Skocz do zawartości

co mnie czeka?

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zrobila sobie rozklad jak to mi siewszystko nie udaje i zapytalam sie kart co mnie czeka szkoda ze nie sprecyzowlaam do kiedy ale juz nie bede na nowo rozkladac

a wiec tak

1.zdrowie slonce -raczej problemow niebedzie jesli chodzi o zdrowie moze bardziej pozytywne mysli powqinnam miec jesli chodzi o stany depresynjne

2 uczucia 9 bulaw -oj bedzie ciezko :( bede musiala dzwigac ciezar jeszcze chyba dluo po nieudanym zwiazku

3 finanse 4 monet tu tez nie zaciekawie sie kroi :(

4 praca rycerz bulaw -chyba nie najgorzej rycerzyk pnie sie do przodu

5 rodzina moc bede musiala trzymac wszystko w ryzach ,musze byc silna i radzic sobie z trudnosciami

7 niespodzianka cosmilego hhmmm as bulaw nowe uczucie ? cos co mi pozwoli troche odetcxhnac i nie mysleco klopotsach

prosze o pomoc w interpretacji jakas mila duszyczke :)

Gość Daffne
Napisano

nie wygląda to źle z tego co widzę...:)

1.zdrowie slonce - zdrowie bardzo dobre i nie widać stanów depresyjnych, być może czasem smutek dopadnie jak nie będzie szło po Twej myśli, ale to chwilowe po czym samopoczucie będzie się poprawiać. Uważałabym jedynie na stany zapalne bakteryjne.

2 uczucia 9 bulaw - wspomniałaś, że jesteś po nieudanym związku. Widać nawet chęć bycia samej jakiś czas, gdyż 9 buław symbolizuje małego Pustelnika, jakieś obawy troszkę a może nikt interesujący się po prostu nie trafił? Nie każdy wchodzi w związki z kimkolwiek byle być, więc może i warto poczekać.

3 finanse 4 monet - finanse będą, brakować nie powinno, ale trzeba będzie rozważnie nimi gospodarować by starczyło na Twoje potrzeby.

4 praca rycerz bulaw -w pracy aktywnie czas będziesz spędzać co być może przeniesie się na finanse

5 rodzina moc - bliscy będą bardzo potrzebować Twej siły i wsparcia

7 niespodzianka cos milego hhmmm as bulaw - szkoda, że nie dociągnęłaś do asa. Miła może być szansa jakaś związana z okazją, pomysłem. Trudno stwierdzić bo sam as mówi o szansie a z reguły kolejna karta o tym czego dotyczy.

Napisano (edytowane)

dociagnelam karte do asa 10mieczy odwr hmm i serio nie mam zielonego pojecia as z 10 rozpoczecie sie nowego etapu w zyciu a zakonczenie tego z łego 10 mieczy :/

Edytowane przez kinka-minka
Gość Daffne
Napisano

as buław, 10 mieczy (o) -> Siła/Kapłanka

miłe będzie to, że znajdziesz w sobie siłę by odrzucić propozycję kogoś kto będzie szukał u Ciebie szansy na coś przelotnego. Mężczyzna atrakcyjny, wygadany. Przestaniesz ulegać urokowi... i dzięki temu Twoje życie uzyska lepszą jakość.

Napisano
1.zdrowie slonce

zdrowa jak ryba :) mozliwe, ze mała poprawa kondycji :>

2 uczucia 9 bulaw

ojo tutaj zmaganie sie z przeszłoscia, jakies niefajne mysli, mozliwe, ze bedziesz bała sie na nowo zaangazowac w cos

3 finanse 4 monet

tutaj zbyt duze przywiazanie do obecnego miejsca pracy / materii. jakis taki strach przed inwestycja w siebie.

4 praca rycerz bulaw

tutaj mozliwe, ze dostaniesz jakies propozycje, zacznie sie cos dziac, nowe pomysły, motywacje, ambicne :)

5 rodzina moc

a ja bym powiedziała, ze Wasze relacje w domu sie zaciesnia, ze kazdy kazdego bedzie wspieral. Poczucjecie, ze mozecie na sobie wzajemnie polegac

7 niespodzianka cosmilego hhmmm as bulaw

as buław pokazuje, ze cos sie gdzies ruszy w jakijs kwestii, ale wydaje mi sie, ze nie dociagnełas zadnej karty, bo to własnie ma byc niespodzianka :D
Napisano

1.zdrowie slonce-powinno być dobrze ,mogą wystąpić problemy z oczami - alergia

2 uczucia 9 bulaw -smutek,osamotnienie ,ale tez ostrożność w kontaktach na przyszłość.

3 finanse 4 monet-poczucie bezpieczeństwa i nie zauważanie nowo otwartych drzwi jak i możliwości,zbyt kurczowe trzymanie

sie starych sposobów.

4 praca rycerz bulaw -dużo zapału,motywacji ale i niecierpliwość ,oraz rywalizacja .

5 rodzina moc-wsparcie ,zgoda i radość.

7 niespodzianka cosmilego hhmmm as bulaw-staniesz sie silniejsza ,nabierzesz chęci do życia,szansa od losu.

Napisano

Dziekuje wam bardzo dziewczynki ,jestescie kochane hhmm pewniepo czasie zweryfikuje :) pozdrawiam :*

Napisano

WERYFIKACJA :)

1.zdrowie slonce-powinno być dobrze ,mogą wystąpić problemy z oczami - alergia

zdrowie narazie ok nic mi nie dolega :) delikatne problemy z kolanem

2 uczucia 9 bulaw -smutek,osamotnienie ,ale tez ostrożność w kontaktach na przyszłość. Tak wielka ostroznosc tymbardzije ze pakazal sie ktos kto sie mna interesuje ale nie dla mnie to :)

3 finanse 4 monet-poczucie bezpieczeństwa i nie zauważanie nowo otwartych drzwi jak i możliwości,zbyt kurczowe trzymanie

sie starych sposobów.

4 praca rycerz bulaw -dużo zapału,motywacji ale i niecierpliwość ,oraz rywalizacja . rywalizacja z wspolpracownikiem nowym cos w tym jest

5 rodzina moc-wsparcie ,zgoda i radość.

w rodzinie jak najbardziej jest zgoda i dobre porozumienie

7 niespodzianka cosmilego hhmmm as bulaw-staniesz sie silniejsza ,nabierzesz chęci do życia,szansa od losu.

no i oczywiscie niespowdzianka ktroa sie okazala propozycja bycia chrzestna ktora bardzo mnie zaskoczyla :) to chyba to :D