rose230 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Witam Mam prosbe o interpretacje snu, ostatnio snilo mi sie ze oplatal mnie od stop do glowy ogromny waz,po chwili zaczal mnie dusic, zaciskal sie na moim ciele, czulam bol, obudzilam sie mokra ze strachu,sprawdzalam znaczenie tego snu w kilku sennikach..ale to chyba jednak nie to. prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 WitamMam prosbe o interpretacje snu, ostatnio snilo mi sie ze oplatal mnie od stop do glowy ogromny waz,po chwili zaczal mnie dusic, zaciskal sie na moim ciele, czulam bol, obudzilam sie mokra ze strachu,sprawdzalam znaczenie tego snu w kilku sennikach..ale to chyba jednak nie to. prosze o pomoc Waz moze symbolizowac po prostu,ze jest pewna sytuacja(moze osoba),ktora Cie troche przerasta(bowiem waz oplatal Cie cala,a Ty z tego powodu sie dusisz-czujesz sie zle,nie wiesz jak z tego uscisku sie uwolnic).Stad tez bol-czyli niemoznosc wyplatania sie z tej trudnej dla Ciebie sytuacji,totalne splatanie i fakt,ze nie mozesz sama na to wplynac.A wiecej szczegolow pamietasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts