Skocz do zawartości

Czy moja siostra zda egzamin? Weryfikacja po 23 wrzesnia.

Dame Tarot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Za zgodą mojej siostry zadałam karta pytanie jak również i Wam czy zda ona egzamin we wrześniu.To niezwykle ważny egzamin, który będzie stanowil o jej dalszej przyszłości. Mam swoja interpretację ale jestem bardzo ciekawa Waszej. A oto rozklad:

Ona na teraz: As buław- pełna zapału i wiary w swoje możliwości, aktywna, podejmuje wszelkie działania aby solidnie się przygotować

Przeszłość- 3 mieczy- Rozczarowanie dotyczące juz raz niezdanego egzaminu w przeszlości, to będzie jej drugie podejście

Przyczyna problemu- 10 pucharów-chęć bycia spełnioną, chęć by tym razem wynik był pozytywny i przyniósl ulgę

Rada-Król Monet- Trzeba bardzo solidnie podejsc tym razem do tematu, być konsekwentnym, wytrwałym szczególnie przygotowując się do egzaminu; tu przyszlo mi rowniez do głowy ze należaloby zainwestować jakieś pieniądze w naukę, udac sie do jakiejś instyytucji która przeprowadza kursy przygotowujące do egzaminu

To co nieuniknione-Rycerz Mieczy-To to ze na egzaminie będzie na pewno nerwowo i trudno, a pytania nie będą przewidywalne; Rycerz Mieczy wskazywał by tez na jej inteligencje i błyskotliwość osoby która ten egzamin zdaje

Wynik- Śmierć- No i tutaj następuje sytuacja w ktorej coś co dotąd bylo problemem przestaje juz nim być, czyli siostra zdaje egzamin i odcina stare problemy; karta Śmierć to dobra karta na zdanie egzaminu wedlug mnie; Śmierc potwierdza także że egzamin na pewno będzie bardzo trudny i nie ma co liczyc na to ze jakos to będzie tylko trzeba solidnie się przylozyc

Jakie jest Wasze zdanie?:)

Edytowane przez Dame Tarot
  • Maestro
Napisano

Egzamin zda, jeśli weźmie się poważnie do roboty, przyczyną dotychczasowych problemów związanych z niezaliczeniem egzaminu był fakt, że spoczęła na laurach, być może wydawało jej się, że tak czy siak da sobie radę. Egzamin zda, ale nie uniknie chaosu i nerwów z tym związanych.

Gość Daffne
Napisano

Ona na teraz: As buław

- siostra widzi swoją szansę na pozytywne zakończenie egzaminu, dzięki podjętemu wysiłkowi oraz nauce

Przeszłość- 3 mieczy

- w przeszłości widać, że spotkało ją rozczarowanie z powodu nie zdania jakiegoś egzaminu i myślę, że nie chciałaby by sytuacja ta się powtórzyła

Przyczyna problemu- 10 pucharów

- przyczyną problemu mogła być zbyt duża ufność siostry w szczęście, w dobry los, przez co mogła troszkę mniej poświęcać czasu na naukę i to mogło stanowić przyczynę niepowodzenia wcześniejszego.

Rada - Król Monet

-W radzie widziałam wymagania osoby egzaminującej, która będzie koncentrować się na ocenie zdobytej wiedzy, z pewnością będzie ceniona pracowitość, sumienność, więc siostra powinna zmienić postawę nie myśleć, że jakoś to będzie pozostawiając losowi zaliczenie egzaminu jak wcześniej (10 kielichów), a podejść do przygotować z wytrwałością by dobrze się przygotować i mieć pewność wiedzy na egzaminie.

To co nieuniknione-Rycerz Mieczy

- nieunikniony będzie dość spory wysiłek intelektualny,który trzeba będzie włożyć w naukę, trzeba będzie się sprężyć i szybko uczyć do czzego chłonny bystry umysł rycerza namawia. Rycerz mieczy może także świadczyć o tym, że przebieg egzaminu może wymagać szybkiego myślenia ponieważ może nie być czasu na zastanawianie się...warto więc dobrze się przygotować (rada król monet)

Wynik- Śmierć

-wynik nie wskazuje odpowiedzi,bardziej samo podejście do egzaminu i ważenie się losu w jego trakcie...dodałabym kartę do Śmierci by wiedzieć w jaką stronę pójdzie podjęty wysiłek.

Napisano

Skoncentrowalam sie tylko na przyczynie problemu,bo on sam mowi

nam co jest do zrobienia.Usiasc na pupci i tak dlugo siedziec az wszystkie

wiadomosci beda w glowci.Nie powinna liczyc na szczescie tylko

na nie zapracowac a reszta to juz z gorki.

Trzymam kciuki::serduszka:

Gość Konsuela
Napisano

Dla mnie karta Smierc w rezultacie na pytanie o egzamin, zrealizowala sie jako zdany pozytywnie egzamin... wiec i tak bedzie zapewne z Twoja siostra, ze zda :_okok:

Napisano
Ona na teraz: As buław-
Wierzy w swoje siły, ma zapał do pracy, nauki.

Przeszłość- 3 mieczy
dołki, niepowodzenia, brak wiary w siebie. Takie jakby wypalenie.

Przyczyna problemu- 10 pucharów
nie do konca rozumiem pytanie - co tu jest problemem? To, ze wtedy nie zdała? To staiwałabym na zbyt ma le przygotowania, za duze rozkojarzenie etc

Rada-Król Monet
powoli systematycznie sie uczyc i przygotowywac krok po kroku, nie zostawiac niczego na ostatnia chwile

To co nieuniknione-Rycerz Mieczy
no stres przed egzaminem, ruch w działaniu, nieciekawe mysli moga sie pojawic. Brak czasu na zastanowienie na egzaminie

Wynik- Śmierć
odciecie sie od przeszlosci - nowy etap ;) czyli zdanie egzaminu wg mnie :)

oby tylko siostra nie osiadla na laurach ;)

powodzenia zycze!

Napisano

Dziękuję za wszystkie interpretacje i za trzymanie kciuków :uscisk: To teraz pozostaje ciężka praca i oczekiwanie na pozytywny wynik :)

Gość Daffne
Napisano

powinno być dobrze, w razie czego i ja trzymam kciuki :uscisk: