Skocz do zawartości

nie rozumiem..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie rozumiem ,a czego? A tego , że od dość dawnago czasu odkąd zajmuje sie tarotem miewam przeczucia , rozwineła mi się intuicja ,ale nie wiem jak nazwać takie coś , że gdy przebywam z drugą osobą to ''czuje ją'' wiem jaka jest czy dobra czy zła , czasami co czuje, a nawet czasami mogę stwierdzić co myśli o kimś .. nawet jesli tej osoby nie znam. Jak to nazwać , co to jest? Czy każdy tak ma/?

Napisano

rozwineło Ci sie trzecie oko jak widac, a co za tym idzie - intuicja i empatia :)

teraz tylko obierz odpowiedni kierunek, zacznij myslec nad oczyszczeniem tego i rozwijaniem juz bardziej na poziomie swiadomym a nie 'przy okazji z tarotem' :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja mam podobnie, choć nie zjmuję, się tarotem. Czuję co ktoś o mnie myśli czy jest wrogo nastawiony, czy też przyjaźnie.

Czasem ktoś mówi mi, że wymyślam, że coś mi się wydaje, ale zawsze wcześniej czy później potwierdzają sie te przezczucia.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja mam tak- wystarczy ,ze spojrzę na kogoś , bez zamienienia z nim słowa i wiem co to za człowiek. Nie wiem jak to się dzieje ale tak po prostu mam. Co do wydarzeń które mogą nastąpić też miewam przeczucia i słucham ich i powiem tak - NIGDY SIĘ NIE ZAWIODŁAM. Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Jestem prawie pewien ze to coś w rodzaju telepatii na poziomie jakiś fal mózgowych.

Stan transu otwiera pewien rodzaj drzwi do własnej podświadomości w której możemy siebie tzw nastroić na odbieranie czegoś takiego.

Ja np. odebrałem kilka ciekawych wiadomości między innymi śniły mi się popsute zęby, jakoś intuicyjnie wiedziałem ze babcia umrze i też o tym gadałem w rodzinie, a tu nagle telefon ze babcia zmarła, wszystko działo się w tym samym dniu.

Drugi przypadek to nie bylem na 100% pewny ale przewidziałem Katyń 2.0 z samolotem który miał spaść, bylem co prawda pod wpływem alkoholu i nie brałem tego na poważnie ale 6 miesięcy później stało się.

Nieraz zadaje sobie sam pytanie na jakiś temat, włączam TV lub przełączam program i w tym samym momencie dostaje odpowieć na nurtujące mnie pytanie i żeby to było po paru dniach ale nie to się dzieje LIVE !!! i to w dodatku odpowieć (scena) która jest odgrywana jest skonstruowana tak ze jaka kolwiek fałszywa interpretacja nie wchodzi w rachubę.

Podejrzewam ze potencjał który dżemie w niektórych nas lub nawet może i w każdym z nas jest wielki i ciągle się powiększa, być może jest to coś w rodzaju ewolucji.

Tak czy siak nawet CIA na tym bazuje, gdzieś kiedyś wyczytałem ze jakiś jasnowidz na usługach CIA w czasach zimnej wojny odebrał dokładne plany lodzi podwodnej która maja zamiar zbudować Rosjanie.

Edit 2

muszę się przyznać ze po części płynie we mnie ukraińska krew i być może moje uczucia odnoszą się do tego kraju.

zapraszam do mojego tematu - http://www.ezoforum.pl/intuicja-i-przeczucia/78207-fizyka-kwantowa-tlumaczy-wiele.html

Edytowane przez samansam