duo70 Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Witam ponownie. Poniżej link do tematu, w którym wyszło, że to ja powinnam zrobić ruch na zgodę w kierunku pana. Trochę już przeszliśmy. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/69370-jakie-kroki-podejmie-pan-wobec-mnie-do-onca-maja.html Zadałam pytania, które podpatrzyłam u Madlen (fajnie się złożyło akurat): Jak się potoczy relacja z panem w ciągu 2 miesięcy, jeśli wykonam pierwszy ruch na zgodę? 3 puchary 4 puchary as buław rycerz pucharów=słońce Widać zgodę, nowe działania pana. Nie rozumiem tutaj 4 pucharów. Czyżby po zgodzie doszło znowu do jakiegoś niezadowolenia albo pan będzie jakiś urażony dalej i otwierał się na nowe. Nie umiem tutaj obiektywnie ocenić rozkładu. Jak się potoczy relacja z panem w ciągu 2 miesięcy jeśli nie wykonam ruchu w jego stronę: świat walet buław walet mieczy gwiazda 8 pucharów= świat Będzie oddalenie znowu. Bardzo będę wdzięczna za pomoc. Jeszcze dużo nauki przede mną a na swoich problemach to trudno obiektywnie interpretować. Pozdrawiam Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Jesli wykonasz ruch - Na poczatku bedziecie sie dobrze bawic ale potem zastanowisz sie nad relacja, bo cos bedzie Cie dalej meczyc , jakies znudzenie jakby sie pojawilo, niechec. Ostatecznie jednak, wszystko sie rozjasni i bedzie zgoda miedzy wami oraz dobre relacje. Odnosze wrazenie, ze was zwiazek sie poprawi, pan jakby docenil Twoje staranie, tzn inaczej na Ciebie patrzyl po zobaczeniu, ze zalezy Ci na nim. Ps. Kiedys w rozkladach 4 puchary pokazaly ciaze, a slonce to tez karta ciazowa, wiec dopuszcam tez mozliwosc wlasnie zajscia w ciaze w efekcie tych staran ) Jesli nie wykonasz - rozejdziecie sie Cytuj
duo70 Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 Jesli wykonasz ruch - Na poczatku bedziecie sie dobrze bawic ale potem zastanowisz sie nad relacja, bo cos bedzie Cie dalej meczyc , jakies znudzenie jakby sie pojawilo, niechec. Ostatecznie jednak, wszystko sie rozjasni i bedzie zgoda miedzy wami oraz dobre relacje. Odnosze wrazenie, ze was zwiazek sie poprawi, pan jakby docenil Twoje staranie, tzn inaczej na Ciebie patrzyl po zobaczeniu, ze zalezy Ci na nim. Ps. Kiedys w rozkladach 4 puchary pokazaly ciaze, a slonce to tez karta ciazowa, wiec dopuszcam tez mozliwosc wlasnie zajscia w ciaze w efekcie tych staran ) Jesli nie wykonasz - rozejdziecie sie 4 puchary ciążowe? hmm zobaczymy jak się to ułoży zweryfikuję oczywiście Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 jak się potoczy relacja z panem w ciągu 2 miesięcy, jeśli wykonam pierwszy ruch na zgodę? 3 puchary 4 puchary as buław rycerz pucharów=słońce na początek się dogadacie, ale poźniej będziesz raczej rozczarowana jego zachowaniem.... mi te karty nie kojarzą się ciążowo.... natomiast słońce czasami oznacza brak szczerości.... Jak się potoczy relacja z panem w ciągu 2 miesięcy jeśli nie wykonam ruchu w jego stronę: świat walet buław walet mieczy gwiazda 8 pucharów= świat biorąc pod uwagę świat na początku i w podsumowaniu, to raczej jeśli nie wykonasz ruchu to się nie zejdziecie.... Cytuj
duo70 Napisano 23 Maja 2013 Autor Napisano 23 Maja 2013 jak się potoczy relacja z panem w ciągu 2 miesięcy, jeśli wykonam pierwszy ruch na zgodę?3 puchary 4 puchary as buław rycerz pucharów=słońce na początek się dogadacie, ale poźniej będziesz raczej rozczarowana jego zachowaniem.... mi te karty nie kojarzą się ciążowo.... natomiast słońce czasami oznacza brak szczerości.... Jak się potoczy relacja z panem w ciągu 2 miesięcy jeśli nie wykonam ruchu w jego stronę: świat walet buław walet mieczy gwiazda 8 pucharów= świat biorąc pod uwagę świat na początku i w podsumowaniu, to raczej jeśli nie wykonasz ruchu to się nie zejdziecie.... ehhh i tak źle i tak źle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi