Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Złożyłam CV do nowej pracy . Kiedy dostanę odpowiedz.?- 3 buław - tak jakby w ciągu 3 dni. Jaka jest szansa że będzie to odpowiedz pozytywna?- 10 buław, Rycerz buław,Paz mieczy, Paz buław, As buław- mam mieszane uczucia dlatego tyle kart, będzie trudno ale mam chyba szansę. Cytuj
miistakke Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 moim zdaniem też w ciągu 3 dni, ale moim zdaniem nie będzie to do konca odpowiedz pozytywna. patrzac na samo 10 bulaw to bym powiedziala, ze nie bedzie pozytywna, ale reszta kart mowi o tym, ze zacznie sie cos nowego, intensywnie, jakis nowy etap. Więc moim zdaniem praca ta zmieni Twoje zycie o 180stopni i bedziesz troche przytloczona, przestraszona albo bedzie duzo szkolenia i nowej wiedzy do przyswojenia, co moze Cię przytloczyc. Powodzenia! Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 moim zdaniem też w ciągu 3 dni, ale moim zdaniem nie będzie to do konca odpowiedz pozytywna. patrzac na samo 10 bulaw to bym powiedziala, ze nie bedzie pozytywna, ale reszta kart mowi o tym, ze zacznie sie cos nowego, intensywnie, jakis nowy etap. Więc moim zdaniem praca ta zmieni Twoje zycie o 180stopni i bedziesz troche przytloczona, przestraszona albo bedzie duzo szkolenia i nowej wiedzy do przyswojenia, co moze Cię przytloczyc. Powodzenia! Dziękuje, ja też tak myślę żę będzie trudno, ale poczekamy, później zweryfikuje. Cytuj
Kędry Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Złożyłam CV do nowej pracy . Kiedy dostanę odpowiedz.?- 3 buław - tak jakby w ciągu 3 dni. Jaka jest szansa że będzie to odpowiedz pozytywna?- 10 buław, Rycerz buław,Paz mieczy, Paz buław, As buław- mam mieszane uczucia dlatego tyle kart, będzie trudno ale mam chyba szansę. Co do czasu - to być może do 3 dni Co do odpowiedzi - to powiedziałbym tak - w 10 buław to widziałabym Twoje obawy, lęki, że nie poradzisz sobie w nowej pracy - ale odpowiedź powinna być na tak - otworzy przed Tobą nowe możliwości, zaangażujesz się całą sobą Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Maja 2013 Maestro Napisano 19 Maja 2013 Kiedy dostanę odpowiedz.?- 3 buław - ja tu widzę wyczekiwanie na odpowiedź...mi ta karta na czas rożnie pokazuje, ale życzę Ci, żeby to faktycznie 3 dni były:) Jaka jest szansa że będzie to odpowiedz pozytywna?- 10 buław, Rycerz buław,Paz mieczy, Paz buław, As buław- możesz być udręczona czekaniem, bo się może przeciągnąć, łącząc 10 buław z 3 buław powyżej odnoszę wrażenie, że czas oczekiwania się może przeciągnąć,w każdym razie sądzę, że zostaniesz zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną, w paziu mieczy ja widzę jakieś niedogadanie się, niedociągnięcie, może małe nieporozumienie,ale powinni Ciebie zaprosić Trzymam kciuki:) Cytuj
LasMeninas Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 faktycznie dość ambiwalente karty. 3 buław może być 3 dni choć powiem szczerze że nigdy ten sposób liczenia czasu mi się nie sparwdził w karatch,,,, w ogóle czas wkartach mi się niesprawdza tak jakby dla nich nie było takiej kategorii. Natomiast ta karta tez może mówic o wyglądaniu i wyczekiwaniu odpowiedzi bo jakąś idee pchnęlismy w życie. Oni moga byc zawaleni aplikacjami mogą mieć wielu chętnych bo tu dużo zamieszania w tych kartach do tego znów paz mieczy i as buław musisz dzialac i się przypominac karty nawołują intensywnego zabiegania o posadę. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Co do czasu - to być może do 3 dniCo do odpowiedzi - to powiedziałbym tak - w 10 buław to widziałabym Twoje obawy, lęki, że nie poradzisz sobie w nowej pracy - ale odpowiedź powinna być na tak - otworzy przed Tobą nowe możliwości, zaangażujesz się całą sobą Dziękuje, chciałabym żeby tak było. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 19 Maja 2013 Moderator Napisano 19 Maja 2013 jeśli przyjąć, że buławy to 3 dni to w ciągu trzech dni, ale pracy nie widać... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 odnoszę wrażenie, że w ciągu najbliższych dni się odezwą, ale może to być dopiero zaproszenie na rozmowę wstępną jeśli jeszcze jej nie przeszłaś i po pewnym czasie dopiero mogą zadzwonić ponownie z informacją dotyczącą otrzymania pracy. Szansa jest Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Kiedy dostanę odpowiedz.?- 3 buław - ja tu widzę wyczekiwanie na odpowiedź...mi ta karta na czas rożnie pokazuje, ale życzę Ci, żeby to faktycznie 3 dni były:) Jaka jest szansa że będzie to odpowiedz pozytywna?- 10 buław, Rycerz buław,Paz mieczy, Paz buław, As buław- możesz być udręczona czekaniem, bo się może przeciągnąć, łącząc 10 buław z 3 buław powyżej odnoszę wrażenie, że czas oczekiwania się może przeciągnąć,w każdym razie sądzę, że zostaniesz zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną, w paziu mieczy ja widzę jakieś niedogadanie się, niedociągnięcie, może małe nieporozumienie,ale powinni Ciebie zaprosić Trzymam kciuki:) Dziękuje, sama jestem ciekawa jak to będzie, dam znać jak tylko coś drgnie w sprawie. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 odnoszę wrażenie, że w ciągu najbliższych dni się odezwą, ale może to być dopiero zaproszenie na rozmowę wstępną jeśli jeszcze jej nie przeszłaś i po pewnym czasie dopiero mogą zadzwonić ponownie z informacją dotyczącą otrzymania pracy. Szansa jest Wierzę w tą szansę i dlatego czekam, dziękuje. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 faktycznie dość ambiwalente karty. 3 buław może być 3 dni choć powiem szczerze że nigdy ten sposób liczenia czasu mi się nie sparwdził w karatch,,,, w ogóle czas wkartach mi się niesprawdza tak jakby dla nich nie było takiej kategorii. Natomiast ta karta tez może mówic o wyglądaniu i wyczekiwaniu odpowiedzi bo jakąś idee pchnęlismy w życie. Oni moga byc zawaleni aplikacjami mogą mieć wielu chętnych bo tu dużo zamieszania w tych kartach do tego znów paz mieczy i as buław musisz dzialac i się przypominac karty nawołują intensywnego zabiegania o posadę. Masz racje, dużo jest chętnych, czas pokaże, dziekuje. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 jeśli przyjąć, że buławy to 3 dni to w ciągu trzech dni, ale pracy nie widać... Też masz rację, czas zweryfikuje, dziękuję. Cytuj
elwi Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Uważam ze do 3 tyg. lub wcale ,zaczniesz szukać czegoś innego . Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 faktycznie dość ambiwalente karty. 3 buław może być 3 dni choć powiem szczerze że nigdy ten sposób liczenia czasu mi się nie sparwdził w karatch,,,, w ogóle czas wkartach mi się niesprawdza tak jakby dla nich nie było takiej kategorii. Natomiast ta karta tez może mówic o wyglądaniu i wyczekiwaniu odpowiedzi bo jakąś idee pchnęlismy w życie. Oni moga byc zawaleni aplikacjami mogą mieć wielu chętnych bo tu dużo zamieszania w tych kartach do tego znów paz mieczy i as buław musisz dzialac i się przypominac karty nawołują intensywnego zabiegania o posadę. Tak a karty, mowiace o szansie maja podsum HB XI Pasja i II Kaplanka, wiec jak najbardziej tu rowniez mowa o Twojej inicjatywie, zabieganiu, wygladaniu, zaangazowaniu. Caly rozklad ma podsum HB XIV Umiarkowanie i V Papiez, takze trzeba bedzie byc moze cos tak zrobic, zeby przyblizyc sobie co nieco, takze jak tu masz czekanie to moze jakos sie przypomniec, wyjsc w te pol drogi do nich... i poczekac, ze oni tez zrobia krok w Twoja strone. Takze ogolnie mysle jak LasMeninas w tej kwestii, ze moze byc troche czekania i byc moze bedziesz musiala troche zadzialac w tym temacie. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Uważam ze do 3 tyg. lub wcale ,zaczniesz szukać czegoś innego . Dziękuje elwi. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Tak a karty, mowiace o szansie maja podsum HB XI Pasja i II Kaplanka, wiec jak najbardziej tu rowniez mowa o Twojej inicjatywie, zabieganiu, wygladaniu, zaangazowaniu. Caly rozklad ma podsum HB XIV Umiarkowanie i V Papiez, takze trzeba bedzie byc moze cos tak zrobic, zeby przyblizyc sobie co nieco, takze jak tu masz czekanie to moze jakos sie przypomniec, wyjsc w te pol drogi do nich... i poczekac, ze oni tez zrobia krok w Twoja strone. Takze ogolnie mysle jak LasMeninas w tej kwestii, ze moze byc troche czekania i byc moze bedziesz musiala troche zadzialac w tym temacie. Czas to zweryfikuje. dziekuje:uscisk: Cytuj
slawa Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Złożyłam CV do nowej pracy . Kiedy dostanę odpowiedz.?- 3 buław - tak jakby w ciągu 3 dni. Jaka jest szansa że będzie to odpowiedz pozytywna?- 10 buław, Rycerz buław,Paz mieczy, Paz buław, As buław- mam mieszane uczucia dlatego tyle kart, będzie trudno ale mam chyba szansę. Nie wiem czy zauwazylas,ze wszystkie karty z wyjatkiem jesden to karty Bulaw.Sam kolor mowi o aktywnosci,dzialaniu,ruchu i postepie.Kolor ten zacheca nas do calkiem praktycznych dzialan. Wydaje mi sie,ze ta prace mozesz otrzymac pod warunkiem,ze nie bedziesz podpierala scian a wrecz odwrotnie o czym mowi PAZ Mieczy powinnas uruchomic wszystkie znajomosci,otwarcie, grzecznie i uprzejmie caly czas przypominac sie w Firmie oraz szukac sprzymierzencow. Biorac pod uwage charakter bulaw sprawa powinna rozstrzygnac sie raczej szybko. Trzymam kciuki !:aniolek: Cytuj
monika991 Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Kiedy dostanę odpowiedz.?- 3 buław - 3 dni Jaka jest szansa że będzie to odpowiedz pozytywna?- 10 buław, Rycerz buław,Paz mieczy, Paz buław, As buław- Pozytywna Cytuj
Gość ANEZ Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Nie wiem czy zauwazylas,ze wszystkie karty z wyjatkiem jesden to karty Bulaw.Sam kolor mowi o aktywnosci,dzialaniu,ruchu i postepie.Kolor ten zacheca nas do calkiem praktycznych dzialan. Wydaje mi sie,ze ta prace mozesz otrzymac pod warunkiem,ze nie bedziesz podpierala scian a wrecz odwrotnie o czym mowi PAZ Mieczy powinnas uruchomic wszystkie znajomosci,otwarcie, grzecznie i uprzejmie caly czas przypominac sie w Firmie oraz szukac sprzymierzencow. Biorac pod uwage charakter bulaw sprawa powinna rozstrzygnac sie raczej szybko. Trzymam kciuki !:aniolek: Dziękuje sslawa:uscisk: Cytuj
Gość ANEZ Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 WERYFIKACJA Niestety odpowiedzi nie dostałam, z tego wynika że nie ma na co już liczyć, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Cytuj
slawa Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 OH..!!! Bardzo szkoda,przykro mi!!! Ale wiesz nie badz smutna nie dzis to jutro napewno cos znajdziesz. Trzymam kciuki!!! Cytuj
Gość ANEZ Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 ale to może być 3 tygodnie Rzeczywiście może być te 3 tygodnie, na razie zweryfikowałam na chwilę obecną, jeszcze poczekam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi