selia Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Sniło mi się że stoę obok grobu dawno usypanego .na którym jest tylko ziemia ciemna szara Stoję obok i tylko patrzę na ten grób . Jak mam to rozumieć,dziwne jest jeszcze to że śni mi sie to już drugi dzień. Prosze o wyjasnienie.Selia Cytuj
OazaSpokoju Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Obawiam się, że ten sen jest za krótki, żeby dało coś się z nim zrobić. Cytuj
selia Napisano 23 Maja 2013 Autor Napisano 23 Maja 2013 dziękuję ale mnie ta interpretacja nie zadawala Cytuj
OazaSpokoju Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 To ujmę to inaczej, sen jest nieregulaminowy, jak nie masz więcej szczegółów to go usuwam. Tytułem wyjaśnienia, jak pójdziesz do lekarza i powiesz "źle się czuję ostatnio" bez opisania reszty objawów, to też ci nie udzieli odpowiedzi. Cytuj
jacekb Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 witaj Grób jako symbol pogrzebania czegoś w Twoim życiu. Jest takie powiedzenie, że przeszłość już nie wróci. Ja uważam, że przeszłość wraca do mnie za każdym razem gdy o niej myślę, tylko wraca jako teraźniejszość i dlatego jej nie rozpoznaję bo inaczej wygląda - tak jak teraźniejszość. Tak samo jest z przyszłością gdy o niej myślę, też ona już jest (tyle że wygląda jak teraźniejszość i też czasami tego nie rozpoznaję). Dla Ciebie: pragniesz by coś wróciło z przeszłośći i tak się stanie (gdyż masz taką moc, każdy ma) lecz to wróci jako teraźniejszość (będzie wyglądać inaczej jak w przeszłości i na to ten sen wskazuję). Przeszłość jako warunki które wtedy istniały jako taka nie istnieje, ale przeszłość powtarza się w obecnych warunkach jeżeli tego sobie życzysz. To twoja gra, twoje życie. a we mnie znowu coś poruszyło strunę filozoficzno- romantyczną ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi