seele Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 1 - odpowiedz 2 i 3 tło 1. Królowa Buław 2. Król Buław 3. 9 Kielichów Myślę, że spotkam jakiegoś Pana, równie władczego jak ja. Pokusiłabym się nawet o stwierdzanie, że będzie to niezależna relacja, trochę będzie w niej brakować uczuć, ale będzie chyba dużo zabawy, alkoholu. Cytuj
Geranium Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Królewska para xD Dokładnie tak jak piszesz, z tymże ja bym widziała tu jakiś potencjał na pojawienie się uczuć, ale to jeszcze proponuję powtórzyć rozkład jak już się poznacie Nawet, wydaje mi się, że dużo tu będzie zależało od Ciebie, bo Królowa Buław jest trochę kapryśna Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Maja 2013 Maestro Napisano 21 Maja 2013 Poznasz pana, z którym będziesz w luźnej relacji, bez zobowiązań. Cytuj
slawa Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Poznasz faceta energicznego i chetnego do dzialania pod kazdym wzgledem co przy twojej przebojowosci, i atrakcyjnosci seksualnej doprowadzi do goracej znajomosci.Wakacje po znakiem przygody milosnej i dobrej zadawy. Udanych wakacji! Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Jakie będą wakacje (czerwiec, lipiec, sierpien) u mnie pod względem uczuć? 1. Królowa Buław 2. Król Buław 3. 9 Kielichów Na przełomie czerwca/lipca pojawi się przystojny mężczyzna, który będzie działał na Ciebie i Twoje zmysły, zapragniesz by zadziało się coś więcej ponieważ będziesz czuć, że iskrzy, wiele jednak będzie zależało od Owego Pana, który myślę, że z wzajemnością będzie Tobą zainteresowany ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi