Dame Tarot Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) Witam, Za zgodą mojej siostry zadałam karta pytanie jak również i Wam czy zda ona egzamin we wrześniu.To niezwykle ważny egzamin, który będzie stanowil o jej dalszej przyszłości. Mam swoja interpretację ale jestem bardzo ciekawa Waszej. A oto rozklad: Ona na teraz: As buław- pełna zapału i wiary w swoje możliwości, aktywna, podejmuje wszelkie działania aby solidnie się przygotować Przeszłość- 3 mieczy- Rozczarowanie dotyczące juz raz niezdanego egzaminu w przeszlości, to będzie jej drugie podejście Przyczyna problemu- 10 pucharów-chęć bycia spełnioną, chęć by tym razem wynik był pozytywny i przyniósl ulgę Rada-Król Monet- Trzeba bardzo solidnie podejsc tym razem do tematu, być konsekwentnym, wytrwałym szczególnie przygotowując się do egzaminu; tu przyszlo mi rowniez do głowy ze należaloby zainwestować jakieś pieniądze w naukę, udac sie do jakiejś instyytucji która przeprowadza kursy przygotowujące do egzaminu To co nieuniknione-Rycerz Mieczy-To to ze na egzaminie będzie na pewno nerwowo i trudno, a pytania nie będą przewidywalne; Rycerz Mieczy wskazywał by tez na jej inteligencje i błyskotliwość osoby która ten egzamin zdaje Wynik- Śmierć- No i tutaj następuje sytuacja w ktorej coś co dotąd bylo problemem przestaje juz nim być, czyli siostra zdaje egzamin i odcina stare problemy; karta Śmierć to dobra karta na zdanie egzaminu wedlug mnie; Śmierc potwierdza także że egzamin na pewno będzie bardzo trudny i nie ma co liczyc na to ze jakos to będzie tylko trzeba solidnie się przylozyc Jakie jest Wasze zdanie? Edytowane 21 Maja 2013 przez Dame Tarot Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Maja 2013 Maestro Napisano 21 Maja 2013 Egzamin zda, jeśli weźmie się poważnie do roboty, przyczyną dotychczasowych problemów związanych z niezaliczeniem egzaminu był fakt, że spoczęła na laurach, być może wydawało jej się, że tak czy siak da sobie radę. Egzamin zda, ale nie uniknie chaosu i nerwów z tym związanych. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Ona na teraz: As buław - siostra widzi swoją szansę na pozytywne zakończenie egzaminu, dzięki podjętemu wysiłkowi oraz nauce Przeszłość- 3 mieczy - w przeszłości widać, że spotkało ją rozczarowanie z powodu nie zdania jakiegoś egzaminu i myślę, że nie chciałaby by sytuacja ta się powtórzyła Przyczyna problemu- 10 pucharów - przyczyną problemu mogła być zbyt duża ufność siostry w szczęście, w dobry los, przez co mogła troszkę mniej poświęcać czasu na naukę i to mogło stanowić przyczynę niepowodzenia wcześniejszego. Rada - Król Monet -W radzie widziałam wymagania osoby egzaminującej, która będzie koncentrować się na ocenie zdobytej wiedzy, z pewnością będzie ceniona pracowitość, sumienność, więc siostra powinna zmienić postawę nie myśleć, że jakoś to będzie pozostawiając losowi zaliczenie egzaminu jak wcześniej (10 kielichów), a podejść do przygotować z wytrwałością by dobrze się przygotować i mieć pewność wiedzy na egzaminie. To co nieuniknione-Rycerz Mieczy - nieunikniony będzie dość spory wysiłek intelektualny,który trzeba będzie włożyć w naukę, trzeba będzie się sprężyć i szybko uczyć do czzego chłonny bystry umysł rycerza namawia. Rycerz mieczy może także świadczyć o tym, że przebieg egzaminu może wymagać szybkiego myślenia ponieważ może nie być czasu na zastanawianie się...warto więc dobrze się przygotować (rada król monet) Wynik- Śmierć -wynik nie wskazuje odpowiedzi,bardziej samo podejście do egzaminu i ważenie się losu w jego trakcie...dodałabym kartę do Śmierci by wiedzieć w jaką stronę pójdzie podjęty wysiłek. Cytuj
slawa Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Skoncentrowalam sie tylko na przyczynie problemu,bo on sam mowi nam co jest do zrobienia.Usiasc na pupci i tak dlugo siedziec az wszystkie wiadomosci beda w glowci.Nie powinna liczyc na szczescie tylko na nie zapracowac a reszta to juz z gorki. Trzymam kciuki: Cytuj
Gość Konsuela Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Dla mnie karta Smierc w rezultacie na pytanie o egzamin, zrealizowala sie jako zdany pozytywnie egzamin... wiec i tak bedzie zapewne z Twoja siostra, ze zda Cytuj
Trida Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Ona na teraz: As buław-Wierzy w swoje siły, ma zapał do pracy, nauki. Przeszłość- 3 mieczydołki, niepowodzenia, brak wiary w siebie. Takie jakby wypalenie. Przyczyna problemu- 10 pucharównie do konca rozumiem pytanie - co tu jest problemem? To, ze wtedy nie zdała? To staiwałabym na zbyt ma le przygotowania, za duze rozkojarzenie etc Rada-Król Monetpowoli systematycznie sie uczyc i przygotowywac krok po kroku, nie zostawiac niczego na ostatnia chwile To co nieuniknione-Rycerz Mieczyno stres przed egzaminem, ruch w działaniu, nieciekawe mysli moga sie pojawic. Brak czasu na zastanowienie na egzaminie Wynik- Śmierćodciecie sie od przeszlosci - nowy etap czyli zdanie egzaminu wg mnie oby tylko siostra nie osiadla na laurach powodzenia zycze! Cytuj
Dame Tarot Napisano 21 Maja 2013 Autor Napisano 21 Maja 2013 Dziękuję za wszystkie interpretacje i za trzymanie kciuków To teraz pozostaje ciężka praca i oczekiwanie na pozytywny wynik Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 powinno być dobrze, w razie czego i ja trzymam kciuki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi