Skocz do zawartości

jakie kroki podejmie pan wobec mnie do końca maja?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Obecnie między nami blokada. Pan czuje się zraniony. Obie strony unoszą się dumą.

Jakie kroki podejmie pan wobec mnie do końca maja?

5 MONET 3 MIECZY 6 BUŁAW KRÓLOWA PUCHARÓW 3 PUCHARY=PAPIEŻ

Nie wygląda to różowo. Na razie widać wycofanie, zranione uczucia ale w tej 6 buław widać chyba pokonanie trudności i na końcu widać radość, moje zadowolenie. Czyli, że jednak zrobi jakiś ruch w moją stronę.

Będę wdzięczna za pomoc

pozdrawiam

Napisano

Pan raczej nie podejmie żadnych kroków ale albo ty albo ktoś z waszego otoczenia doprowadzi do zgody.

Pozdrawiam

Gość Daffne
Napisano

zgadzam się z interpretacją młodzi.

Aktualnie relacje nie wyglądają tak jakbyś sobie tego życzyła (5 monet) co sprawia przykrość ( 3 mieczy), jednakże albo znajoma życzliwa kobieta doprowadzi do Waszej pojednania w dobrej wierze w typie Królowej kielichów, albo sama możesz zmienić swoje podejście z powodu obaw o inną kobietę? Nie wiem co na ile możliwe, warto się zastanowić. Jeśli zależy Ci wyciągnij dłoń.

Napisano
zgadzam się z interpretacją młodzi.

Aktualnie relacje nie wyglądają tak jakbyś sobie tego życzyła (5 monet) co sprawia przykrość ( 3 mieczy), jednakże albo znajoma życzliwa kobieta doprowadzi do Waszej pojednania w dobrej wierze w typie Królowej kielichów, albo sama możesz zmienić swoje podejście z powodu obaw o inną kobietę? Nie wiem co na ile możliwe, warto się zastanowić. Jeśli zależy Ci wyciągnij dłoń.

wspólnych znajomych to my nie mamy. Bardziej prawdopodobna jest druga wersja, że z obawy o inną kobietę, zmienię podejście. Ja zawsze wychodzę w królowej kielichów.

Dziękuję za pomoc

Napisano

Tez bym powiedziala, ze ktos zyczliwy wam pomoze. Albo Ty zmienisz nastawienie i bedziesz ponad tym i doprowadzisz do pojednania

Gość ANEZ
Napisano

Pan nie zrobi ruchu w Twoją stronę, będzie czekał na Twój ruch.