kochankowie, 9 Monet, 2 Bulaw ---> V Papiez; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Nie wiem, jakas wspolpraca moze. Pytanie, na jakim polu. Hmm... Moze cos z ezoteryka. Cytuj
mlodzia Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Propozycja jakiejś współpracy, pomocy ,może związanej z zarobkowaniem. Pozdrawiam 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 Dziekuje Mlodzia... Rzeczywiscie propozycja zwiazana z zarobkowaniem. Moje pytania: Na ile uczcziwa jest ta propozycja? 2 Kielichow, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> V Papiez; HB II Kaplanka No sama nie wiem. W zasadzie kart nieuczciwosci chyba tu nie ma. Rycerz Bulaw troche taki narwany, ale tu moze pokazywac zaangazowanie w to. Ewentualnie pan wyszedl tu jako facet chcacy zlapac jak najwiecej srok na raz za ogon. Co konkretnie moze mi przyniesc zaangazowanie sie w ta oferte? 8 Bulaw, 4 Monet, 5 Bulaw ---> V Papiez; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez W zasadzie widac tu duzo mojego zaangazowania a efekty takie sobie (?). Pewne ramy, ktore moge osiagnac i dalej blok, wiec szalu by nie bylo. Na ile warto sie w to angazowac? As Monet, XVII Gwiazda, 6 Monet ---> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie Tu by wychodzilo, ze warto to rozwazyc. Hmm... Moze ktos na to rzucic jeszcze okiem? Cytuj
Kędry Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Warto wziąć pod uwagę tę propozycję - jest uczciwa, a efekty będą adekwatne do włożonego wysiłku (sprawiedliwość). Możesz zaproponować okres próbny, a potem zobaczysz czy wchodzić w to głębiej, czy się wycofać. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 Dzieki Kedry. Podalam moj adres e-mail i mam sie dowiedziec wiecej szczegolow. Takze jestem otwarta na to. Zobaczymy, jak i co to jest. Nie odrzucam na pewno bez rozwazenia... Cytuj
mlodzia Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Warto się w to zaangażować, bo widać tu realne korzyści finansowe tylko tak jak pisze Kędry nie będą to łatwe pieniądze, wszystko będzie zależeć od wysiłku jaki w to włożysz. Oferta jest uczciwa. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Propozycja związana z wykorzystywaniem zdolności Twoich (9 monet), (Gwiazda) oraz dużej wiedzy jaką posiadasz (kapłan). Może to być forma współpracy, stworzenia teamu (kapłan) zdolnych osób (9 monet) co najmniej dwóch (2 buław). Propozycja wg kart dotyczy ezoteryki. Na ile uczcziwa jest ta propozycja? 2 Kielichow, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> V Papiez; HB II Kaplanka są szczere chęci płynące z serducha (2 kielichów), Pan po prostu dostrzega w Tobie spory potencjał (Królowa kielichów) i wiedzę (kapłanka). Nie ma tu kart złych intencji, co prawda propozycja mogła być powiedziana w dość spontaniczny sposób (rycerz buław), ale jest uczciwa. Co konkretnie moze mi przyniesc zaangazowanie sie w ta oferte? 8 Bulaw, 4 Monet, 5 Bulaw ---> V Papiez; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez mogą pojawić się dodatkowe korzyści finansowe, jednak nie będą one wielkie. Także przyjemność z pożytecznego wykorzystywania swej energii. Na ile warto sie w to angazowac? As Monet, XVII Gwiazda, 6 Monet ---> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie jak widać, warto ) jest szasna (as monet),ktora może Tobie przynieść rozwój jasnowidzenia, intuicji poprzez cwiczenia. same pozytywne karty Cytuj
LasMeninas Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Dziekuje Mlodzia... Rzeczywiscie propozycja zwiazana z zarobkowaniem. Moje pytania: Na ile uczcziwa jest ta propozycja? 2 Kielichow, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> V Papiez; HB II Kaplanka No sama nie wiem. W zasadzie kart nieuczciwosci chyba tu nie ma. Rycerz Bulaw troche taki narwany, ale tu moze pokazywac zaangazowanie w to. Ewentualnie pan wyszedl tu jako facet chcacy zlapac jak najwiecej srok na raz za ogon. Co konkretnie moze mi przyniesc zaangazowanie sie w ta oferte? 8 Bulaw, 4 Monet, 5 Bulaw ---> V Papiez; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez W zasadzie widac tu duzo mojego zaangazowania a efekty takie sobie (?). Pewne ramy, ktore moge osiagnac i dalej blok, wiec szalu by nie bylo. Na ile warto sie w to angazowac? As Monet, XVII Gwiazda, 6 Monet ---> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie Tu by wychodzilo, ze warto to rozwazyc. Hmm... Moze ktos na to rzucic jeszcze okiem? Ja jak zwykle nic nowego nie dopiszę do Twojej interpretacji bo odczytywałabym karty podobnie. Jednak wydaję mi się że faktycznie ta opcja kusi taką nowa drogą, nową przygoda i karty mówia aby próbować. Ja ostatnio sama przeżwam koszmar szukania pracy i jak pytam o daną oferte to karty mówią ze nic z tego ale też zawsze podpowiadają żeby próbować właśnie w postaci asa monet lub asa buław. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Maja 2013 Maestro Napisano 19 Maja 2013 Kochankowie, 9 Monet, 2 Bulaw ---> V Papiez; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc pan się faktycznie zastanawia nad współpracą z Toba i to taką na dłużej, propozycja wygląda na uczciwą Na ile uczcziwa jest ta propozycja? 2 Kielichow, Rycerz Bulaw, Krolowa Kielichow ---> V Papiez; HB II Kaplanka wg mnie jest ok, widać, że on narwany, a Ty raczej nie do końca pewna Co konkretnie moze mi przyniesc zaangazowanie sie w ta oferte? 8 Bulaw, 4 Monet, 5 Bulaw ---> V Papiez; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez na pewno będzie jakas spora wymiana kontaktów,ale w sobie znanym otoczeniu, czyli możliwe, że przez net, mogą pojawić się pewne spięcia, lekkie nieporozumienia Na ile warto sie w to angazowac? As Monet, XVII Gwiazda, 6 Monet ---> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie ja myslę, że możesz dac sobie szansę, żeby w to wejść, ale weź pod uwagę, żeby nie wkręcić się w to za bardzo, innymi słowy dawaj tyle z siebie ile będziesz otrzymywała,traktuj siebie sprawiedliwie Cytuj
slawa Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 To prawda ze nic wiecej nie mozna tu dodac. Moja intuicja jednak mowi,ze wewnetrznie juz sie zdecydowalas, szczesciarzem jest ten,ktory dostaje(nawt nie za duze)pieniazki za to ,ze robi to co kochaVI,dobrze zna 9 denarow a do tego jego wiedza jest szanowana i docenianaV.Ciekawa jestem czy to przypadkiem nie bedzie jakas forma nauczania? ) Nie jestem profi ale wydaje mi sie ze propozycja jest uczciwa. Powodzenia:icon_smile2: Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 To prawda ze nic wiecej nie mozna tu dodac.Moja intuicja jednak mowi,ze wewnetrznie juz sie zdecydowalas, szczesciarzem jest ten,ktory dostaje(nawt nie za duze)pieniazki za to ,ze robi to co kochaVI,dobrze zna 9 denarow a do tego jego wiedza jest szanowana i docenianaV.Ciekawa jestem czy to przypadkiem nie bedzie jakas forma nauczania? ) Nie jestem profi ale wydaje mi sie ze propozycja jest uczciwa. Powodzenia:icon_smile2: bardzo ładna interpretacja... też bym tak powiedziała... i faktycznie kojarzy się z przekazywaniem wiedzy... z jakimiś naukami... jeżeli nawet karty pokazują jakieś bloki, to są one teraz... a nie wiadomo czy będą jeżeli zaczniesz to "coś" wykonywać... Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 Znajomy cosik chce mi zaproponowac. Ma odpisac, ale zadalam pytanie czego dotyczy ta propozycja. Oczywiscie zweryfikuje. VI Kochankowie, 9 Monet, 2 Bulaw ---> V Papiez; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Nie wiem, jakas wspolpraca moze. Pytanie, na jakim polu. Hmm... Moze cos z ezoteryka. Weryfikuje Tu ze wspolpracy nic nie wyszlo. Chodzilo o jakas firme dzialajaca na zasadach piramidki. Takie cos mnie nie interesuje. Takze w to nie weszlam Dziekuje wszystkim pieknie za pomoc w inepretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi