Geranium Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Ten rozkład jest właściwie kontynuacją wróżby na to, jak potoczy się znajomość z panem, który poprosił mnie o spotkanie w sprawie wywiadu. Tak jak przeczuwałam, pan okazał się bardzo miły (nieziemsko przystojny przy okazji!) i mało rozmawialiśmy o tym, po co naprawdę się spotkaliśmy, a okazało się, że mamy też wiele innych wspólnych tematów. Powiem szczerze, jestem oczarowana. Uciekły nam 2 tramwaje i jakoś trudno było się pożegnać. Zrobiłam rozkład na to, jakie zrobiłam na nim wrażenie i jak rozwinie się znajomość w ciągu 2 miesięcy. 1 miesiąc: cesarzowa, paź pucharów, wieża - pan jest równie zainteresowany jak ja, będą spotkania i flirty (ba, flirt to już dzisiaj był), ale coś zakłóci tę znajomość, nie wiem co dokładnie, ale w tej wieży widzę albo mój powrót do przeszłości i nierozwiązane problemy z eksem albo jego brak pewności, bo rozmawialiśmy o kartach i powiedział mi, że bałby się trochę takiej kobiety do związku, że śledziłaby jego zamiary i każdy ruch, chociaż mówi, że ostatecznie mógłby to jakoś zaakceptować, bo w sumie ezoteryka to interesująca sprawa. 2 miesiąc: wiara, sąd ostateczny, 2 puchary - tu widzę, że coś znowu się ruszy i zdecydowanie nie będzie to koleżeńskie. Nie chcę się napalać, ale mam wrażenie, że wypadły naprawdę wymowne karty i jest potencjał, tym bardziej, że postanowiłam jednak odciąć się od eksa, nie mówię, że na zawsze, ale na pewno dopóki jest tak niedojrzały. Ale jakby z tym nowym wyszło, to może i na zawsze, jestem na to wyjątkowo otwarta Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 1 miesiąc: cesarzowa, paź pucharów, wieża ->Siła/Kapłanka - dobre relacje będą, ale nagle coś Cię zaskoczy w tej relacji...możliwe,że Pan nagle się odsunie co będzie sporym zaskoczeniem bo może tego nic wcześniej nie zapowiadać? Czas na jaki ta sytuacja nagła może przypaść to okolice połowy czerwca 2 miesiąc: wiara, sąd ostateczny, 2 puchary->Diabeł/Kochankowie następnie zastój przez pewien czas,Pan będzie mało inicjujący, będzie oczekiwanie na popraw,ktora powinna nastąpić ) Cytuj
Geranium Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 Dziękuję, Daffne, widać tu szansę na coś więcej poza znajomością na Twoje oko? Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Dziękuję, Daffne, widać tu szansę na coś więcej poza znajomością na Twoje oko? widać tu tylko karty na 2 miesiące. Od siebie powiem, że Pan nieco zmienny troszkę może bywać, ale warto dać sobie szansę bo może się Pan oswoi nieco ) Cytuj
Geranium Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 Okej, powtórzę rozkład jak się lepiej poznamy, bo nie lubię tak na wstępie znajomości robić jakichś dalekosiężnych planów, stąd te 2 miesiące, by wybadać w ogóle potencjał ;P Cytuj
Geranium Napisano 23 Maja 2013 Autor Napisano 23 Maja 2013 Mini weryfikacja: Wiem chyba, skąd może nadciągnąć to chwilowe osłabienie kontaktu, ale to bliżej końca czerwca, zresztą czas w tarocie to sami wiecie, jaki jest ciężki do sprecyzowania. Wyjeżdżam pod koniec czerwca na taki wyjazd ze studiów, to jest rodzaj badań terenowych, więc będzie mało czasu na kontakty. Ale to tylko takie moje domysły, a jak będzie, zobaczymy W każdym razie jestem po kolejnym spotkaniu z Panem, padło już z jego strony zaproszenie na kolejne, więc jestem zadowolona Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 czyli zapowiada się wyjazd w drugiej połowie czerwca.No to nie dziwne faktycznie, że tej sytuacji następi nieco odsunięcia sie od siebie xD cieszę się, że to z takiego powodu, a nie że bez żadnego Cytuj
Geranium Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 WERYFIKACJA Daffne, jesteś nieomylna Otóż było super i łup, mamy zastój właśnie Trochę szybciej niż myślałam, ale ten czas w kartach zawsze zdradliwy. Na dodatek wiem chyba, czym ów zastój jest spowodowany i nie chodzi o wyjazd Pana tak jak myślałam. Tzn chodzi, ale nie bezpośrednio, fizycznie. Otóż troszkę się pośpieszyłam z chęcią dowiedzenia się, co jest między nami i speszyłam go, ale po prostu po wspólnej nocy wolałam delikatnie poruszyć temat. No i Pan powiedział, że podobam mu się, że nie jest to powierzchowne, ale na razie nie wyobraża sobie niczego angażującego, ponieważ wyjeżdża zagranicę na 2 miesiące i boi się takich sytuacji, bo kiedyś podobne rozczarowanie przeżył. Poza tym napisał mi, że chciałby, aby wszystko toczyło się samo. Ogólnie nie leży w mojej naturze inicjowanie takich rozmów, ale ostatnio mi życie dało po tyłku i chciałam znać jego stanowisko, nawet jeśli miałby się wycofać na jakiś czas. Ale dzisiaj się odezwał, także nie jest to taka totalna wieża xD Ale zdecydowanie ochłodzenie. Teraz czekam na spełnienie lepszych kart i nic już nie palnę na pewno Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Dzięki za weryfikację, jednak jak najbardziej omylna jestem Cytuj
Geranium Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Oby jednak nie! PS Doceniaj się trochę bardziej, co? Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Oby jednak nie! PS Doceniaj się trochę bardziej, co? ja się doceniam dość mocno, ale pokory odrobina mi nie zaszkodzi ooo Linkinii rozkład mi się nie sprawdził...więc prawdę piszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi