SacralNirvana Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Rozklad na kolezanke, zamieszczony tu za jej zgoda. Ma objawy wskazujace na ciaze. Ma 3. dzieci, takze zna swoj organizm dosc dobrze. Ale testu jeszcze nie robila. Takze prosba o karty. Jaka jest mozliwosc, ze jest w ciazy? VI Kochankowie, 10 Bulaw, I Mag ---> XVII Gwiazda; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Nie wiem, kurcze. Po tych kartach powiedzialabym, ze nie. Ze moze tu sie pokazal stres albo przeciazenie praca... ewentualnie wszystko na raz, co w sumie doprowadzilo do zachwiania hormonow. Mozliwe tez, ze jest tu chciejstwa troche, bo ona nie mialaby nic przeciwko ciazy. Moze ktos na to rzucic okiem? Bedzie weryfikacja... Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Rozklad na kolezanke, zamieszczony tu za jej zgoda. Ma objawy wskazujace na ciaze. Ma 3. dzieci, takze zna swoj organizm dosc dobrze. Ale testu jeszcze nie robila. Takze prosba o karty. Jaka jest mozliwosc, ze jest w ciazy? VI Kochankowie, 10 Bulaw, I Mag ---> XVII Gwiazda; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Nie wiem, kurcze. Po tych kartach powiedzialabym, ze nie. Ze moze tu sie pokazal stres albo przeciazenie praca... ewentualnie wszystko na raz, co w sumie doprowadzilo do zachwiania hormonow. Mozliwe tez, ze jest tu chciejstwa troche, bo ona nie mialaby nic przeciwko ciazy. Moze ktos na to rzucic okiem? Bedzie weryfikacja... powiedziałabym, że nie jest.... chyba jakaś nadwyżka hormonalna albo stres w pracy.... Cytuj
miistakke Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 moim zdaniem nie jest w ciąży. Wszystkie 'objawy' są efektem przemęczenia. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 Czyli podobne odczucia jak u mnie. Tez nie wyglada mi to wlasnie ciazowo... Cytuj
Dako Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Wydaje mi sie, ze nie jest w ciazy... Ale dobrze by bylo skonsultowac sie z lekarzem (Mag). Cytuj
Dame Tarot Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Ciązy tu nie widać, tez myślę ze pokazały sie zaburzenia hormonalne, przy 10 buław byłaby to nadprodukcja jakiegoś hormonu, a przy Magu który odpowiada za gardlo myślę ze może hodzić o nadczynność tarczycy. Ale oczywiscie najlepiej to zweryfikowac badając sobie poziom hormonów. Cytuj
slawa Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 VI----10Bulaw----I---->XVII /HB XVII-VIII Ja osobiscie tez nie widze kart strikto ciazowych ale karta VI pokazuje,ze kolezanka moze miec dolegliwosci hormonalne.Nie wiem ile lat ma kolezanka ale czasami menopalza moze zaczac sie b.wczesnie:( -znam osobiscie takie przypadki. Moze to rowniez oznaczac problemy z jajnikami-po 3-ce dzieci nie zaszkodz sprawdzic. 10Bulaw w tym przypodku-kolezanka nie marnuje czasu jest b.aktywna a moze tez juz przepracowana.Mag I pokazuje,ze umialaby przejac odpowiedzialnosc za przyjscie na swiat dziecka.XVII-moze rowniez swiadczyc o braku spokoju i wypoczynku. Kolezanka jest optymistka i ma tendencje do szukania zlotego srodka dlatego uwazam ze wszystko skonczy sie dla niej dobrze VIIISprawiedliwosc. Cytuj
Trida Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Jaka jest mozliwosc, ze jest w ciazy? VI Kochankowie, 10 Bulaw, I Mag ---> XVII Gwiazda; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc A ja mam mieszane uczucia Stawiam na to, ze teraz nie jest ale możliwe, ze w najbliższej przyszłosci coś może się stać. Teraz to rzeczywiście mogą być stresy etc (10 buław) ale suma wskazuje na to, ze za jakiś czas możliwe, ze 4 potomek się pojawi Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 No wlasnie. Relacja sama w sobie jest dosyc chwiejna. Pani nie wie do konca, na czym stoi. Ciaza bylaby mile widziana jako ustabilizowanie, ugruntowanie tej relacji. Pan jednak oficjalnie sie do niczego nie deklaruje. Wiecej tu odczuwania pani i jej intuicji niz zapewnien czy dzialan pana. Takze na dzien dzisiejszy wiadomo, ze ona chetnie, on... nie wiadomo. Jezeli chodzi o potomstwo. To tak gwoli uzupelnienia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Maja 2013 Maestro Napisano 20 Maja 2013 Wg mnie nie jest w ciąży..Widac nawet problem z zajściem w ciążę....Uważam, że objawy jakie ma to problem hormonalny, może coś z jajnikami nie tak...Wg mnie powinna się przebadać... Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 Dziekuje kobietki za pomoc. Tak, mowilam jej wlasnie o kwestii hormonow, stresu. Takze sama stwierdzila, ze to bardzo mozliwe, ze wlasnie hormony zaszwankowaly. Nic, ma zrobic test. Jak zrobi, zweryfikuje. Jeszcze raz dziekuje... Do lekarza to nie wiem, czy pojdzie, bo ja ciezko do tego przekonac... sama jest lekarzem i jako lekarz lekarzom "bardzo ufa"... Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 nie jest w ciąży, objawy mogą być wywołane napięciem przedmiesiączkowym (10 buław). Ponadto widać, że ciąża u Pani możliwa w przyszlości jeszcze jedna i może to być córeczka:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 O... i zapomnialam. Wiec WERYFIKUJE Znajoma zwlekala z testem. Jakos niedlugo po oczekiwanym terminie miala jechac do innego miasta, podroz pociagiem. I w trakcie tej podrozy dostala miesiaczke. Takze ciazy nie ma. Dziekuje za wszelka pomoc w interpretacjach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi