JagodowaTruskawka Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Witajcie. Na prosbe kolegi postawilam karciochy Okolicznosci poznania jego przyszlej dziewczyny:5 mieczy, 7 mieczy, Kolo / Glupiec - Na jakiejs imprezie jakby wstawil sie w jej obronie, albo pocieszal ja bo zostala wlasnie opuszczona. Kolo natomiast mowi mi o totalnym przypadku , moze to tez byc jakas dawna znajoma bo pojawia sie kolo(byla i znowu sie pojawia?) i w podsumie Glupiec mowiacy o poczatku czegos. Co polaczy: 10 denarow / Sad ostateczny Hmm moze taniec na imprezie? Wspolni znajomi albo okazja rodzinna. slub albo pogrzeb. Jak bedzie wygladac: 5 bulaw, Paz bulaw, Rydwan / Wieza Wysoka, zgrabna,brunetka,moze nawet wysportowana Jakie wrazenie na nim zrobi:Wieza, Rycerz denarow, Sila/ SLonce PIORUNUJACE Zakocha sie od pierwszego wejrzenia. Jej zachowanie bedzie mu imponowac i wprawiac w podziw. Obkreci go wokol palca:) Co to bedzie za dziewcze: 2 denary, Smierc, As bulaw/ Cesarz Mam wrazenie ze z innego miasta. Troszke egoistka, duzo sie zastanawiajaca zanim podejmie decyzje. Ta smierc kojarzy mi sie z podporzadkowaniem jej, ze az padnie na kolana przed nia. Bedzie lubila dominowac i zeby wszystko bylo pod jej dyktando. Co ot ym sadzicie? Cytuj
monika991 Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Okolicznosci poznania jego przyszlej dziewczyny:5 mieczy, 7 mieczy, Kolo / Glupiec - Na imprezie Co polaczy: 10 denarow / Sad ostateczny - Samotnosc i chec posiadania kogos bliskiego Jak bedzie wygladac: 5 bulaw, Paz bulaw, Rydwan / Wieza - Wysoka na pewno, krotkie wlosy, szczupla Jakie wrazenie na nim zrobi:Wieza, Rycerz denarow, Sila/ SLonce - Zawroci mu w glowie:) Na poczatku moze nie zwracac na niej duzej uwagi, ale cos sprawi ze zmieni zdanie i ten pierwszy obraz runie, a na jego miejscu pojaawi sie inny, lepszy Co to bedzie za dziewcze: 2 denary, Smierc, As bulaw/ Cesarz - Dbajaca o zwiazek, pelna energii, zywiolu, lubiaca stawiac na swoim. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Okolicznosci poznania jego przyszlej dziewczyny: 5 mieczy, 7 mieczy, Kolo / Glupiec - w trakcie pracy, moze podczas wyjazdu w celu załatwienia czegoś może nastąpić jakies nieoczekiwane spotkanie (koło fortuny) Co polaczy: 10 denarow / Sad ostateczny - wspólny cel może połączyć,może to będzie jakaś współpracownica Jak bedzie wygladac: 5 bulaw, Paz bulaw, Rydwan / Wieza zgrabna, energiczna, młodzieńcze rysy twarzy przez ktore wygląda młodziej niż metryka wskazuje, odważna Jakie wrazenie na nim zrobi:Wieza, Rycerz denarow, Sila/ SLonce osoby ciepłej, życzliwej, ale i niezwykle silnej, zaradnej Co to bedzie za dziewcze: 2 denary, Smierc, As bulaw/ Cesarz znajoma, z którą nieoczekiwanie rozwinie sie coś więcej Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 Mam nadzieje, ze do konca roku uda mi sie zweryfikowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi