Maestro Inez2503 Napisano 19 Maja 2013 Maestro Napisano 19 Maja 2013 Zmodyfikowałam pytania, bo pytam o siebie:) 1. Jak widzę samą siebie? 7 denarów Paź Mieczy suma Mag, suma HB Rydwan- cierpliwa, wytrwała w dążeniu do celu, z młodym,dociekliwym umysłem 2. Jak inni widzą mnie?As Kielichów Świat suma Koło/Mag, suma HB Cesarz/Głupiec - wrażliwa, otwarta na ludzi, z duzymi możliwościami, mająca właściwie wszystko 3. Jak ja chciałabym być postrzegana przez innych? 4 buław Królowa Mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Cesarz - wesoła, radosna, z drugiej strony stanowcza,towarzyska, ale wymagająca od innych, sceptyczna, inteligentna 4. Moje wewnętrzne Ja. Jakie jest moje prawdziwe oblicze?:chytry_na: 5 buław 9 denarów suma Kapłanka, HB Umiarkowanie/Kapłan narwana:lol:, zabiegana, szalona, ale i niezależna, mająca własne zdanie i własne cele,chaotyczna 5. Co powinno się dostrzec we mnie zanim wyrobi się opinię o mnie? 2 kielichów As buław 8 mieczy suma Świat/Cesarzowa, HB Sprawiedliwość/Kapłanka - że jestem ciepła i serdeczna, uczuciowa, z potencjałem, jednocześnie nieśmiała i nieco zalękniona 6. Rezultat spójności postrzegania przeze mnie samej siebie w porównaniu z innymi i prawdziwym moim Ja? Król Buław 10 mieczy 2 mieczy suma Śmierć/Cesarz HB Wisielec/Cesarzowa chyba jednak nie do końca jestem postrzegana tak jak powinnam, w 2 mieczy widzę niedostrzeganie pewnych cech charakteru Cytuj
Kędry Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 1. Jak widzę samą siebie? 7 denarów Paź Mieczy suma Mag, suma HB Rydwan- Postrzegasz siebie jako wytrwałą, chłonną wiedzy osobę, która jest przy tym i kreatywna i energiczna. 2. Jak inni widzą mnie?As Kielichów Świat suma Koło/Mag, suma HB Cesarz/Głupiec - wrażliwa, otwarta na innych - umiejąca się znaleźć w każdej sytuacji - twardo stąpająca po ziemi, kiedy trzeba spontaniczna i żywiołowa. 3. Jak ja chciałabym być postrzegana przez innych? 4 buław Królowa Mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Cesarz - osoba poukładana, która ma swoje miejsce na ziemi, inteligentna, z iskierką takie diabełka w oku, kierująca się sercem i rozumem. 4. Moje wewnętrzne Ja. Jakie jest moje prawdziwe oblicze? 5 buław 9 denarów suma Kapłanka, HB Umiarkowanie/Kapłan Ja tu widzę Cię w AW Rydwan- 5 buław+ cesarzowa (9 den) - bardzo ładna kompozycja jeśli chodzi o osobowość- potrafisz zawalczyć o swoje gdy trzeba, potrafisz też dzielić się swoimi zdobyczami. Ponadto intuicja, zasady i równowaga wewnętrzna ładnie dopełniają Cię wewnętrznie 5. Co powinno się dostrzec we mnie zanim wyrobi się opinię o mnie? 2 kielichów As buław 8 mieczy suma Świat/Cesarzowa, HB Sprawiedliwość/Kapłanka - uczuciowość, energię, inteligencję, niezależność - takie trochę chodzenie swoimi drogami- ale otwartość no i przede wszystkim KOBIETĘ w pełnym tego słowa znaczeniu. 6. Rezultat spójności postrzegania przeze mnie samej siebie w porównaniu z innymi i prawdziwym moim Ja? Król Buław 10 mieczy 2 mieczy suma Śmierć/Cesarz HB Wisielec/Cesarzowa Jesteś bardziej energiczna, niż inni Cię postrzegają, potrafisz dokonywać wyborów, głęboko przy tym wchodząc w swoje wnętrze, posiadasz też cechy przywódcze, które ładnie harmonizujesz z energią cesarzowej, na wiele sytuacji potrafisz potrafisz popatrzeć z innej perspektywy, nigdzie się przy tym nie śpiesząc Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 1. Jak widzę samą siebie? 7 denarów Paź Mieczy suma Mag, suma HB Rydwan - jako cierpliwą starającą się pozytywnie myśleć kobietę, potrafiącą zawalczyć o swoje marzenia, które dodają siły i woli walki zwłaszcza gdy widać na horyzoncie postępy. Jesteś osoby strategiczną, która planuje istotne sprawy w swoim życiu, potrafi koncertować umysł na tym co ważne by osiągnąć swoje cele (rydwan) nie rozpraszając się na detale za bardzo. Wiesz też, że bywasz kłótliwa (giermek mieczy), głównie wtedy gdy staje Ci coś lub ktoś na drodze ku realizacji zamierzeń (mag) 2. Jak inni widzą mnie? As Kielichów Świat suma Koło/Mag, suma HB Cesarz/Głupiec - inni dostrzegają Twoje dobre serce, ktore często "nosisz na dłoni", wiedzą, że można na Ciebie liczyć bo umiesz dać wsparcie, pocieszyć czy szepnąć dobre słowo, które potrafi wiele zdziałać i postawić kogoś na nogi . Dodajesz wiary w siebie, siły oraz większej pewności siebie tym,którzy tego potrzebują. Wskazujesz też drogę...jeśli jest taka potrzeba (koło fortuny) (Mag). Znająca się na rzeczy kobitka, która posiada sporą wiedzę,jaką wykorzytuje dla dobra innych i z korzyścią dla siebie 3. Jak ja chciałabym być postrzegana przez innych? 4 buław Królowa Mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Cesarz chciałabyś być postrzegana jako jeszcze bardziej żywiołowa w sensie skutecznego działania, silniejsza psychicznie i taka twarda sztuka, która jak sobie coś postanowi to z ogromną determinacją to chciałaby realizować skutecznie (4 buław) (Królowa mieczy) (diabeł), ale nie poprzez drogę po trupach...a z dobrą intencją bycia szczęśliwą dzięki skutecznej walce o siebie. 4. Moje wewnętrzne Ja. Jakie jest moje prawdziwe oblicze? 5 buław 9 denarów suma Kapłanka, HB Umiarkowanie/Kapłan jeszcze troszkę Twoje wewnętrzne Ja ma chaos...zapewne czujesz sporą dawkę energii do działania, ale energia ta jeszcze jest wstrzymywana co powoduje że kumuluje się wszystko w Tobie czekając na dobry czas dla Ciebie (9 monet) by uzewnętrznic to działaniem. Jesteś mądra, potrafisz czekać bo wiesz, że co nagle to czasem po diable i można w ten sposób zbyt wiele stracić,rozsądek sprawia, że te skumulowane emocje okiełznujesz, a ktore na pewno ujawnią się w odpowiednim czasie 5. Co powinno się dostrzec we mnie zanim wyrobi się opinię o mnie? 2 kielichów As buław 8 mieczy suma Świat/Cesarzowa, HB Sprawiedliwość/Kapłanka przede wszystkim Twoje dobre serce oraz czyste intencje, generalnie nawet jesli sprawisz komuś przykrość to będzie to niechcący bo z reguły masz dobre zamiary. Nie zawsze to jednak inni dostrzegają gdyż nie zawsze mają taką możliwość z powodu powierzchownej znajomości Ciebie np. przez neta. Wierna przyjaciółka potrafi być z Ciebie, taka na dobre i na złe 6. Rezultat spójności postrzegania przeze mnie samej siebie w porównaniu z innymi i prawdziwym moim Ja? Król Buław 10 mieczy 2 mieczy suma Śmierć/Cesarz HB Wisielec/Cesarzowa troszkę jest niespokójności pomiędzy tym jak chciałabyś widzieć siebie, a jaką osóbką jesteś zgodnie z wskazaniem Twego wewnętrznego ja.Pragniesz być silna, twarda bo wiesz, że to potrzebne w życiu by ułatwić tym sobie drogę do spełnienia uczuciowego, jednakże należy także pamiętać, że twadrość charakteru może nie iść w parze z wrażliwym wnętrzem,delikatnością. Troszkę to czasem moe budzić konflikt wewnętrzny w Tobie, chociaż...ma to swój urok...bycie wrażliwą silną kobietą czego Ci życzę ) Cytuj
Trida Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 1. Jak widzę samą siebie? 7 denarów Paź Mieczy suma Mag, suma HB Rydwan- w ruchu, z tysiacem pomysłow na minute, ambitna, inteligentna, odpowiedzialna, cierpliwa, wytrwała, sumienna 2. Jak inni widzą mnie?As Kielichów Świat suma Koło/Mag, suma HB Cesarz/Głupiec -ambitna, z wieloma pomysłami, otwarta na ludzi, ciepła 3. Jak ja chciałabym być postrzegana przez innych? 4 buław Królowa Mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Cesarz - wesoła, z tysiacem pomysłow ale bardziej stanowcza. Że jak cos powiesz to tak ma byc. Troche przebiegła. Ze z Toba nie ma zartów. 4. Moje wewnętrzne Ja. Jakie jest moje prawdziwe oblicze?:chytry_na: 5 buław 9 denarów suma Kapłanka, HB Umiarkowanie/Kapłan wesołe, pracowite, delikatne, opiekuncze, spokojne, pełne wiary w cierpliwosci do innych 5. Co powinno się dostrzec we mnie zanim wyrobi się opinię o mnie? 2 kielichów As buław 8 mieczy suma Świat/Cesarzowa, HB Sprawiedliwość/Kapłanka -Twoje ciepło chec działania, pomocy, empatie, delikatnosc 6. Rezultat spójności postrzegania przeze mnie samej siebie w porównaniu z innymi i prawdziwym moim Ja? Król Buław 10 mieczy 2 mieczy suma Śmierć/Cesarz HB Wisielec/Cesarzowa ludzie dosc szybko Cie szufladkują po jakiejs jednej sytuacji, plotkach... Wydaje mi sie, ze cos moze sie za Tobą 'ciągnąć' (jakas opinia w sensie). 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 1. Jak widzę samą siebie? 7 denarów Paź Mieczy suma Mag, suma HB Rydwan- wiesz bardzo dobrze, że twoją ogromną zaletą jest wytrwałość. Jak masz jakiś cel, to będziesz go konsekwentnie realizować, krok po kroku. I wydaje mi się, że nie bierzesz się za cele, które osiąga się szybko. Ty lubisz dłuuugie wyzwania))) Jesteś też czasami uszczypliwa, ale lubisz to, bawisz się po prostu słowem. Mag mówi o szerokim wachlarzu talentów i wiesz, że czymkolwiek się zainteresujesz, to jak będziesz chcieć to odniesiesz sukces. A Rydwan tutaj przypomina, że czasami niepotrzebnie się irytujesz, jesteś momentami narwana 2. Jak inni widzą mnie? As Kielichów Świat suma Koło/Mag, suma HB Cesarz/Głupiec – bardzo wrażliwą i otwartą na świat, taką która mimo przeciwności losu umie wykorzystać to, co w sobie ma…. 3. Jak ja chciałabym być postrzegana przez innych? 4 buław Królowa Mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Cesarz – jako osoba rodzinna, spełniona w rodzinie, ale jednocześnie stanowcza, z bystrym umysłem, dociekliwym. Chciałabyś też być bardzo seksowna, taka co to umarłego z grobu podniesie i ożywi 4. Moje wewnętrzne Ja. Jakie jest moje prawdziwe oblicze? 5 buław 9 denarów suma Kapłanka, HB Umiarkowanie/Kapłan lubisz rywalizację, ona Cię rozwija. Inni może widzą to negatywnie, ale ty nie. Ty wiesz, że rywalizacja motywuję Cię do zmian, dla mnie to jest pozytywne znaczenie. Osiągasz wtedy największe sukcesy, zbierasz plony. Przy tym kierujesz się intuicją, rozsądkiem i masz w sobie taką stateczność. 5. Co powinno się dostrzec we mnie zanim wyrobi się opinię o mnie? 2 kielichów As buław 8 mieczy suma Świat/Cesarzowa, HB Sprawiedliwość/Kapłanka – powiedziałabym, że możesz wiele z siebie dać, bo masz bardzo dużo energii, jesteś zorganizowana i potrafisz sobie z wieloma sytuacjami poradzić. Jedyny problem to tylko twój chwilowy pesymizm, który czasami Cię dopada…. 6. Rezultat spójności postrzegania przeze mnie samej siebie w porównaniu z innymi i prawdziwym moim Ja? Król Buław 10 mieczy 2 mieczy suma Śmierć/Cesarz HB Wisielec/Cesarzowa – są tutaj pewne sprzeczności – próbujesz tłumić w sobie niektóre cechy chyba w obawie przed zranieniem. Zupełnie niepotrzebnie, bo człowiek wrażliwy może być jednocześnie silny i wytrzymały. I nie trzeba niczego ukrywać…. Człowiek jest się wtedy, kiedy łączy się w sobie te niespójności… bo tacy jesteśmy…. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 22 Maja 2013 1. Jak widzę samą siebie? 7 denarów Paź Mieczy suma Mag, suma HB Rydwan- wiesz bardzo dobrze, że twoją ogromną zaletą jest wytrwałość. Jak masz jakiś cel, to będziesz go konsekwentnie realizować, krok po kroku. I wydaje mi się, że nie bierzesz się za cele, które osiąga się szybko. Ty lubisz dłuuugie wyzwania))) Jesteś też czasami uszczypliwa, ale lubisz to, bawisz się po prostu słowem. Mag mówi o szerokim wachlarzu talentów i wiesz, że czymkolwiek się zainteresujesz, to jak będziesz chcieć to odniesiesz sukces. A Rydwan tutaj przypomina, że czasami niepotrzebnie się irytujesz, jesteś momentami narwana Narwana bywam, to fakt, szczególnie jak wrócę z pracy i chcę zrobić 100 rzeczy naraz, wtedy domownicy znikają mi z drogi:lol: Wyzwania też lubię)) 3. Jak ja chciałabym być postrzegana przez innych? 4 buław Królowa Mieczy suma Diabeł/Kochankowie HB Cesarz – jako osoba rodzinna, spełniona w rodzinie, ale jednocześnie stanowcza, z bystrym umysłem, dociekliwym. Chciałabyś też być bardzo seksowna, taka co to umarłego z grobu podniesie i ożywi Ostatnie zdanie mnie powaliło:lol: Nie będe udawała skromnej i nie zaprzeczę) 4. Moje wewnętrzne Ja. Jakie jest moje prawdziwe oblicze? 5 buław 9 denarów suma Kapłanka, HB Umiarkowanie/Kapłan lubisz rywalizację, ona Cię rozwija. Inni może widzą to negatywnie, ale ty nie. Ty wiesz, że rywalizacja motywuję Cię do zmian, dla mnie to jest pozytywne znaczenie. Osiągasz wtedy największe sukcesy, zbierasz plony. Przy tym kierujesz się intuicją, rozsądkiem i masz w sobie taką stateczność. Masz rację, lubię rywalizację Dzięki temu wiem, gdzie ew.stoję w miejscu i co powinnam w sobie rozwijac:) 5. Co powinno się dostrzec we mnie zanim wyrobi się opinię o mnie? 2 kielichów As buław 8 mieczy suma Świat/Cesarzowa, HB Sprawiedliwość/Kapłanka – powiedziałabym, że możesz wiele z siebie dać, bo masz bardzo dużo energii, jesteś zorganizowana i potrafisz sobie z wieloma sytuacjami poradzić. Jedyny problem to tylko twój chwilowy pesymizm, który czasami Cię dopada…. Organizacja to jedna z moich zalet, to fakt. Dla przyjaciół jestem w stanie oddać wiele, ale boje się też bycia wykorzystaną, a to niestety jest dziś rzeczą powszechną.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi