Erza Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 nie wstawiałabym rozkładu, gdyby nie wyszły same AW jak on zareaguje na prezent ode mnie? (jutro ma urodziny) Sąd, Eremita, Cesarzowa ---> suma Koło/Mag sądzę, że się ucieszy i ładnie mi podziękuję, ale... no właśnie nie za bardzo rozumiem tutaj Pustela i Cesarzową; dodam, że to nie jest jakiś drogi prezent; druga opcja to taka, że jutro nie będę miała możliwości mu go dać co się wydarzy między nami w tym tygodniu? (i znowu same AW) Mag, Sąd, Diabeł ---> suma Umiarkowanie/Papież powinno być między nami ok, być może znowu nas zacznie do siebie ciągnąć, aczkolwiek ja mając to na uwadze, będę ostrożna; może być jakaś niezobowiązująca rozmowa, flirt Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Maja 2013 Maestro Napisano 20 Maja 2013 jak on zareaguje na prezent ode mnie? (jutro ma urodziny) Sąd, Eremita, Cesarzowa ---> suma Koło/Mag ucieszy się, może zabraknąć mu słów, nie będzie wiedział co ma powiedzieć,poczuje się zaskoczony,ale ładnie podziękuje, da Ci buzi i przytuli:) co się wydarzy między nami w tym tygodniu? (i znowu same AW) Mag, Sąd, Diabeł ---> suma Umiarkowanie/Papież no cóz...dzieci nie śpią, więc napiszę dyskretnie: możliwe, że się przytulicie bardziej niż to byłoby wskazane:))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 jak on zareaguje na prezent ode mnie? (jutro ma urodziny) Sąd, Eremita, Cesarzowa ---> suma Koło/Mag oj zaskoczysz go, myślę, że na tyle bardzo, że go przytka nieco z początku, ale w gruncie rzeczy ucieszy się ) co się wydarzy między nami w tym tygodniu? (i znowu same AW) Mag, Sąd, Diabeł ---> suma Umiarkowanie/Papież Będą rozmowy,podczas których bedziesz ostro flirtować na ile to będzie możliwe Cytuj
Erza Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 Inez, hahahahaha no właśnie, będę się starała dać mu ten prezent na osobności, może wtedy będzie śmielszy i faktycznie będzie tak jak mówisz co się wydarzy między nami w tym tygodniu? (i znowu same AW)Mag, Sąd, Diabeł ---> suma Umiarkowanie/Papież no cóz...dzieci nie śpią, więc napiszę dyskretnie: możliwe, że się przytulicie bardziej niż to byłoby wskazane:))) a ja pożarta przez komary nie wyglądam już tak ponętnie Cytuj
Erza Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 Daff, no właśnie, Pustel pasuje do tego, że go zatka, no chyba, że sobie pomyśli, że coś tym prezentem chcę ugrać, ewentualnie Pustel pokazuje, że na nic z mojej strony nie liczy, a tu niespodzianka Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Daff, no właśnie, Pustel pasuje do tego, że go zatka, no chyba, że sobie pomyśli, że coś tym prezentem chcę ugrać, ewentualnie Pustel pokazuje, że na nic z mojej strony nie liczy, a tu niespodzianka eee raczej nie pomyśli, że chcesz ugrać..nie ma żadnego miecza kombinatora Cytuj
Erza Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 eee raczej nie pomyśli, że chcesz ugrać..nie ma żadnego miecza kombinatora hehehe no fakt aż jestem ciekawa jak to się potoczy Cytuj
slawa Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Nie jestem pewna wiesz dopiero stawiam pierwsze kroki,ale mysle,ze ten twoj prezencik,ktory on przyjmie naturalnie z szacunkiem oraz troche ze zdziwieniem (XX-IX) samo przez sie zrozumiale,ze mu sie spodoba(III) moze odwrocic totalnie bieg wydarzen oczywiscie na dobre(X) I--->XX--->XV...............>XIV/V - co sie wydazy miedzy nami w tym tygodniu? Istnieje mozliwosc,ze bedziesz w gronie jego rodziny(kuzyni,kuzynki itp,ktorych lacza duze wiezy rodzinne)XX - XV Bedziecie aktywnie ze soba rozmawiac a moze i cos wiecej ale nie przekrocz bariery V wybadaj czy nie jest za bardzo konserwatywny (V) i stawiaj na wolniejszy rozwoj uczuc.Bedziecie sie dobrze rozumiecXIV. Zyc ze powodzenia:serduszka: Cytuj
Erza Napisano 21 Maja 2013 Autor Napisano 21 Maja 2013 Dziękuję Slawo tak w ogóle to dziś mam wątpliwości, czy mu go dać hehehe Kochana, wiesz mi, w pewnych sprawach nie jest konserwatywny. Cytuj
slawa Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 To chyba tak jak kazdy menczizna:iconbananwo8: Cytuj
Gość ANEZ Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Będzie zaskoczony, jednak zadowolony, dojdzie do wniosku że zachowałaś się jak prawdziwa kobieta, dama i przyspieszy to jego tok myśleniowy, zacznie działać. Nie zapomnij się za bardzo, dłużej czekane lepiej "smakuje". Cytuj
Erza Napisano 21 Maja 2013 Autor Napisano 21 Maja 2013 Dziewczyny, weryfikuję otóż był bardzo zaskoczony, dopiero o 16 mu go dałam, a widzieliśmy się wcześniej kilka razy (miał wtedy wypisane na twarzy: "czy pamięta?") ucieszył się, a potem ja szybko uciekłam z pracy i w sumie to nie wiem, co dalej hehehe Cytuj
Erza Napisano 21 Maja 2013 Autor Napisano 21 Maja 2013 przed chwilą jeszcze raz mi podziękował smsem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi