Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sniło mi się że stoę obok grobu dawno usypanego .na którym jest tylko ziemia ciemna szara Stoję obok i tylko patrzę na ten grób . Jak mam to rozumieć,dziwne jest jeszcze to że śni mi sie to już drugi dzień. Prosze o wyjasnienie.Selia

Napisano

Obawiam się, że ten sen jest za krótki, żeby dało coś się z nim zrobić.

Napisano

To ujmę to inaczej, sen jest nieregulaminowy, jak nie masz więcej szczegółów to go usuwam.

Tytułem wyjaśnienia, jak pójdziesz do lekarza i powiesz "źle się czuję ostatnio" bez opisania reszty objawów, to też ci nie udzieli odpowiedzi.

Napisano

witaj

Grób jako symbol pogrzebania czegoś w Twoim życiu.

Jest takie powiedzenie, że przeszłość już nie wróci. Ja uważam, że przeszłość wraca do mnie za każdym razem gdy o niej myślę, tylko wraca jako teraźniejszość i dlatego jej nie rozpoznaję bo inaczej wygląda - tak jak teraźniejszość.

Tak samo jest z przyszłością gdy o niej myślę, też ona już jest (tyle że wygląda jak teraźniejszość i też czasami tego nie rozpoznaję).

Dla Ciebie: pragniesz by coś wróciło z przeszłośći i tak się stanie (gdyż masz taką moc, każdy ma) lecz to wróci jako teraźniejszość (będzie wyglądać inaczej jak w przeszłości i na to ten sen wskazuję).

Przeszłość jako warunki które wtedy istniały jako taka nie istnieje, ale przeszłość powtarza się w obecnych warunkach jeżeli tego sobie życzysz. To twoja gra, twoje życie.

a we mnie znowu coś poruszyło strunę filozoficzno- romantyczną ;D