Skocz do zawartości

Wesele- weryfikacja w sobotę

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że będę się dobrze bawić z Panem na weselu w piątek?

Cesarz+ Pustelnik+ Kochankowie+ Królowa Pucharów+ 7 mieczy--> Wieża

Uspokójcie mnie proszę bo Cesarza+Pustelnika odebrałam jako, że Pan się nie stawi !! :D Ogólnie jakoś odczytuję tą noc jako osobistą katastrofę, że będę się źle czuła emocjonalnie. I wszech negatywnie odbieram te karty.. A może wyszły w nich moje obawy? Bo faktycznie tego wszystkiego się obawiam od początku..

• Moderator
Napisano

raczej się nie spełnią, bo tutaj nie ma ani kart spełnienia, ani kart dobrej zabawy, cesarz z pustelnikiem - gość bedzie jakby nieobecny, będzie się tam źle czuł, Ty będziesz trochę nadrabiała miną, ale Wieża mówi, że wybór tego pana na wesele to pomyłka

Napisano
Jak spełnią się moje oczekiwania, że będę się dobrze bawić z Panem na weselu w piątek?

Cesarz+ Pustelnik+ Kochankowie+ Królowa Pucharów+ 7 mieczy--> Wieża

hmm hmm...

Może być różnie. Raczej pójdziecie razem, pan będzie zapewniał ohh ahh jaka to z nim nie bedzie zabawa, jaki to z niego tancerz etc a tak na prawde... bedziesz sie bawiła z innymi. Pan bedzie mial zrywy, zeby się z Tobą pobawić ale ogólnie wyjdziesz zniesmaczona jego towarzystwem i nie mam pewnosci, czy po tym weselu nie bedzie ekhem... duuuuzego oziebienia relacji.

Napisano

BrawoTrido :P Pan zapewnia od początku relacji, że świetny z niego tancerz, sam zaproponował, że ze mną pójdzie..

Gość Konsuela
Napisano

Ten Pustelnik - to malo zabawowa karta.... 7 mieczy, krolowa pucharow- moze on pojdzie w tany z inna..

Napisano

Pan bedzie zainteresowany kim innym , być może po tym weselu zmienisz o nim zdanie i coś miedzy wami runie, będziesz w szoku jego zachowaniem.

Napisano

Tak, jakby pan mial byc zajety sam soba, ewentualnie kims innym. Ty tu porzucona i zdana na sama siebie, niezadowolona i z poczuciem takiego niedosytu.

• Lubię to! 1
Napisano

Werf. Wesele było bardzo udane, Pan świetnie tańczy i przetańczył ze mną całą noc. Czasami mnie trochę denerwował skupiając ogromną uwagę na koledze którego poznał i poświęcając wtedy mniejszą uwagę mnie, ale to w przerwach orkiestry było. Był trochę myślami gdzieś indziej bo tego dnia pojawił się u niego w życiu duży dylemat związany z pracą, ale nie miało to wpływu na zabawę z nim. Trochę się też bawił telefonem co też mnie trochę irytowało :P a więc trochę tych negatywnych emocji i "czepiania się" było ale ogólnie bawiłam się świetnie.

Napisano
Tak, jakby pan mial byc zajety sam soba, ewentualnie kims innym. Ty tu porzucona i zdana na sama siebie, niezadowolona i z poczuciem takiego niedosytu.

Dobrze to ujęłaś czułam właśnie taki niedosyt jego zaangażowania w niektórych momentach.