Skocz do zawartości

Jakie będą wkacje (czerwiec, lipiec, sierpien) u mnie pod względem uczuć?

seele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 - odpowiedz

2 i 3 tło

1. Królowa Buław

2. Król Buław

3. 9 Kielichów

Myślę, że spotkam jakiegoś Pana, równie władczego jak ja. Pokusiłabym się nawet o stwierdzanie, że będzie to niezależna relacja, trochę będzie w niej brakować uczuć, ale będzie chyba dużo zabawy, alkoholu.

Napisano

Królewska para xD Dokładnie tak jak piszesz, z tymże ja bym widziała tu jakiś potencjał na pojawienie się uczuć, ale to jeszcze proponuję powtórzyć rozkład jak już się poznacie ;) Nawet, wydaje mi się, że dużo tu będzie zależało od Ciebie, bo Królowa Buław jest trochę kapryśna ;)

• Maestro
Napisano

Poznasz pana, z którym będziesz w luźnej relacji, bez zobowiązań.

Napisano

Poznasz faceta energicznego i chetnego do dzialania

pod kazdym wzgledem :) co przy twojej przebojowosci,

i atrakcyjnosci seksualnej doprowadzi do goracej

znajomosci.Wakacje po znakiem przygody milosnej

i dobrej zadawy.

Udanych wakacji!:serduszka:

Gość Daffne
Napisano

Jakie będą wakacje (czerwiec, lipiec, sierpien) u mnie pod względem uczuć?

1. Królowa Buław

2. Król Buław

3. 9 Kielichów

Na przełomie czerwca/lipca pojawi się przystojny mężczyzna, który będzie działał na Ciebie i Twoje zmysły, zapragniesz by zadziało się coś więcej ponieważ będziesz czuć, że iskrzy, wiele jednak będzie zależało od Owego Pana, który myślę, że z wzajemnością będzie Tobą zainteresowany :))