Skocz do zawartości

reakcja na prezent + pytanko - będzie weryfikacja

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wstawiałabym rozkładu, gdyby nie wyszły same AW

jak on zareaguje na prezent ode mnie? (jutro ma urodziny)

Sąd, Eremita, Cesarzowa ---> suma Koło/Mag

sądzę, że się ucieszy i ładnie mi podziękuję, ale... no właśnie nie za bardzo rozumiem tutaj Pustela i Cesarzową; dodam, że to nie jest jakiś drogi prezent; druga opcja to taka, że jutro nie będę miała możliwości mu go dać

co się wydarzy między nami w tym tygodniu? (i znowu same AW)

Mag, Sąd, Diabeł ---> suma Umiarkowanie/Papież

powinno być między nami ok, być może znowu nas zacznie do siebie ciągnąć, aczkolwiek ja mając to na uwadze, będę ostrożna; może być jakaś niezobowiązująca rozmowa, flirt

• Maestro
Napisano

ucieszy się, może zabraknąć mu słów, nie będzie wiedział co ma powiedzieć,poczuje się zaskoczony,ale ładnie podziękuje, da Ci buzi i przytuli:)

no cóz...dzieci nie śpią, więc napiszę dyskretnie: możliwe, że się przytulicie bardziej niż to byłoby wskazane:)))

Gość Daffne
Napisano

oj zaskoczysz go, myślę, że na tyle bardzo, że go przytka nieco z początku, ale w gruncie rzeczy ucieszy się :))

Będą rozmowy,podczas których bedziesz ostro flirtować na ile to będzie możliwe :)

Napisano

Inez, hahahahaha :D

no właśnie, będę się starała dać mu ten prezent na osobności, może wtedy będzie śmielszy i faktycznie będzie tak jak mówisz :zeby:

no cóz...dzieci nie śpią, więc napiszę dyskretnie: możliwe, że się przytulicie bardziej niż to byłoby wskazane:)))

:zeby: a ja pożarta przez komary nie wyglądam już tak ponętnie :D

Napisano

Daff, no właśnie, Pustel pasuje do tego, że go zatka, no chyba, że sobie pomyśli, że coś tym prezentem chcę ugrać, ewentualnie Pustel pokazuje, że na nic z mojej strony nie liczy, a tu niespodzianka :czarodziej:

Gość Daffne
Napisano
Daff, no właśnie, Pustel pasuje do tego, że go zatka, no chyba, że sobie pomyśli, że coś tym prezentem chcę ugrać, ewentualnie Pustel pokazuje, że na nic z mojej strony nie liczy, a tu niespodzianka :czarodziej:

eee raczej nie pomyśli, że chcesz ugrać..nie ma żadnego miecza kombinatora :D

Napisano
eee raczej nie pomyśli, że chcesz ugrać..nie ma żadnego miecza kombinatora :D

hehehe :D no fakt :D aż jestem ciekawa jak to się potoczy :D

Napisano

Nie jestem pewna wiesz dopiero stawiam pierwsze kroki,ale mysle,ze

ten twoj prezencik,ktory on przyjmie naturalnie z szacunkiem oraz troche ze zdziwieniem

(XX-IX) samo przez sie zrozumiale,ze mu sie spodoba(III) moze odwrocic totalnie bieg

wydarzen oczywiscie na dobre(X)

I--->XX--->XV...............>XIV/V - co sie wydazy miedzy nami w tym tygodniu?

Istnieje mozliwosc,ze bedziesz w gronie jego rodziny(kuzyni,kuzynki itp,ktorych lacza duze wiezy rodzinne)XX - XV

Bedziecie aktywnie ze soba rozmawiac a moze i cos wiecej ale nie przekrocz bariery V wybadaj czy nie jest

za bardzo konserwatywny (V) i stawiaj na wolniejszy rozwoj uczuc.Bedziecie sie dobrze rozumiecXIV.

Zyc ze powodzenia:serduszka:

Napisano

Dziękuję Slawo :)

tak w ogóle to dziś mam wątpliwości, czy mu go dać hehehe :D

Kochana, wiesz mi, w pewnych sprawach nie jest konserwatywny. :D

Gość ANEZ
Napisano

Będzie zaskoczony, jednak zadowolony, dojdzie do wniosku że zachowałaś się jak prawdziwa kobieta, dama i przyspieszy to jego tok myśleniowy, zacznie działać.

Nie zapomnij się za bardzo, dłużej czekane lepiej "smakuje".

Napisano

Dziewczyny, weryfikuję

otóż był bardzo zaskoczony, dopiero o 16 mu go dałam, a widzieliśmy się wcześniej kilka razy (miał wtedy wypisane na twarzy: "czy pamięta?") :zeby:

ucieszył się, a potem ja szybko uciekłam z pracy i w sumie to nie wiem, co dalej hehehe